ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 28 Σεπτεμβρίου

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Ο συναισθηματικός κόσμος σου είναι σε μεγάλη εστίαση σήμερα και είσαι σε εξαιρετική κατάσταση. Μπορείς να προσαρμόσεις τον εαυτό σου σε προσωπικά έργα και έρευνες και το να μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου με άλλους ενισχύει τους δεσμούς. Ωστόσο η επιθυμία για απαλλαγή από τους περιορισμούς είναι έντονη για σένα σήμερα και γενικά αυτές τις μέρες, λόγω της διέλευσης Δία – Ουρανού. Είναι καλύτερο να προσέχεις τις παρορμητικές ενέργειες, γιατί ίσως νιώσεις έντονη την ανάγκη για αλλαγές.


Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι θετικές για την κοινωνική σου ζωή. Είναι εύκολο να συγκεντρώσεις την υποστήριξη, αν τη χρειάζεσαι. Οι φίλοι ή οι συνεργάτες είναι πρόθυμοι να συζητήσουν τα πράγματα και να βρουν λύσεις στα προβλήματα. Ρίχνεις μια νέα ματιά στις φιλίες ή τους στόχους σου. Ωστόσο υπάρχει ένα παρορμητικό θέμα με μια διέλευση Δία – Ουρανού στο παιχνίδι. Μπορεί να μην είναι εύκολο να συγκεντρωθείς προσωρινά, αλλά σίγουρα μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα.

Δίδυμοι
Μπορεί να καταλήξεις σε εξαιρετικές ιδέες ή συμπεράσματα για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά ή για τα θέματα υγείας σήμερα. Θα μπορούσες να βρεις τον εαυτό σου πιο ευαίσθητη σε θέματα προσωπικής ελευθερίας από περιορισμούς σήμερα και αυτήν τη βδομάδα γενικότερα, καθώς ο Δίας και ο Ουρανός συνδέονται μέσω μιας μικρής προκλητικής πτυχής. Αυτή η πτυχή τέθηκε σε επιρροή για πρώτη φορά τον Μάιο. Πρόσεξε για κάποια ανυπομονησία που μπορεί αν αντιμετωπίσεις από τους άλλους.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς σου και εσύ συντονίζεσαι στην ανάγκη να απελευθερώσεις την ένταση. Ένα διάλειμμα για χαλάρωση μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά αποτελέσματα σήμερα. Μπορεί να κερδίσεις την εκτίμηση ή την αναγνώριση για την ευφυΐα και τη δημιουργικότητά σου. Είναι μια ισχυρή στιγμή για προσωπική έλξη. Από τη μία νιώθεις λίγο εγκλωβισμένη σήμερα, από την άλλη, όταν σου δίνεται η ελευθερία που θέλεις νιώθεις παραμελημένη.


Λέων
Η διαπραγμάτευση και η συνεργασία με αγαπημένα πρόσωπα έρχεται πιο εύκολα σήμερα. Οι άνθρωποι είναι δίκαιοι, ειλικρινείς και ανοιχτοί. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να ξεκαθαρίσεις τις διαφορές ή να αντιμετωπίσεις θέματα που μπορούν να ωφεληθούν από μια συνεργασία ιδιαίτερα στο σπίτι, στην προσωπική σου ζωή και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ωστόσο η ανάγκη για απαλλαγή από περιορισμούς είναι έντονη αυτήν τη βδομάδα και κορυφώνεται σήμερα. Οι ευκαιρίες για να προχωρήσεις στην καριέρα σου απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια.

Παρθένος

Οι ενέργειες του σήμερα ενισχύουν τις σχέσεις σου και οι συζητήσεις είναι αμφίδρομες. Ωστόσο μπορεί να βιώσεις ένα παρορμητικό σερί με μια ισχυρή επιρροή Δία – Ουρανού σε κορύφωση σήμερα. Εάν έχεις καταπιέσεις τον εαυτό σου, η ανυπομονησία μπορεί να εμφανιστεί εντελώς ξαφνικά. Μπορεί να συμβούν απροσδόκητα γεγονότα που σε ωθούν σε διαφορετικά μονοπάτια. Η επιθυμία να προχωρήσεις είναι τόσο μεγάλη που θα μπεις στον πειρασμό να αφήσεις κάτι πίσω σου.

Ζυγός
Με μια διέλευση Δία – Ουρανού μπορεί να είναι δύσκολο να βασιστείς σε άλλους, ειδικά στον σύντροφο ή σε κάποιον στενό σου φίλο, του οποίου η επιθυμία για ελευθερία μπορεί να προκαλέσει κάποια αναταραχή στη ζωή σου. Αντίθετα αυτή η ενέργεια μπορεί να εκδηλωθεί ως γενική ανάγκη για αλλαγή και βελτίωση στις σχέσεις σου. Οι κουρασμένοι παλιοί τρόποι σχέσης μπορεί να είναι πιο απογοητευτικοί και πρέπει να αλλάξουν.

Σκορπιός
Οι σημερινές ενέργειες είναι θετικές και ευνοούν την αυτοέκφραση. Οι δημιουργικές σου ικανότητες είναι εμφανείς, το ίδιο και η αφοσίωση σου. Μπορεί να νιώθεις κάποια πλήξη με τα θέματα της καθημερινότητας, παράλληλα όμως θα νιώσεις και την επιθυμία να φροντίσεις πράγματα που πρέπει. Θα χρειαστεί να γίνεις δημιουργική για να καλύψεις τις ανάγκες σου για ενθουσιασμό. Πάρε την πρωτοβουλία να αλλάξεις το σκηνικό όμως μην πάρεις καμία παρορμητική απόφαση.

Τοξότης
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για τη συναισθηματική σου ζωή. Το δέσιμο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα έρχεται φυσικά. Οι άνθρωποι είναι δίκαιοι και συνεργάσιμοι. Μπορεί να αισθάνεσαι ένα πιο ζωτικό επίπεδο δέσμευσης σε μια σχέση. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν μικρές αναταραχές ή απροσδόκητες αλλαγές αυτές τις μέρες με τον πλανητικό κυβερνήτη σου τον Δία σε μια μικρή πρόκληση με τον Ουρανό. Οι εκπλήξεις ή τα ασυνήθιστα συναισθήματα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα.

Αιγόκερος
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για την κοινωνική σου ζωή. Οι επικοινωνίες ρέουν και οι άλλοι συνεργάζονται μαζί σου. Ωστόσο το να νιώθεις ανασφάλεια είναι πιθανό, εάν βρεθείς σε μια κατάσταση όπου νιώθεις άπειρη. Αλλαγές στην οικιακή σου κατάσταση ή στον εσωτερικό κόσμο είναι πιθανές με μια όψη Δία – Ουρανού αυτές τις μέρες. Αισθάνεσαι εγκλωβισμένη και επιθυμείς αλλαγές.

Υδροχόος
Η διαίσθησή σου είναι έντονη σήμερα και μπορείς να αξιολογήσεις σωστά την αξία των πραγμάτων. Η επιχειρηματική αίσθηση είναι επίσης εξαιρετική. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου για να λύσεις προβλήματα ή να τα ξεπεράσεις. Με μια ισχυρή διέλευση Δία – Ουρανού μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις τη ρουτίνα σου με μικρούς τρόπους ώστε να ικανοποιήσεις την ανάγκη για κάτι νέο και διαφορετικό.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα που αφορά στο μυαλό σου και νιώθεις έντονα την ανάγκη για ψυχική ανανέωση. Η μέρα ευνοεί τις καινούριες ιδέες. Κερδίζεις την εκτίμηση για τις μοναδικές και ξεχωριστές ιδιότητές σου. Το δέσιμο με τους άλλους έρχεται εύκολα. Η σύνδεση με κάποιον μέσω κοινών αξιών μπορεί να είναι ικανοποιητική και ενισχυτική.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template