Μπολτ:«Εχασα τον σεβασμό μου για τον Λιούις»

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012




Επίσης ενημερώστε να με ακολουθήσουν όλοι στο λογαριασμό μου στο twitter». 
Το σώου του Γιουσέιν Μπόλτ, στη συνέντευξη Τύπου, ήταν ακόμα πιο μεγάλο από αυτό που έδωσε στα 100 μέτρα και όταν ο συντονιστής αποφάσισε μετά από μία περίπου ώρα (και ενώ τα ρολόγια πλησίαζαν κόντευαν να φτάσουν στις 2 το πρωί) να λήξει τη συνέντευξη Τύπου, ο Μπόλτ χτύπησε το μικρόφωνο όταν είδε τους δημοσιογράφους να σηκώνονται, για να τους ειδοποιήσει πως δεν τελείωσε !
«Συγγνώμη δεν τελείωσα μην φεύγετε. Είμαι παγκόσμιος θρύλος πλέον και θέλω να πάρετε λίγο λάμψη από εμένα. Ενημερώστε όμως μέσω των ΜΜΕ όλους στις πατρίδες σας, ότι είδατε από κοντά τον ζωντανό θρύλο, αλλιώς ξεχάστε τις συνεντεύξεις. Επίσης ενημερώστε να με ακολουθήσουν όλοι στο λογαριασμό μου στο twitter».

Νωρίτερα σε ερώτηση γυναίκας συναδέλφου για το τι θα πρέπει να είναι η σύντροφος της ζωής του («Πόπ στάρ, διάσημη αθλήτρια, βασίλισσα, διάσημο μοντέλο») ο Μπόλτ άφησε για λίγο το χιούμορ στην άκρη: «Για μένα μετράει η αληθινή αγάπη και όχι η βιτρίνα και το οικονομικό υπόβαθρο που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Και εγώ βγάζω χρήματα, αλλά ασχολείται η ομάδα μου με αυτό. Επέλεξα να μην μπλέκω εγώ με τα οικονομικά. Πάντως ενημερώστε μέσω των εφημερίδων σας πως είμαι ελεύθερος και δέχομαι προτάσεις για δεσμό» ολοκλήρωσε θυμίζοντας το...γνωστό πειραχτήρι.

Η μόνη φορά που δεν ήταν χαμογελαστός χθες στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου ήταν η στιγμή που Αμερικανός συνάδελφος μπερδεύτηκε και ξεκίνησε την ερώτησή του αντί για «Track Team» (ομάδα στίβου) με το επιθετο «Drug team». Ο Τζαμαϊκανός δυσανασχέτησε και αμέσως τα «έχωσε» στον συνάδελφο: «Να κρίνετε καλύτερα κύριε και να μην αφήνετε υπόνοιες. Δεν έχω πάρει ποτέ τίποτε».

Κάπου εκεί ξέσπασε και κατά του Κάρλ Λιούις, σε σχετική ερώτηση με ποιόν αθλητή ταυτίζεται περισσότερο, τον Λιούις ή τον Οουενς.

«Ποιός Λιούις ; Δεν σέβομαι καθόλου τον κύριο. Δεν σημαίνει τίποτε για μένα έτσι όπως έχει μιλήσει με υποτιμητικά σχόλια. Ειλικρινά έχω χάσει κάθε έννοια σεβασμού προς το πρόσωπό του. Αντίθετα ο Τζέσε Οουενς αποτελεί μύθο και έναν κορυφαίο αθλητή. Είναι τιμή μου να με παρομοιάζουν με αυτόν» τόνισε ο Μπόλτ, που αποδοκίμασε γελώντας τον συμπατριώτη του χάλκινο Ολυμπιονίκη Γουέιν Γουίρ όταν είπε ότι είναι Τσέλσι. Είναι γνωστή άλλωστε η λατρεία του Μπόλτ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να σταθεί στο ποδόσφαιρο και είπε με θράσος: «Μα είμαι πιο γρήγορος και από τον Φαν Πέρσι, αλλά και τον Νάνι, τουλάχιστον στα πρώτα μέτρα, Απλά λίγο το κοντρόλ με τη μπάλα θα πρέπει να βελτιώσω» είπε γελώντας, ενώ δεσμεύτηκε να δοκιμάσει ακόμα και μπόμπσλεϊ στο Σότσι (όπως η ταινία με τους Τζαμαϊκανούς που παίρνουν χρυσό στους Χειμερινούς).

Απάντησε ακόμα και σε Σουηδέζα συνάδελφο, λέγοντας ότι δεν έχει γίνει κάτι με τις Σουηδέζες που φωτογραφήθηκε στο χωριό μετά τη νίκη του στα 100 μέτρα.

«Απλά έτρωγα και μου ζήτησαν ένα πιν και μετά φωτογραφία. Δεν συνέβη τίποτε παραπάνω και λυπάμαι που βγήκε προς τα έξω μια εικόνα άλλη».

Είπαμε το σώου του Μπόλτ, δεν κρατά μόνο στα λίγα δευτερόλεπτα της κούρσας.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template