Σ. Μπούκουρας: «Έλαβα κλήση να παρουσιαστώ στη Βουλή, όχι στον Κορυδαλλό»

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ο προφυλακισμένος βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Στάθης Μπούκουρας αρνείται να μεταχθεί από τις φυλακές του Ναυπλίου, όπου κρατείται, στις φυλακές του Κορυδαλλού, δηλώνοντας ότι κλήθηκε να εξεταστεί στη Βουλή και όχι στις φυλακές.
Συγκεκριμένα, ο Στάθης Μπούκουρας θα μεταφερόταν στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής που θα αποφασίσει την άρση ή μη της ασυλίας του για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς το μνημονιακό σύστημα που κυβερνά τη χώρα μας φοβάται ακόμα και την απλή παρουσία των βουλευτών ΧΑ στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Σε γραπτή δήλωσή του επισημαίνει ότι η κλήση που έλαβε αφορά τη Βουλή και όχι το σωφρονιστικό κατάστημα.
Μάλιστα, φροντίζει να απαντήσει προκαταβολικά στην «κλισέ» πλέον κατηγορία για «οπλοκατοχή» που είναι πολύ πιθανόν να του απαγγελθεί, δηλώνοντας ότι έχει νόμιμα στην κατοχή του μια κυνηγετική καραμπίνα!
«Διαμαρτύρομαι και δεν επιθυμώ τη μεταγωγή μου στις φυλακές Κορυδαλλού, διότι η κλήση που έλαβα από τον πρόεδρο της ειδικής μόνιμης επιτροπής κοινοβουλευτικής δεοντολογίας κ. Μαρκογιαννάκη, ήταν προκειμένου να μεταχθώ και να εμφανιστώ ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου ενώπιον της επιτροπής στην ειδικά καθορισμένη αίθουσα στη βουλή και όχι στις φυλακές Κορυδαλλού.
Είμαι βέβαιος ότι οι συνάδελφοί μου δεν θα δεχθούν ποτέ να αρθεί η βουλευτική μου ασυλία γιατί αγαπώ το κυνήγι και πολύ πριν δεχτώ την πρόταση της Χρυσής Αυγής να συνεργαστώ μαζί της και να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Κορινθίας είχα αγοράσει από τα πιο γνωστά οπλοπωλεία της Αθήνας ένα κυνηγετικό όπλο σαν αυτά τα οποία έχουν οι μισοί τουλάχιστον βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου που κατοικούν και εκλέγονται στην περιφέρεια.
Για το οποίο η Ελληνική Αστυνομία μου είχε χορηγήσει νόμιμη άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου».
Από την πλευρά του ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας σε δήλωσή του αναφέρει πως θα υποβάλλει υπόμνημα ενώπιον της Επιτροπής όπου θα αποδεικνύεται «η ανυπαρξία των στοιχείων εκείνων, με τα οποία να δικαιολογείται η νέα δίωξη του, δηλαδή το ότι επειδή κατείχε μια κυνηγετική καραμπίνα, προτίθεται να την διαθέσει προς τέλεση εγκλημάτων».
Επίσης υποστηρίζει ότι «στο υπόμνημά μας προτιθέμεθα να επισυνάψουμε την αναλυτική γνωμοδότηση - πραγματογνωμοσύνη, ειδικού δικαστικού πραγματογνώμονα, Ειδικού σε θέματα Εξέτασης Πυροβόλων όπλων, πρώην Αξιωματικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, με την οποία αναλύεται - αποδεικνύεται, χωρίς καμία επιφύλαξη, ότι το συγκεκριμένο κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε με νόμιμη άδεια ο εντολέας μας, δεν είναι δυνατόν ποτέ να χαρακτηριστεί πολεμικό τυφέκιο..
defencenet.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template