Νέο κόμμα κάνει ο Καρατζαφέρης!- Ποιο θα είναι το όνομα…!

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Το πήραμε από τον arouraios.gr  και με πάσα επιφύλαξη το μεταφέρουμε....Δείτε τι γράφει.....
 Να πάρει τα πάνω του προσπαθεί τελευταία ο Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός, μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και την δημοσκοπική πτώση του κόμματος, που δημιουργεί ένα πολιτικό κενό.
 Αυτό που φαίνεται είναι πως -σε πρώτη φάση- υπάρχει μία κινητικότητα προς το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη με προσχωρήσεις στελεχών από την Χρυσή Αυγή, αλλά και τους ΑΝΕΛ. Πληροφορίες λένε, πως ο έμπειρος πολιτικά Καρατζαφέρης, που γνωρίζει τους κανόνες του παιχνιδιού, εξετάζει το τελευταίο διάστημα μία κίνηση που πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, όχι μόνο στα δεξιά, αλλά σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.
 Η σκέψη είναι να ιδρυθεί ένα νέο κόμμα από τον ίδιο τον Γιώργο Καρατζαφέρη και ο ΛΑ.Ο.Σ μα παραμείνει ως συνιστώσα του κόμματος, με άλλον επικεφαλής!
 Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η φιλοδοξία είναι να δημιουργηθεί μία καινούργια παράταξη, που θα λειτουργεί ως «ομπρέλα» για όλες τις πατριωτικές δυνάμεις, που μπορούν να υπάρχουν ως «συνιστώσες», δίνοντας και την δημοκρατική νομιμοποίηση αλλά και την αυτονομία στις διάφορες ομάδες, που θα δημιουργήσουν τον νέο αυτό συνασπισμό, που στόχο θα έχει να κατέβει όμως ΜΑΖΙ στις εκλογές. 
Το επικρατέστερο όνομα αυτή την στιγμή είναι : «Πατριωτική Παράταξη» Είναι χαρακτηριστικό πως στις τελευταίες ανακοινώσεις του κόμματος χρησιμοποιείται αυτός ο όρος αντι για το «ΛΑ.Ο.Σ» .
Share this article :

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ*ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ*ΕΒΡΑΙΚΟ*ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ*WORLD*JEWISH*CONGRESS*156/14/15/03/2007-ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!!!!!Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ 22/03/2007-ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΑΣ ΤΗΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ!!!!!!!ΠΑΡ. ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΥΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΠΡΕΣΒΗ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΖΩΗΡΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΕΠΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template