Γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής μέλος κυκλώματος απατεώνων.

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014


Γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής μέλος  κυκλώματος  απατεώνων.
Σοκ στη κοινή γνώμη προκαλεί η υπόθεση που έφερε στο φως η αστυνομική έρευνα για το κύκλωμα των αετονύχηδων που έβαζαν στο χέρι τραπεζικούς λογαριασμούς νεκρών.
Στην υπόθεση-πάντα κατά την αστυνομία-επικεφαλής της συμμορίας φέρεται να είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θόδωρος Αρμύλαγος.
Η υπόθεση αναλυτικά εδώ:
Παλαίμαχος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ και ΓΝΩΣΤΗ Συμβολαιογράφος του Κολωνακίου πήγαν να “ΣΗΚΩΣΟΥΝ” με ΠΛΑΣΤΑ πιστοποιητικά 550.000 ευρώ από τον Λογαριασμό δύο ΡΑΚΚΟΣΥΛΕΚΤΩΝ που βρέθηκαν ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΝΕΚΡΟΙ! ΟΛΑ τα ΣΕΝΑΡΙΑ ανοιχτά για την Αστυνομία…

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Θ.Αρμύλαγος

Σάν όνομα έχει διαπρέψει σε πολλές ομάδες αφού ο 46χρονος [5/5/1968] ποδοσφαιριστής είχε θητεία σε ομάδες Α΄,Β΄,Γ΄και Δ΄ Εθνικής σημειώνοντας 467 γκόλ στην πολύχρονη καριέρα. .Εχει περάσει με επιτυχία απο Εθνικό Αστέρα,Φωστήρα, Αθηναικό,Ιωνικό και στην Α΄ Εθνική με τον Πανηλειακό [φωτογραφία] οπου υπήρξε συμπαίκτης των Γιαννακόπουλου και Τζόρτζεβιτς.και αναδείχθηκε 1ος σκόρερ στις αγωνιστικές περιόδους 1993-94 Γ΄Εθνική Θοδωρης Αρμυλαγος (27 γκολ)

1994-95 Β΄Εθνική Θοδωρης Αρμυλαγος – Γιωργος Στραντζαλης (14 γκολ)

1995-96 Α΄Εθνική Θοδωρης Αρμύλαγος (11γκολ) ενω εχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες..

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν και στην ομάδα της Χρυσοβίτσας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας στον 1ο Ομιλο.

ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Προπονητής και ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού συμφωνούν ότι το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στον αγωνιστικό προγραμματισμό. «Είναι το παν» λέει ο επιθετικός του Πανελευσινιακού κ. Θεόδωρος Αρμύλαγος. «Σκεφτείτε λίγο την περίπτωση της Καλαμάτας. Πρόκειται για ομάδα η οποία, ενώ είχε χρήματα, προέβη σε αστόχαστες ενέργειες. Είναι δυνατόν να αλλάζει μέσα σε έναν χρόνο τόσους προπονητές και παίκτες;».
Αυτά όταν αγωνιζόταν στην Ελευσίνα. Τώρα από όσα πληροφορηθήκαμε είναι ήδη στον Κορυδαλλό.
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣ
Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε απάτες με τραπεζικούς λογαριασμούς θανόντων
Συνελήφθησαν τρία (3) μέλη της σπείρας

Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εγκληματική ομάδα που διέπραττε απάτες και πλαστογραφίες σχετικά με τραπεζικούς λογαριασμούς θανόντων.
Συνελήφθησαν στις 7-10-2014 το μεσημέρι, στο Π. Φάληρο και την Αθήνα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, τρεις (3) ημεδαποί, μέλη της σπείρας, δύο (2) άνδρες, ηλικίας 46 και 66 ετών και μία 47χρονη συμβολαιογράφος, ενώ αναζητείται ένας 42χρονος ημεδαπός που φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο στην ομάδα και άγνωστος αριθμός συνεργών τους.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απάτης και άμεσης συνέργειας σε αυτή, πλαστογραφίας και πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση των νόμων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και περί υπεύθυνης δήλωσης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες από κοινού με τον 42χρονο και άγνωστους συνεργούς τους, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με διαρκή και δομημένη δράση και διέπρατταν πλαστογραφίες πιστοποιητικών (ειδικών πληρεξουσίων, εξουσιοδοτήσεων κ.α.) θανόντων, δικαιούχων εν ζωή τραπεζικών λογαριασμών, με μεγάλα χρηματικά ποσά με σκοπό να προχωρήσουν στην ανάληψή τους αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση σχετικής καταγγελίας, διαπιστώθηκε ότι την 25-9-2014 ο 66χρονος συλληφθείς, συνοδευόμενος από τον 42χρονο συνεργό του, μετέβη σε υποκατάστημα τράπεζας και επιδεικνύοντας πλαστογραφημένο ειδικό πληρεξούσιο, με «εντολείς» δύο (2) ημεδαπούς οι οποίοι είχαν αποβιώσει από τον μήνα Ιούλιο του 2014, επιχείρησε να κάνει ανάληψη χρηματικού ποσού ύψους 160.000 ευρώ, από τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσαν εν ζωή οι δύο ημεδαποί «εντολείς».

Μεσημβρινές ώρες της 7-10-2014 μετέβη εκ νέου στο υποκατάστημα της τράπεζας και παρέλαβε επιταγή με το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ σε διαταγή του. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής συνελήφθη και λίγο αργότερα συνελήφθησαν ο 46χρονος ο οποίος ανέμενε έξω από την Τράπεζα, και η 47χρονη.

Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 46χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία επιταγή 50.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο αγοραπωλησίας ακινήτου αξίας 70.000 ευρώ αμφιβόλου γνησιότητας.

Σε βάρος της 47χρονης συλληφθείσας έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο Τ.Α. Συντάγματος για παρόμοια αδικήματα (ψευδής βεβαίωση και πλαστογραφία με προκληθείσα ζημιά άνω των 120.000 ευρώ), ενώ σε βάρος του 46χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απάτη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικείου Αθηνών. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template