ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 19 Αυγούστου 2022

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Η σημερινή μέρα μπορεί να σε βρει λίγο αποσυντονισμένη αλλά και υπεύθυνη καθώς και πιο φιλόδοξη απ’ ότι συνήθως. Ίσως σε ενδιαφέρει να εξοικονομήσεις περισσότερα χρήματα ή να έχεις κίνητρα από ένα έργο. Εστιάζεις περισσότερο στους κανόνες, τις επιδόσεις και τα επιτεύγματα το πρώτο μισό της ημέρας. Τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα δεν μπορούν να αφήσουν ανεπηρέαστη την ερωτική σου ζωή. Σε κάθε περίπτωση το δεύτερο μισό της ημέρας είναι πιο ευχάριστο και δημιουργικό.

Ταύρος
Η Σελήνη σε ενθαρρύνει να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα για να αποκτήσεις προοπτική και να νιώσεις μια ψυχική ανανέωση. Κάποιες διελεύσεις πιθανά να δημιουργήσουν κάποια ένταση που καλό θα ήταν να κάνεις μια προσπάθεια να αποφύγεις. Μπορεί άθελα σου να παραποιήσεις τις επικοινωνίες γι’ αυτό πρόσεχε τα λόγια σου.

Δίδυμοι
Η αναζήτηση κρυφών απαντήσεων και κινήτρων μπορεί να εμπλουτίσει τη ζωή σου εάν χρησιμοποιήσεις τις σημερινές ενέργειες με σύνεση. Η Σελήνη το δεύτερο μισό της ημέρας που περνά στο δικό σου ζώδιο σε ωθεί να παρατηρείς προτού ενεργήσεις. Μπορεί να νιώσεις λίγο διχασμένη στη σκέψη και την προσοχή σου καθώς ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για την προσωπική σου ζωή και είσαι συγκεντρωμένη στους κοσμικούς στόχους ή τις φιλοδοξίες σου. Μάθε να ακούς περισσότερο απ’ ότι μιλάς.

Καρκίνος
Μια συζήτηση μπορεί να σε βοηθήσει, να πυροδοτήσει μια νέα ιδέα και να υπάρξουν κάποια στοιχεία έκπληξης. Ωστόσο δεν είναι εύκολο να χαλαρώσεις σήμερα, καθώς οι υποχρεώσεις σου αλλά και το άγχος είναι έντονα και απαιτητικά. Είναι μια μέρα προσανατολισμένη στις σχέσεις και τείνεις να χαλαρώνεις λίγο με προσωπικές ατζέντες και σχέδια. Η θέση της Σελήνης στο δεύτερο μισό της ημέρας ανεβάζει τη διάθεση και την όρεξη σου για διασκέδαση και ανεμελιά.

Λέων
Η Σελήνη περνά ένα μέρος της ημέρας στον τομέα της ρουτίνας σου διεγείροντας την ανάγκη να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου με θεμελιώδεις τρόπους. Κάποιες διελεύσεις μπορεί να σε πιέσουν, γι’ αυτό επιδίωξε να αποστασιοποιηθείς από ένα πρόβλημα εάν αυτό σε αγχώνει ώστε να αποκτήσεις προοπτική. Τα στοιχεία έκπληξης μπορεί να σου αλλάξουν γνώμη για ένα θέμα αν και μπορεί να είναι προσωρινό. Αναζητάς τρόπους να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή.

Παρθένος
Η σημερινή Σελήνη υποστηρίζει τη συναισθηματική και δημιουργική έκφραση. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρξει παρέμβαση ή υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για διευθέτηση. Σκέψου ότι μπορεί να επωφεληθείς από τα σχόλια που λαμβάνεις καθώς σε παρακινούν να σκεφτείς νέους τρόπους και ιδέες. Το συναίσθημα παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου, γι’ αυτό αναζητάς τρόπους προκειμένου να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου.

Ζυγός
Ο πειρασμός να πιέσεις καταστάσεις δεν εξυπηρετεί τα σχέδια σου κι έτσι είναι προτιμότερο να διατηρήσεις τους ρυθμούς και τις ισορροπίες σου. Κάποιες ενέργειες διεγείρουν τα νεύρα σου. Η Σελήνη περνά στον τομέα του σπιτιού, δείχνοντας μια βαθιά ανάγκη για λίγη περισσότερη ασφάλεια στη ζωή σου. Αυτός ο συνδυασμός δεν είναι ιδανικός γι’ αυτό παράμεινε ευέλικτη. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκεται σε ένα καλό και σταθερό επίπεδο και ο ένας στηρίζει τον άλλον. Εάν είσαι μόνη, φλέρταρε και θεράπευσε πληγές του παρελθόντος.

Σκορπιός
Η ειλικρινής επικοινωνία με έναν ξεχωριστό άνθρωπο μπορεί να είναι αναζωογονητική σήμερα. Η σημερινή μέρα είναι έντονη για προσωπικά συμφέροντα αλλά μπορεί να υπάρχει κάποια υποκείμενη ένταση και είναι καλύτερο να προσέχεις τις βιαστικές αποφάσεις. Ο ρομαντισμός κυριαρχεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, νοσταλγία και αναμνήσεις του παρελθόντος επιβαρύνουν την ψυχολογία σου.

Τοξότης
Οι πρακτικές σου υποθέσεις είναι στο προσκήνιο σήμερα. Είναι λογικό να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες σου για άνεση, ασφάλεια και ολοκλήρωση. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να αποφύγεις να πιέσεις τον εαυτό σου να αναλάβει πάρα πολλές αποφάσεις ή ενδιαφέροντα, καθώς μπορεί να μειώσει την παραγωγικότητα σου αντί να την ενισχύσει. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται προσοχή. Δείξε του ενδιαφέρουν και μάθε να τον ακούς. Εάν είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι εύκολα αυτά που σου υπόσχονται.

Αιγόκερος
Λαμβάνεις σήμερα πληροφορίες γρήγορα και διαισθητικά, ωστόσο μπορεί να υπάρξουν πολλοί περισπασμοί ή ανησυχίες που εμποδίζουν τα καθαρά συμπεράσματα και την αποτελεσματική επικοινωνία. Είσαι σε ιδιαίτερη επαφή με τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τον εσωτερικό κόσμο σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου είναι ρομαντικός και τρυφερός μαζί σου. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δεν σε αφήνουν αδιάφορη.

Υδροχόος
Έχεις την τάση να αποφεύγεις ατμόσφαιρες που είναι ιδιαίτερα θορυβώδεις, πολυάσχολες ή απαιτητικές. Ίσως είναι καλύτερο να αφομοιώνεις, να επεξεργάζεσαι και να αναθεωρείς πριν φτάσεις σε μια απόφαση. Είναι μια καλή στιγμή για να οραματιστείς αυτό που θέλεις και να περιμένεις έως ότου οι συνθήκες να γίνουν ευνοϊκότερες για να επιδιώξεις τους στόχους σου. Στα συναισθηματικά αισθάνεσαι λίγο αμυντική ή ανησυχείς για την εξέλιξη της ερωτικής ζωής σου.

Ιχθείς
Η επικοινωνία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σήμερα ή υπάρχει κάποιος κίνδυνος να μιλήσεις παρορμητικά ή πρόωρα για ένα θέμα. Οι διχασμένες αποφάσεις στον υλικό κόσμο μπορεί επίσης να μην είναι σοφές. Απόφυγε τις παρεξηγήσεις και την ένταση κυρίως στα εργασιακά. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των φίλων, των ονείρων και των επιθυμιών σου, ενθαρρύνοντας τις ανάγκες σου για σύνδεση και κοινή χρήση. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή έχεις πολλές δυνατότητες για να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template