ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Κασιδιάρης – Βαλλιανάτος στην «Ζούγκλα» (βίντεο)

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Στην εκπομπή «Ζούγκλα» φιλοξενήθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων Γρηγόρης Βαλλιανάτος και Ηλίας Κασιδιάρης που «διασταύρωσαν τα ξίφη τους», παραθέτοντας τα σχέδια τους για τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας ενώ παράλληλα δέχτηκαν ερωτήσεις από τους υπόλοιπους καλεσμένους… Πρώτος τον λόγο έλαβε ο κ. Κασιδιάρης ο οποίος ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι το κόμμα της διαμαρτυρίας αλλά ένα κόμμα που είναι ικανό να διοικήσει και να λύσει τα προβλήματα των πολιτών.
Ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε πως αν καταφέρει ως επικεφαλής να βρεθεί στο τιμόνι του δήμου της Αθήνας τότε θα παύσουν τα έκτροπα στους δρόμους της πόλης. Όπως σημείωσε ο βουλευτής της Χ. Α., τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι κάτοικοι των Αθηνών είναι η εγκληματικότητα, η φτώχεια και η ανέχεια, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους μετανάστες που ζουν στην χώρα μας, προσθέτοντας ότι αν το κόμμα του ερχόταν στην εξουσία, θα τους έδινε την δυνατότητα να μετακινηθούν σε όποια χώρα του κόσμου θα επιθυμούσαν. «Η Χρυσή Αυγή έχει εμπειρία στα προβλήματα της Αθήνας.
 Ο στόχος μας είναι να αποκτήσει η Αθήνα περισσότερη λάμψη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες να λυθούν. Μέχρι τώρα έχουμε δώσει δείγματα γραφής» ανέφερε μεταξύ άλλων. Ενώ έκανε μία πρόβλεψη για το μέλλον αναφέροντας πως είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και αυτός πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και μάλιστα κατά την διάρκεια του εκλογικού αγώνα. Τότε όπως χαρακτηριστικά είπε : «εγώ θα γελάω και το πολιτικό κατεστημένο θα κλαίει». Από την πλευρά του ο κ. Βαλλιανάτος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αν και ανήκει σε μία γενιά που θεωρητικά κατέστρεψε την χώρα θέλει μέσα από το συνδυασμό της φιλελεύθερης συμμαχίας να αποδείξει ότι μπορεί να φέρει την αλλαγή. Ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «θέλω να συμβάλω σε ότι μπορώ» 
Στη συνέχεια έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που προηγούνται όπως η εύρεση δουλειάς, φαγητού και στέγης. Κατέληξε πως με βάσει τα δεδομένα θα υπάρξει απόλυτη ρήξη με την κεντρική εξουσία εάν ο συνδυασμός με τον οποίο θα διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας καταφέρει να την κερδίσει.
arouraios.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template