Καρατζαφέρης: Αν ο Κασιδιάρης βγει δήμαρχος Αθήνας, την άλλη μέρα, παύει να υπάρχει Ν.Δημοκρατία»,

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μίλησε στον Realfm για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές, τις ευρωεκλογές, τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ σχολίασε και όλες τις υποψηφιότητες για τον δήμο της Αθήνας.

«Εμείς θα έχουμε ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές.
Ο κ. Σαμαράς φρόντισε να μην είμαι εγώ στο ψηφοδέλτιο. Δεν είναι ηθικό να ορίσω τους άλλους 41 συμβούλους και να τους πω μετά, ελάτε να με ανταγωνιστείτε σε σταυρούς. Θα ηγηθώ της καμπάνιας»,
τόνισε αρχικά ο κ. Καρατζαφέρης.
«Στις δημοτικές εκλογές θα στηρίξουμε τους ανθρώπους μας, μέσα από συγκεκριμένα ψηφοδέλτια», σχολίασε για τις δημοτικές εκλογές.
«Είπα ότι στην ουσία, ο Καπερνάρος θα βάλει απέναντί του τον Κασιδιάρη γιατί κάποιες άλλες επιλογές που έγιναν δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον Κασιδιάρη. Έχει καταστεί φαβορί ο Κασιδιάρης, μετά από την πολύ έξυπνη κίνηση που έκανε ο Τσίπρας. Έβαλε έναν νέο άνθρωπο για να τον αναδείξει, γνωρίζοντας, ότι δεν είναι το φαβορί. Έκανε μια επιλογή για να καταστήσει τον Κασιδιάρη φαβορί. Αν ο Κασιδιάρης βγει δήμαρχος Αθήνας, την άλλη μέρα, παύει να υπάρχει Νέα Δημοκρατία», σχολίασε ο κ. Καρατζαφέρης.
«Δεν υπήρξε θέμα υποστηρικτής Καπερνάρου, υπήρξε εκφορά συναισθημάτων. Δύο φορές είχα στηρίξει τον κύριο Κακλαμάνη. Προς το παρόν δεν έχω πειστεί, πρόσθεσε και συνέχισε:
«Στις περιφερειακές, πάμε με Σγουρό στον δεύτερο γύρο και βλέπουμε ποιος άλλος θα είναι». «Βγάζω αγωνία για την παράταξη. Αν τα πράγματα δεν έρθουν όπως πρέπει τότε η αριστερά θα απομονώσει ξανά τη δεξιά για άλλα δέκα χρόνια», είπε ακόμα ο κ. Καρατζαφέρης.
«Δεν υπάρχει δική μου επάνοδος στη Νέα Δημοκρατία. Δεν θεωρώ τον κ. Σαμαρά σοβαρό. Δεν είναι σοβαρός. Μα είναι και προδότης. Δεν πρόδωσε την παράταξη το 1993 δεν την πρόδωσε ξανά το 1995;», σχολίασε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ και συνέχισε:
«Έχω συνεργαστεί και στην πολυκατοικία με κάποιους που έχω τσακωθεί πολλές φορές για να βγάλουμε κάτι. Δεν σημαίνει ότι έγιναν και φίλοι μου. Για μένα ο κ. Σαμαράς είναι προδότης. Και μια φορά προδότης είναι πάντα προδότης».
Για την υποψηφιότητα του κ. Σπηλιωτόπουλου, ο κ. Καρατζαφέρης σχολίασε: «Λύση ανάγκης του κ. Σαμαρά επειδή δεν δεχόταν κάποιος άλλος. Δεν είναι η αγαπημένη πρόταση ούτε και της κοινοβουλευτικής ομάδας. Ο Άρης έχει μυαλό αλλά δεν έχει την πυγμή εκείνη που χρειάζεται σε μία τέτοια Αθήνα. Είναι πιο κοντά στον Καπερνάρο και ποιο κοντά στον Κασιδιάρη. Δεν μου αρέσει κάποια υποψηφιότητα από αυτές. Ο Κασιδιάρης έχει 5 θετικά αλλά έχει και 10 αρνητικά». «Ο κ. Σαμαράς στις 26 Μαΐου δεν θα έχει τίτλο. Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να μην αισθάνεται σαν απόλυτος τύραννος».
spirospero.gr
Share this article :

4 σχόλια:

  1. 17/04/2013 ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΡΚΙΣΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ''APOSTOLO TSIPIDH''ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ''''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ''''ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΚΤΟ''''ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ''''ΤΗΣ-STOAS-GRANDE-ORIENDE-UNIVERSAL-GRECE-O ΜΑΣΩΝΟΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ''ΝΑΙΤΗΣ''Η ΚΑΙ''ΤΕΚΤΩΝ''ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΝΩΡΙΖΩ''ΤΕΚΤΟΝΕΣ''ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.!!!!!!!!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΜΑΣΩΝΟΛΑΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.06/01/2005. ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ-ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΕΣΒΗ Κ. Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ'''ΧΑΝΟΥΚΑ'''ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ'''ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.21/01/2005.ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ''ΕΝΤΟΝΗ''ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ''ΥΠΕΡ ΤΗΣ''ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ''ΤΩΝ''ΕΒΡΑΙΚΩΝ''ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ''ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ''ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template