Ισπανοί- Δεν χρωστάμε ,δεν πληρώνουμε...Ελληνες -άμα λάχει να ούμε τώρα βλέπουμε Σουλεϊμάν..

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Δεν είναι τυχαίο ότι οι τροικανοί άρχισαν από τους Έλληνες πρώτα το "μαρτύριο του Προκρούστη",διότι ο ελληνικός λαός γι΄αυτούς είναι ο πλέον επικίνδυνος. Αφού δεν μιλάνε αυτοί θα καταφέρουμε και τους άλλους τους Μεσόγειους. 
..Δεν θέλω προσωπικά να πιστεύω ότι τα κατάφεραν γιατί σαν λαός έχουμε αρετές πολύ μεγάλες. Αντέχουμε όλα τα δεινά και χρειαζόμαστε πολλά κουτιά ..Πανδώρας για να πάρουμε μπρος. Αυτή μας όμως η αδιαφορία ίσως μας γυρίσει μπούμερανγκ όταν επιτέλους αποφασίσουμε να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και πάρουμε τις τύχες μας αλλά και της χώρας στα χέρια μας.Μήπως ρε παιδιά περιμένουμε να τελειώσουν τελικά τα επεισόδια του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή και δούμε άσπρη μέρα;Οι Ισπανοί βαρέθηκαν να περιμένουν να πάρουμε μπρος, και κάνουν άλλη μια προσπάθεια κλείνοντας μας συνθηματικά το μάτι αρχίζοντας μια σειρά διαδηλώσεων στην Μαδρίτη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ισπανίας στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής ημέρας κινητοποίησης κατά της κρίσης και της λιτότητας.
Η κινητοποίηση αυτή  των Ισπανών οργανώθηκε από την «Παλίρροια των Πολιτών» η οποία καταγγέλλει «τη μεγάλη αποτυχία της πολιτικής της λιτότητας, τις εξώσεις, τη μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας και τις ιδιωτικοποιήσεις» που επιβάλλουν στη χώρα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

«Δεν χρωστάμε, δεν πληρώνουμε», φώναζαν οι διαδηλωτές σύμφωνα πληροφορίες από την   δημοσίευση του troktiko που, μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, έκαναν πορεία μέχρι τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ισπανική πρωτεύουσα.«Είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε ενάντια στις εντολές της Τρόικας επειδή πιστεύουμε ότι αυτοί κυβερνούν μόνο για το μεγάλο κεφάλαιο και αγνοούν τη βούληση του λαού. Οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη κάνουν αυτό που τους λέει η Τρόικα, με αποτέλεσμα να χρεοκοπεί ο λαός», είπε ένας συνταξιούχος διαδηλωτής.Έλληνες τι περιμένουμε;Και ο φραπέ καλός είναι στο πλαστικό βούρ λοιπόν στο Σύνταγμα! Οι Ισπανοί φέρνουν τα ..πρωτοβρόχια και περιμένουν από εμάς την καταιγίδα!!Μην τους διαψεύσουμε..

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template