ΛΑ.Ο.Σ: Το Ιδρυμα Ιων Δραγούμης δεν πήρε ποτέ χρήματα από το Δημόσιο

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

"Το Ίδρυμα ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ουδέποτε χρηματοδοτήθηκε από το ελληνικό Δημόσιο, όπως, κατά περιόδους, τα Ιδρύματα των Κ. Καραμανλή, Α. Παπανδρέου, Κ. Σημίτη, Κ. Μητσοτάκη.
Δημιουργήθηκε από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, όχι με στόχο την εξασφάλιση πόρων, αλλά την προαγωγή εθνικών θεμάτων και χρηματοδοτείται αποκλειστικά και μόνο από τον ΛΑ.Ο.Σ.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, είναι το μόνο κόμμα που δεν έλαβε ποτέ δάνειο από τράπεζες, σε αντίθεση με όλα τα άλλα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου (ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ) ενώ ακόμα και κάποια νεόκοπα, ζήτησαν δάνειο πριν καν ξεκινήσει η κρατική χρηματοδότηση.Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι ο ΛΑ.Ο.Σ είναι το μόνο κόμμα που έχει επιστρέψει στο Δημόσιο 1.000.000 ευρώ για το Ταμείο Φτώχειας".
Με τη λιτή αυτή ανακοίνωση ο ΛΑ.Ο.Σ απαντά στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αδιαφάνεια στο Ινστιτούτο "Ίων Δραγούμης", αλλά και για διασπάθιση δημόσιου χρήματος.
Η έφοδος του ΣΔΟΕ στο επιμορφωτικό Ινστιτούτο Ιων Δραγούμης του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη έγινε στις 3/9, καθώς διαπιστώθηκε ότι λείπουν πολλές χιλιάδες ευρώ από την κρατική επιχορήγηση του 2008.
Για αδιαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών κάνει λόγο στα "ΝΕΑ" και ο πρώην πρόεδρος του Ινστιτούτου, που σημειώνει ότι δεν θέλησε να εμπλακεί "σε θέματα κάπως σκοτεινών κινήσεων". Προς το παρόν, ο έλεγχος βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.
πηγη
Share this article :

2 σχόλια:

  1. Συμφωνα με την εγγραφη απαντηση που διαβιβαστηκε στην βουλη απο τον Υπουργο Εσωτερικων Γιαννη Μιχελακη το Λ.Α.Ο.Σ.για το οικονομικο ετοs ηταν δικαιουχοs να λαβει και την αναλογουσα ετησια τακτικη χρηματοδοτηση και τη χρηματοδοτηση για οικονομικουs και ερευνητικουs σκοπουs!!!!!Eιδικα για την τακτικη χρηματοδοτηση και οικονομικη ενισχυση για ερευνητικουs και επιμορφωτικουs σκοπουs στα δικαιουχα πολιτικα κομματα!!!!!Ο Υπουργοs Εσωτερικων αναφερει οτι με βασει το νομο δοθηκε το 2012 σε τρειs τριμηνιαιεs κατανομεs ποσο συνολικου υψουs 23.160.000 εκ ευρω εκ των οποιων 1.868.244.78 εκ ευρω που ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΕ ΣΤΟΝ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο μικροσκοπιο του ΣΔΟΕ βρισκονται τα οικονομικα του Λ.Α.Ο.Σ.και ειδικοτερα η διαχειριση των πορων του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ συμφωνα με απαντηση του Υφυπουργου Οικονομικων Γιωργου Μαυραγανη στη βουλη!!!!!Η εγγραφη απαντηση του Υφυπουργου διαβιβαστηκε στο κοινοβουλιο μετα απο σχετικη ερωτηση τηs βουλευτου των ΑΝ.ΕΛ.Μαριναs Χρυσοβελωνη οπου μεταξυ αλλων επικαλειτο καταγγελιεs του πρωην προεδρου του Ινστιτουτου κ. ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ συμφωνα με τιs οποιεs δεν ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ στο Ινστιτουτο οι ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ 2012 ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!!!!Το Σωμα Οικονομικου Εγκληματοs Κατοπιν Εισαγγελικηs παραγγελιαs διενεργει σχετικη ερευνα η οποια βρισκεται σε εξελιξη απαντησε ο Υφυπουργοs Οικονομικων κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template