Νταβούτογλου: Ποια ΑΟΖ; Έχουμε “γκρίζες ζώνες”!!!

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013



“ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ”! Σε σαφή προειδοποίηση προς την ελληνική κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε μονομερή ανακήρυξη της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης προχώρησε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, ενώ ο υπουργός Ενέργειας της γειτονικής χώρας έκανε λόγο για «αμφισβητούμενες περιοχές», επαναφέροντας το θέμα των γκρίζων ζωνών. 
Ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, Τανέρ Γιλντίζ, αναφέρθηκε σε «αμφισβητούμενες περιοχές» και εμμέσως απείλησε την Ελλάδα να μην τολμήσει να κάνει εργασίες σε περιοχές του Αιγαίου χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Άγκυρας υπενθυμίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα…
Ίμια. Γκρίζες ζώνες. Ακύρωση του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, μνημόνιο. Η κατάρρευση της Ελλάδας, η απεμπόληση εθνικού πλούτου που διασφαλίστηκε με αίμα στα πεδία των μαχών, απεμπολείται από ανθρωπάκια που σήμερα αποδεικνύεται ο σκοτεινός διαχρονικός τους ρόλος.
Να το σκεφτούν καλά αυτό, όσοι άνοιξαν την κερκόπορτα κάνοντας με την ψήφο τους πρωθυπουργό της Ελλάδας τον Κώστα Σημίτη, αμέσως μετά το έγκλημα των Ιμίων. 
Σήμερα πολλοί από αυτούς σκούζουν για τους “μισθούς και τις συντάξεις”, παραγνωρίζοντας ότι η ευμάρεια κερδίζεται με Εθνικούς αγώνες και παραδίδεται με Εθνικές μειοδοσίες. 
Κάθε “δικαίωμα” που απολαμβάναμε, βασιζόταν στο αίμα των ηρώων που θυσιάστηκαν όχι για “θεσμικά και οικονομικά αιτήματα”, αλλά για την ελευθερία των παιδιών τους. 
Η κακοδαιμονία ξεκίνησε από τότε που τα παιδιά τους, συμμάχησαν με Σημίτηδες, Παγκάλους και Παπανδρέηδες, για να γεμίσουν την πορτοφόλα, χειροκροτώντας της προδοσίες εις βάρος της πατρίδας.
Και η προπαγάνδα των νταβατζήδων τότε, δεν είναι δικαιολογία. Δεν ξεχνάμε ότι το MEGA, την ίδια στιγμή που κηδευόταν ο ήρωας Βλαχάκος, έπαιζε “λάιβ σόου” με τραγουδιάρα που ερμήνευε το “Ανατολίτισσα για το χατήρι σου αγόρι μου θα γίνω”…

 Δεν φταίνε όμως αυτοί. Φταίμε όλοι εμείς που δεν γίναμε μία γροθιά ως οφείλαμε, να τους αποτινάξουμε.
Μόνον ως μία γροθιά θα τους αποτινάξουμε, θα απελευθερωθούμε, θα απολάβουμε. Έστω και τώρα που όλα μοιάζουν χαμένα. 
Οφείλουμε να ξεπλύνουμε την ντροπή γκρεμίζοντας τα τείχη του διχασμού που στήνουν κάστες, νταβατζήδες, κομματικοί ινστρούχτορες, αηδιολόγοι που ορκίζονται ότι θα γεμίσουν την πορτοφόλα του λαού με υπόδουλη πατρίδα.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template