Ποιο είναι τελικά το παρακράτος εκτός τη ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Μήπως και το INDYMEDIA?

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ INDYMEDIA
"Πριν λίγα λεπτά απελευθερώθηκαν 6 μετανάστες που κρατούνταν για σύλληψη στη συμβολή των οδών Χέυδεν και Πατησίων.
Σύντροφοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό κινήθηκαν επιθετικά προς την πεζή περιπολία που κράταγε τους μετανάστες, η οποία ως συνήθως επέλεξε την τακτική του λαγού αφήνοντας πίσω έναν ασφαλίτη σύγκορμο με τις χειροπεδες στο χέρι, οι οποίες του αφαιρέθηκαν με μερικές ψηλές και μια φυσουνιά στα μούτρα για γέμιση.
Κανένας μόνος του απέναντι στα (παρα)κρατικά καθάρματα.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ"
Μιλάμε για την.....ανάρτηση!! Ξεφτιλίζουν την αστυνομία ,τον αστυνομικό που πήγε να κάνει το καθήκον του  ΜΙΑ ΦΥΣΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΗ..Και ο Παπούλιας να κάνει δηλώσεις κατά του φασισμού και να έχει ξεχάσει την ,ΑΝΑΡΧΙΑ..Γι αυτό το άθλιο αναρχικό INDYMENDIA κανένας πολιτικός κανένας δημοσιογράφος να πει κάτι..Όλοι εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γιατί τους βολεύει γιατί χαλάει τα σχέδια των.Δεν υποστηρίζω την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά και δεν ανέχομαι να υποτιμούν την νοημοσύνη μου οι μέτριοι που ο Έλληνας πολίτης έχει κάνει την κουταμάρα να τους δώσει με την ψήφο του την εξουσία.Γι αυτούς ο αναρχικός χώρος πρέπει να υπάρχει! Γιατί χωρίς αυτόν δεν θα μπορέσουν ποτέ να κυβερνήσουν..Εχουν την εντύπωση οτι διαλύοντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ο Ελληνας πολίτης θα ενσωματωθεί στα δικά τους κοματα-μπορντέλα  που έχουν δημιουργήσει!...Θα τρέξει πάλι στην ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ.. στο ΚΚΕ..
Εμ δεν νομίζω κύριοι! Έχουμε ξυπνήσει..Έχετε διαλύσει την χώρα πολιτεύεστε μόνο για προσωπικό όφελος εσείς και οι συγγενείς σας.Να έχετε δημιουργήσει ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΣΥΛΙΕΣ ω άφρωνες μεγαλο- απατεώνες για να μην μπορεί κανένας να σας ''αγγίξει'' να είστε οι ηθικοί αυτουργοί για 3500 αυτοκτονίες ,να αφήνετε Χριστοφοράκους ελεύθερους επειδή σας το ΕΠΕΒΑΛΑΝ τα αφεντικά σας..Να χρωστά ο Βαρδινογιαννης ο Κοκκαλης ο Κοντομηνάς ο Μπόμπολας και εσείς να ''τρίβεστε'' σαν ''πειθαρχημένες γατούλες'' δίπλα τους βάζοντας φυλακή αυτόν που χρωστά 5000 ευρώ..
Αν η δικαιοσύνη την οποία έχετε εξαγοράσει ,την είχατε ''ελεύθερη'' δεν θα ήταν μόνο ο Ακης φυλακή..Αυτός δεν έχει δύναμη τωρα ..Φοβάται να μιλήσει...
.Που είναι ο Σημίτης; Ο Λαλιώτης; Ο Παπανδρέου; Ο Βενιζέλος; Ο καιρός γαρ εγγύς..Και θα είναι βραχύς..Κοντινός.Μην χαίρεστε!

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template