Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

Βίαια επεισόδια σε όλη την Αθήνα...Ξυλοκοπήθηκε ο βουλευτής Κωστής ΧατζηδάκηςΣοβαρά επεισόδια έχουν στιγματίσει τις απεργιακές συγκεντρώσεις της 15ης Δεκεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, ενώ από ρίψη πέτρας έχει τραυματιστεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης.

Το θέατρο των επεισοδίων, με ρίψεις βομβών μολότωφ και αντικεμένων έχει μεταφερθεί, από το Σύνταγμα και την Πανεπιστημίου στην Ομόνοια και στο Πoλυτεχνείο όπου έχουν «οχυρωθεί» πολλοί νεαροί μετά την απεργιακή πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Οι συμπλοκές ξεκίνησαν από την πλατεία Συντάγματος όταν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, διαδηλωτές πέταξαν βόμβες μολότοφ έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.  Η αστυνομία προχώρησε στη χρήση χημικών, ενώ ανάλογο σκηνικό εκτυλίχθηκε και στο υπουργείο ΟικονομικώΣτη συνέχεια τα επεισόδια μεταφέρθηκαν προς την Πανεπιστημίου με πετροπόλεμο, ρίψη μολότοφ και χρήση δακρυγόνων.

Πολλά αυτοκίνητα παραδόθηκαν στις φλόγες, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές.
Τα ξένα ΜΜΕ προβάλλουν εκτενώς τα επεισόδια στην Αθήνα. ν. Μάλιστα στην είσοδο του υπουργείου προκλήθηκε φωτιά, η οποία όμως κατασβέστηκε αμέσως.
 
ΥΓ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣΕγώ το είπα...Θα δούμε νύκτες Αγ.Βαρθολομαίου...

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...