ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ;

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014


Το διαβάσαμε στο kourdistoportokali και δεν κρύψαμε την έκπληξή μας όπως και εσείς οταν το διαβάσετε..Δείτε τι γραφει...
Για ποιο λόγο ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε στον υπολογιστή του την δικογραφία της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου
από τον βαρυποινίτη Βλαστό (;).
Βάζουμε το ερωτηματικό στον Βλαστό γιατί πολλοί είχαν αναρωτηθεί τότε (ακούγοντας και τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του κοριού της ΕΥΠ), πως ένας ποινικός μπορεί να σκεφθεί από μόνος του την ιδέα της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου!
Μήπως ο πραγματικός εγκέφαλος της συγκεκριμένης απαγωγής είναι κάποιος άλλος;
Μήπως αυτούς τους άλλους αναζητούσ-ε για τους δικούς της λόγους- η Χρυσή Αυγή και ο αρχηγός της;

Δείτε τι γράφει σχετικά ο Νίκος Χασαπόπουλος στο BHMA:
Ενα νέο στοιχείο που βρέθηκε σε έναν από τους σκληρούς δίσκους του κ. Μιχαλολιάκου και έχει προβληματίσει τις ανακριτικές αρχές είναι η πλήρης δικογραφία της απαγωγής του εφοπλιστή κ. Περ. Παναγόπουλου από τον βαρυποινίτη Π. Βλαστό. Αυτό το στοιχείο έρχεται για πρώτη φορά στην επιφάνεια και οι ανακριτικές αρχές προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο. Γιατί είναι τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον του κ. Μιχαλολιάκου για τη δικογραφία, στην οποία περιγράφεται και ο τρόπος της απαγωγής αλλά και πώς καταβλήθηκαν τα λύτρα;
Οι δύο ανακρίτριες βρίσκονται εδώ και μήνες σε καθεστώς αυστηρής φρούρησης. Εξω από το γραφείο τους στον 7ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου υπάρχει πάντοτε ένοπλη αστυνομική φρουρά μετά τις απανωτές απειλές που δέχθηκαν και δέχονται.
Aυτά γράφει ο καλός δημοσιογράφος για το ενδιαφέρον του Μιχαλολιάκου για την απαγωγή του γνωστού εφοπλιστή. Ένα ενδιαφέρον που δεν εξηγείται μια και εξ όσων γνωρίζουμε δεν ενεπλάκη στην υπόθεση ο αδελφός του Μιχαλολιάκου, δικηγόρος Τάκης Μιχαλόλιας. Μάλιστα ο Μιχαλολιάκος είχε υπογραμμίσει στην δικογραφία τον τρόπο της καταβολής των μετρητών στους δράστες αλλά και το σχέδιο της απαγωγής.
Αλήθεια, τα λεφτά της απαγωγής που υποτίθεται ήταν "σημειωμένα" που βρίσκονται;
Η απαγωγή του συγκεκριμένου εφοπλιστή είναι από τους γρίφους που δεν έχουν λύσει οι αρχές μια και το τελευταίο λαγωνικό δύσκολα μπορεί να πεισθεί ότι ο Βλαστός σκέφθηκε από μόνος του την ιδέα της απαγωγής τους συγκεκριμένου εφοπλιστή.
Όσο για τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή ο οποίος για πολλές δεκαετίες κινείται στις παρυφές του υποκόσμου, είναι πολύ πιθανόν να είχαν φτάσει στα αυτιά του τα ονόματα των πραγματικών Εγκεφάλων της απαγωγής και γι΄αυτό ξεψάχνιζε την δικογραφία..

ΥΓ ο επιχειρηματιας Τωρα αν το κάνουν γα να διαλύσουν την Χρυσή Αυγή η οποία σύμφωνα με δημοσκοπήσεις καλπάζει πραγματικά και προκαλεί τρόμο στους κυβερνώντες δεν το ξέρουμε..Το υποψιαζόμστε!
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template