Οργανωμένο σχέδιο-σοκ για STOP του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία!

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Οργανωμένο σχέδιο-σοκ για STOP του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία! Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο κυβερνητικό κόλπο με απώτερο στόχο: Να μην γίνει ποτέ κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ!Δεν μιλάμε απλά για απλή επιθυμία του Σαμαρά και του Βενιζέλου, αλλά για οργανωμένο σχέδιο η α΄ φάση του οποίου είναι η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν κι άλλα κόλπα μαγικά με αιχμή του δόρατος την τρομοκρατία των πολιτών σε σχέση με τις καταθέσεις τους.Οσα είπε πριν μερικά 24ωρα ο Αδωνις δεν ήταν παρά η εισαγωγή στο σχέδιο ντόπιων και ξένων δυνάμεων για βάλουν φραγμό στην κυβερνητική επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ.
Γι΄ αυτό θα πρέπει από σήμερα κιόλας οι συριζαίοι κομμάντος να εγκαταλείψουν την Κουμουνδούρου και να οργώσουν την Ελλάδα. Θα πρέπει να λιώσουν οι σόλες τους αν θέλουν να δουν εξουσία.

Yπάρχει ένα ολόκληρο σχέδιο από εγχώρια και ξένα συμφέροντα που εναντιώνονται στο σενάριο κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σαμαράς το είπε ανοιχτά:

-O ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση...

Είπε κι άλλα ο πρωθυπουργός>

Τον κόσμο θέλουν να αλλάξουν, την Ελλάδα θέλουν να κρατήσουν στο χθες. Έκαναν καμπάνια για μια Ευρώπη χωρίς σύνορα. Κοιτάξτε γύρω σας τι γίνεται στον κόσμο και θα καταλάβετε ποιοι διαψεύστηκαν ξανά και ξανά και ποιοι δικαιώθηκαν ξανά και ξανά», είπε ο πρωθυπουργός και συνέχισε λέγοντας: «Για εμάς προέχει πάντα το καθήκον απέναντι σε αυτή τη χώρα. Το καθήκον απέναντι στην πατρίδα. Αν μας λένε συντηρητικούς, το δεχόμαστε, γιατί θέλουμε να ''συντηρήσουμε'' τη Δημοκρατία σε αυτή τη χώρα. Είδαμε και τους ψευτοπροοδευτικούς. Μέχρι και τα θρησκευτικά σύμβολα τους ενοχλούν, αλλά τρέχουν στο Αγιον Όρος και το Βατικανό για προσκυνήματα».

«Προσπαθούν να το κρύψουν, τα γραπτά τους όμως τους διαψεύδουν»
, είπε χαρακτηριστικά.

Αντιθέτως, για τη Ν.Δ. ο κ. Σαμαράς είπε ότι «παρά τις δοκιμασίες που περνάει μένει όρθια και είναι ο κύριος πυλώνας σταθερότητας για τη χώρα».

«Μου είχαν πει ότι παίρνω στα χέρια μου μια χειροβομβίδα. Την πήρα και την εξουδετέρωσα», είπε ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην στιγμή που έγινε πρωθυπουργός, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ελληνική οικονομία.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της ομιλίας του στην ταυτότητα της παράταξης που δεν έχει αλλάξει μέχρι και σήμερα, που φέρνει το μήνυμα της εθνικής ενότητας, ενώ μίλησε και για το μεγάλο έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή που άφησε «κληρονομιά» σήμερα προς όλους μας.

«Αισθάνομαι μοναδική τιμή σήμερα γιατί βρίσκομαι εδώ. Γιορτάζουμε 40 χρόνια αγώνων και νιώθω συγκίνηση που βρίσκομαι εδώ μπροστά σας. Αναγνωρίζω σήμερα εκατοντάδες αγαπημένα πρόσωπα, όπως ο Κώστας Καραμανλής. Έχουμε την ίδια όψη, αλλά έχουμε και την ίδια φλόγα. Ο αγώνας για μια ισχυρή πατρίδα δεν τελειώνει ποτέ. Για να κάνεις άλμα στο μέλλον, πρέπει να πατάς γερά στο παρόν. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Νεοδημοκράτες. Το έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή αναγνωρίζεται από όλους του Έλληνες αλλά και από όλο τον κόσμο στο εξωτερικό. Με τον αγώνα του εκείνος έβαλε κοινωνικά θεμέλια σε αυτό που ονομάζεται κράτος ευθύνης. Η αγάπη για την πατρίδα απαιτεί την εθνική ενότητα. Εθνική συμφιλίωση για να μη γίνουν τα ίδια λάθη, τα λάθη του παρελθόντος. Αυτή είναι η ταυτότητα της παράταξης».
Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Σαμαράς ξεκίνησε την ομιλία του, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι αυτή η παράταξη κράτησε τη χώρα στα πόδια της και τη γλίτωσε από τη χρεοκοπία.
«Η παράταξη αυτή πολεμήθηκε από πολλούς. Και ας είχε ακόμα και θύματα. Χθες έκλεισαν 25 χρόνια από τη δολοφονία του αγωνιστή της παράταξης, Παύλου Μπακογιάννη. Αλλά η ΝΔ αντιστάθηκε και πάλεψε και γι' αυτό είμαστε υπερήφανοι που είμαστε νεοδημοκράτες».Ο πρωθυπουργός άσκησε κριτική σε όσους παραδόθηκαν στον λαϊκισμό, σημειώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία, είχε προειδοποιήσει εγκαίρως για το πού οδηγεί αυτή η πρακτική.
Σε συνέχεια της ομιλίας του ανέφερε:
«Αναλάβαμε τη χώρα σε μια περίοδο κρίσης, μπορεί να κάναμε κι εμείς λάθη αλλά «λεφτά υπάρχουν» εμείς δεν είπαμε ποτέ. Εμείς να στηρίξουμε τη χώρα δεν το αρνηθήκαμε ποτέ. Από το 2010 έως και το 2012 ψηφίσαμε όλες τις διαρθρωτικές αλλαγές που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια και για αυτό είμαστε περήφανοι. Προσπάθησα να αλλάξω τη μοίρα της χώρας μου, παρά από το να δοξαστώ από την καταστροφή της».
Και συνέχισε:
«Για εμάς προέχει πάντα το καθήκον απέναντι σε αυτή τη χώρα. Το καθήκον απέναντι στην πατρίδα. Να κρατήσουμε τη χώρα στα πόδια της, την ώρα που οι άλλοι προσπαθούν να τη βυθίσουν στο παρελθόν. Αυτός είναι ο στόχος μας». πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template