Στον ανακριτή ο Αντώνης Σταμπούλος τωρα..

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

 Στον ανακριτή ο Αντώνης Σταμπούλος τωρα..Σε ειδικό εφέτη ανακριτή βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο συλληφθείς Αντώνης Σταμπούλος που φέρεται να είναι μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» και στενός
συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη.
Στο εφετείο έχει έρθει και η δικηγόρος του, κυρία Ιωάννα Κούρτοβικ, η οποία βρίσκεται μαζί του στον ειδικό εφέτη ανακριτή.
Στην όδο Λουκάρεως, έξω από το εφετείο, βρίσκεται μια ομάδα 70 ατόμων του αντιεξουσιαστικού-αναρχικού χώρου, οι οποίοι έχουν έρθει για να συμπαρασταθούν στον Αντώνη Σταμπούλο, αλλά και οι γονείς του μαζί με την αδερφή του.



Οι φωτογραφίες του Αντώνη Σταμπούλου

Τελικά κατάφεραν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να φωτογραφίσουν τον Αντώνη Σταμπούλο, συνεργό του Νίκου Μαζιώτη, που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Βύρωνα. Η φωτογραφία του Αντώνη Σταμπούλου δόθηκε στη δημοσιότητα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η νέα φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. είναι τραβηγμένη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στα κρατητήρια και αποτυπώνει το μέλος της ομάδας Μαζιώτη, όπως είναι σήμερα. Ωστόσο, έχει σημαντική διαφορά από αυτή που δόθηκε χθες, καθώς ο συλληφθείς δεν φορά γυαλιά και είναι εμφανώς μεγαλύτερος σε ηλικία.

Να υπενθυμίσουμε πως το απόγευμα της Παρασκευής η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του Αντώνη Σταμπούλου, από το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας, καθώς ως συλληφθέντα δεν κατάφεραν να τον φωτογραφήσουν γιατί αντιστεκόταν, φώναζε και έβριζε.



Χρησιμοποιούσε πλαστή ταυτότητα

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τη φωτογραφία με την οποία συστηνόταν ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, Αντώνης Σταμπούλος. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες των εγγράφων που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, ο Αντώνης Σταμπούλος συστηνόταν ως Ευθύμιος Τσέργας, του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα.



Αναλυτικά η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε: «Σε συνέχεια προηγούμενων Ανακοινώσεων, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τέσσερις (4) φωτογραφίες, που απεικονίζουν καταφανώς πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), μετά τη σύλληψη του κατηγορούμενου για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, Σταμπούλου Αντώνη.



Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας βρέθηκε σήμερα (04-10-2014) σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και όπως προέκυψε, είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του χώρου από τον παραπάνω συλληφθέντα.

Το πλαστό Δελτίο φέρει αριθμό ΑΑ 011583 και φέρεται να έχει εκδοθεί την 04-03-2005 από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, υπό στοιχεία ΤΣΕΡΓΑΣ Ευθύμιος του Κωνσταντίνου και της Πηνελόπης, γεννηθείς την 26-07-1987 στην Αθήνα, που αντιστοιχούν σε στοιχεία πραγματικού ατόμου, που δε σχετίζεται με την ερευνώμενη υπόθεση.



Οι εξελίξεις στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Ωστόσο, οι έρευνες γύρω από τη δράση του προχωρούν, έτσι νέα στοιχεία έχει στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αφού πλέον έχουν στα χέρια τους έναν «θησαυρό» 50 κλειδιών που ενδεχομένως να ξεσκεπάσει και άλλους «συντρόφους» του Νίκου Μαζιώτη.

Αυτό που πρέπει να εξετάσει τώρα η αντιτρομοκρατική είναι τα δύο κινητά που βρέθηκαν στο ατελιέ της αδελφής του, τα οποία δεν αποκλείεται να τα χρησιμοποιούσε και ο ίδιος. Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι είχε στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο και υπολογιστή, τα οποία ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να τα εντοπίσουν. Μεταξύ άλλων, αναζητούν ένα αυτοκίνητο, μάρκας Citroen, που θεωρούν ότι χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς.



Άντρες της ΕΛΑΣ, το βράδυ της Παρασκευής έκαναν «φύλλο και φτερό» το πατρικό σπίτι του 31χρονου, στην Πεύκη, στην οδό Βύρωνος, αλλά μέχρι στιγμής η έρευνα δεν έχει αποδώσει κάτι. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να εντοπίσουν κάποια στοιχεία που θα τους βοηθήσουν με την υπόθεση στο διαμέρισμα που διέμενε στο τριώροφο κτίσμα. Ομοίως δεν έχει εντοπιστεί κάποιο στοιχείο στο εξοχικό της οικογένειας Σταμπούλου στην Εύβοια.

Στο μεταξύ, εκκλήθησαν να καταθέσουν οι γονείς του Σταμπούλου, οι οποίοι, κατά πληροφορίες, δεν φαίνεται να γνωρίζουν κάτι σχετικό με την υπόθεση.



Νωρίτερα, «καθαρό» απεδείχθη διαμέρισμα της οδού Δροσοπούλου στην Κυψέλη, το οποίο ερεύνησαν το πρωί του Σαββάτου αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, χωρίς όμως να εντοπίσουν σημαντικά στοιχεία. Για την είσοδό τους χρησιμοποίησαν κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του Σταμπούλου.



Σε κάθε περίπτωση, πεποίθηση των αστυνομικών που ασχολούνται με την υπόθεση είναι ότι και τα 50 αυτά κλειδιά αντιστοιχούν σε ισάριθμες γιάφκες ή του παρελθόντος ή του μέλλοντος. Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι η ΕΛΑΣ έχει εντοπίσει ορισμένους από αυτούς τους χώρους και αναζητά τους υπόλοιπους σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει τμήμα του οπλισμού του Επαναστατικού Αγώνα ή των υλικών με τα οποία σχεδιαζόταν η επίθεση σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας με ισχυρότατο εκρηκτικό μηχανισμό.



Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ έχει ως εξείς: «Σε συνέχεια χθεσινής μας ανακοίνωσης, δίνεται στη δημοσιότητα πρόσφατη φωτογραφία του συλληφθέντα, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, Σταμπούλου Αντώνη.

Σημειώνεται ότι η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας γίνεται σε εκτέλεση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι μηνών.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται».



Ο Αντώνης Σταμπούλος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, συμμετείχε στην προετοιμασία τρομοκρατικών χτυπημάτων εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, του προέδρου του ΣΕΒ Θεόδωρου Φέσσα, του προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρου Βενιάμη και των κεντρικών γραφείων της ΝΔ.
πηγή: protothema.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template