ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:Δείτε τι θα κάνουμε τις πρώτες 100 ημέρες στον Δήμο της Αθήνας

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Απάντηση στις στημένες δημοσκοπήσεις των υπαλλήλων του μνημονίου θα δώσουν τον Μάιο οι Έλληνες πολίτες των Αθηνών, είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος, Ηλίας Κασιδιάρης…Στην ερώτηση να περιγράψει τις πρώτες 100 μέρες στο δήμο, ο κ. Κασιδιάρης απάντησε:
«Από την πρώτη στιγμή ξεκινά ο λογιστικός έλεγχος στα οικονομικά του Δήμου. Τίθεται σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης με την δημιουργία κοινωνικών παντοπωλείων και στα 7 δημοτικά διαμερίσματα. Άμεσα παρέμβαση στις εστίες ανομίας – που έχουμε ήδη καταγράψει – και πίεση προς την κεντρική εξουσία να παρέμβει άμεσα για την πάταξή τους. Λειτουργία τετραψήφιου αριθμού για καταγγελίες δημοτών και άμεση παρέμβαση των δημοτικών υπηρεσιών, όπου υπάρχουνε καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, παραβίαση των κανόνων υγιεινής, παρεμπόριο, πορνεία και κάθε είδους παράνομη δραστηριότητα. Επανεξέταση όλων των αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που παραχώρησε σε αλλοδαπούς η προηγούμενη δημοτική αρχή χωρίς κανένα πραγματικό έλεγχο. Επανεκκίνηση της λειτουργίας όλων των δημοτικών υπηρεσιών, ιδίως στους τομείς της καθαριότητας και της ανακύκλωσης: ο Δήμος διαθέτει τα μέσα και το προσωπικό για να κάνει άριστα την δουλειά και δεν έχει ανάγκη από ιδιώτες εργολάβους. Στόχος μας όλες οι εργασίες να τελούνται από το προσωπικό του Δήμου και κάθε μελλοντικό έσοδο να ωφελεί τους δημότες.»
Στη συνέχεια αναφέρεται στις προτεραιότητες του.
«Πρώτο μέλημά μας είναι η ανάδειξη της λαμπρής ιστορικής διαδρομής της πόλεως των Αθηνών, των αρχαίων μνημείων της και φυσικά των χώρων που ακτινοβολούν ελληνικό πνεύμα, όπως η Ακαδημία Πλάτωνος, αλλά και ελληνική ιστορία, όπως το Δημόσιο Σήμα. Η Ελληνική Αυγή ως δημοτική αρχή θα ανεγείρει αγάλματα ιστορικών μορφών και ηρώων από την αρχαιότητα μέχρι της ημέρες μας. Από τον στρατηγό Μιλτιάδη που απέκρουσε τους Μήδους, μέχρι τον Έλληνα Στρατιώτη της Μικρασιατικής Εκστρατείας και τον Πόντιο Αντάρτη, που οι μορφές τους θα κοσμούν τον χώρο όπου σήμερα καταρρέουν οι προσφυγικές κατοικίες».
Και συμπληρώνει:
«Πρώτη προτεραιότητά μας όμως είναι η ανέγερση ενός λαμπρού και συνάμα ταπεινού αγάλματος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, που αποτέλεσε ως προσωπικότητα την μεγαλύτερη ελπίδα του λαού μας για εθνική και πνευματική αναγέννηση. Μάλιστα θα εισηγηθώ στο δημοτικό συμβούλιο, το άγαλμα να βρίσκεται πλησίον της Μονής Πετράκη για να τον βλέπουν κάθε μέρα αυτοί που θα έπρεπε να συνεχίσουν το έργο του, αλλά κωφεύουν.»
arouraios.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template