Τα βάζεις με Μελισσανίδη Κοντομηνά;..Έλεγχο στα θαλασσοδανειά σου

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Πως έτσι ξαφνικά γίνεται ο έλεγχος; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;Πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος να μην καταλαβαίνεις..Πάντα έτσι γίνεται στους ..στην Ελλάδα. Όλα τα μεγάλα τραστ όταν το ένα κατηγορεί το άλλο για να δείξει στην εκάστοτε κυβέρνηση (που δεν έχουμε ) ότι είμαστε και εμείς εδώ,αμέσως βγάζουν ..μαχαίρια.Τι κάνατε κ Κοντομηνά; Μιλήσατε για το παρελθόν του κ Μελισσανίδη;..
Ότι χρωστάει στο δημόσιο; Εσείς δεν χρωστάτε;Δυσαρεστηθήκατε επειδή έγινε ο απόλυτος άρχοντας στον ΟΠΑΠ; Ε τωρα θα δείτε....Τέτοιο μπουρδέλο είμαστε. Χρόνια τώρα!..Διαβάστε λοιπόν.
Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης βρίσκονται τα δάνεια που χορήγησαν σε επιχειρήσεις συμφερόντων του Δημήτρη Κοντομηνά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο καθώς και άλλες τράπεζες.
Ερευνώνται επίσης εξονυχιστικά οι συμβάσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με την εταιρία “Cosmoline”…
Σύμφωνα με πληροφορίες οι εξελίξεις σε δικαστικό επίπεδο αναμένονται ραγδαίες αφού θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη τόσο οι τραπεζίτες που χορήγησαν τα δάνεια όσο και ο ίδιος ο επιχειρηματίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο για αγορά κινηματογράφων ο Δημήτρης Κοντομηνάς εξασφάλισε δάνειο 65 εκατομμυρίων ευρώ άγνωστο με ποιες εγγυήσεις!
Τα λεγόμενα δάνεια της Διαπλοκής βρίσκονται στο επίκεντρο μεγάλης έρευνας στην οποία συμμετέχουν η αρχή για την καταπολέμηση του βρώμικου χρήματος , η Τράπεζα της Ελλάδος , το ΣΔΟΕ καθώς και οι δικαστές που χειρίζονται τις μεγάλες υποθέσεις οικονομικών εγκλημάτων.

Συμπέρασμα; Θα του κάνουν την μούρη..κρέας..! Για το ''θεαθήναι''!..Ο Κοντομηνάς είναι πλέον δύναμη όπως και ο Μελισσανίδης..Κατεστημένο. Όπως ο Μπόμπολας.Οι μόνοι που μπορούν να επέμβουν είναι οι Αμερικανογερμανοί..Προσπαθεί ο ένας να βγάλει τα μάτια του άλλου..
Ποιος θα κάνει κουμάντο σε μια χώρα που οι κάτοικοί της ξημερω- βραδιάζονται(και εγω μεσα) στο διαδίκτυο ..Ραμπο του πληκτρολογίου έχουμε καταντήσει .Αυτοί είμαστε.Ξεπουλιέται η χώρα και εμείς εκεί...!!!
 Κάλους έχουν βγάλει τα δάχτυλά μας από τις ''μάχες'' που δίνουμε τα ...κομάντο. Τρομάρα μας!
 ο επιχειρηματιας
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template