Δεν παίζουμε με τον Ελληνικό Στρατό!..ως εδώ κύριοι της Τρόικα!

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012



Τα όσα αναφέρονται στην έκθεση της Κομισιόν για την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας δεν μπορούν δυστυχώς να οδηγήσουν σε άλλο συμπέρασμα, γιατί η πρόταση ανοησία των γραφειοκρατών δεν προτείνει κάτι που θα αντικαταστήσει την κατάργηση της θητείας. Απλά καταργούν τον στρατό!..
Τα όσα γράφουν οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών περί “κατάργησης της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας” στην Ελλάδα ,για να “μειωθούν περαιτέρω οι αμυντικές δαπάνες”. είναι ανατριχιαστικά. Κι αυτό γιατί επιβεβαιώνουν τους πλέον καχύποπτους που από την αρχή της κρίσης το 2009 έλεγαν ότι μεταξύ άλλων οι δανειστές θα μας οδηγήσουν και σε αφοπλισμό!

Αυτά τα σχεδόν τρία χρόνια που βρισκόμαστε υπό την επίβλεψη Ευρωπαίων και ΔΝΤ οι ανοησίες που έχουμε ακούσει είναι πάρα πολλές. Μόνο που αρκετές απ΄ αυτές τις είδαμε και τις βλέπουμε να υλοποιούνται καταστρέφοντας ανθρώπινες αλλά και μια ολόκληρη χώρα. Το πιο απλό που συζητιέται αυτές τις ημέρες; Η κατάργηση του αφορολόγητου των παιδιών σε μια χώρα που απειλείται από την υπογεννητικότητα.

Η κυβέρνηση αντέδρασε είναι η αλήθεια άμεσα,μέσω του ΥΕΘΑ Πάνου Παναγωτόπουλου ο οποίος δήλωσε ότι “η θητεία ήταν και θα μείνει υποχρεωτική”. Ελπίζουμε,ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι θα υπάρξει αποφασιστικότητα και επιμονή όχι μόνο στο θέμα της θητείας αλλά σ΄ ότι έχει να κάνει με θέματα Εθνικής Άμυνας .ασφάλειας και κυριαρχίας.

Με απλά λόγια: ΩΣ ΕΔΩ! Κάποιος πρέπει επιτέλους να εξηγήσει στους δανειστές ότι υπάρχουν όρια τα οποία προ πολλού έχουν ξεπεράσει. Κι επιπλέον κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει ότι οι ανοχές των Ελλήνων πολιτών μπορεί πολύ πιο εύκολα να εξανεμισθούν αν καταλάβουν ότι όλα αυτά που παρουσιάζονται ως…ανοησίες χαρτογιακάδων δεν είναι τυχαίες αναφορές αλλά μέρος ενός σχεδίου που απειλεί ευθέως πλέον την ύπαρξη της χώρας.
Δυστυχώς η εμπειρία μας δεν επιτρέπει εφησυχασμό. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις …διαβεβαιώσεις του κυρίου Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος ως ΥΕΘΑ με το γνωστό αυστηρό του ύφος μας διαβεβαίωνε ότι “δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να εισέλθει στο σκληρό πυρήνα της Εθνικής Άμυνας”. Και που φθάσαμε; (Πάρις Καρβουνόπουλος – onalert)
kafeneio-gr.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template