Ο Τσίπρας είναι σαν το ....λαστέξ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα αφήνει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, παρομοιάζοντάς τον με... λαστέξ.
"Ο Τσίπρας έχει όλα τα εχέγγυα να γίνει Πρωθυπουργός. Είναι υπάκουος και προσαρμοστικός. Είναι σαν το λαστέξ. Είναι ό, τι χρειάζεται για να γίνει Πρωθυπουργός αρεστός στους έξω. Δεν έχει την κόντρα και τη δύναμη να αντισταθεί", τονίζει αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Παραπολιτικά".
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αναφέρεται και στον Αντώνη Σαμαρά και ερωτηθείς πως βλέπει τη συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, επισημαίνει: "Εγώ 30 χρόνια , όπως και η βάση, πολεμάμε αυτό το ΠΑΣΟΚ και τώρα έγιναν εταίροι στην εξουσία. Ο κ. Σαμαράς σε ομιλία του στο Αιγάλεω είχε πει μερικές μέρες πριν από τις εκλογές ότι με καμία έννοια και δύναμη δεν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ. Το είχε πει κατηγορηματικά. Αυτό το... κατάπιε λόγω των αναγκών που υπήρξαν. Όμως το να δίνουμε συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ , είναι το μεγάλο λάθος της μεγάλης παράταξης. Θα βρεθούμε κατηγορούμενοι γι'αυτό. Γιατί στην ουσία, ο κ. Σαμαράς είναι συνήγορος-είναι συνήγορος υπεράσπισης των ανομημάτων τόσο του Παπανδρέου όσο και του υπόλοιπου ΠΑΣΟΚ.

Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι θα έχει πρόβλημα συνοχής η κυβέρνηση από το ζήτημα των πλειστηριασμών, ο κ. Σαμαράς τονίζει:"Δεν ξέρω αν είναι η κυβέρνηση αυτή που θα το αποφασίσει. Η τρόικα είναι αυτή που ρισκάρει να χάσει τους καλούς της ΄'συνεργάτες'. Από εκεί και πέρα ο κ. Σαμαράς πρέπει να αντιληφθεί ότι τα όρια της αντοχής έχουν στενέψει. Αν έβαζαν αυτή την στιγμή ένα παραβάν, ουδείς θα ψήφιζε τίποτα από όλα αυτά που αναγκάστηκαν να ψηφίσουν τον τελευταίο χρόνο οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τουλάχιστον αυτούς που ξέρω καλά, έναν-έναν".

Αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή, ο κ. Καρατζαφέρης, υπογραμμίζει ότι είναι ένα "φαινόμενο που πρέπει να προσβάλλει τη συνείδηση όλων των Ελλήνων".

"Είναι προιόν της απογοήτευσης. Είναι οι ΄τιμωροί'΄. Και κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά... Αυτό το φαινόμενο θα το αντιμετωπίσει η Ελλάδα πολύ σκληρότερα απ'ό,τι την τρόικα την επόμενη ημέρα. Τα δεινά που θα μας επιφυλάξει μια παντοδυναμία της Χρυσής Αυγής θα είναι μεγαλύτερα και περισσότερα απ' ό,τι τα δεινά της τρόικας" , προσθέτει.
spirospero
Share this article :

1 σχόλιο:

  1. ΑΚΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΩΛΩΤΟΥΜΠΑ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΚΟΥΡΑΔΟΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΟΥΡΑΔΟΜΠΟΥΡΔΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΛΑΝΩΜΠΡΩΕΝΤΡΑΣ ΜΑΣΩΝΟ ΒΡΩΜΟΠΟΔΙΤΣΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΑΨΩΜΑΛΛΙΑ ΚΟΜΑΝΕΝΤΣΙ ΑΡΚΟΥΔΟΧΩΝΤΡΗ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΑ ΚΡΟΝΟΛΗΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΤΙΣ OFSHORE KΩΛ....ΟΓΛΥ...ΦΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ......Κ.Τ.Λ.Π.sideris pentakosarikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template