Ελληνίδα στην Ν.Υόρκη κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση και την απέλυσαν!!

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση και την απέλυσαν!!Σε δικαστικές περιπέτειες μπήκε μία Ελληνοαμερικανίδα δασκάλα στη Νέα Υόρκη, η οποία απολύθηκε μετά από την καταγγελία της στη διεύθυνση του
νηπιαγωγείου που εργαζόταν ότι ένας εκπαιδευόμενος παρενοχλούσε σεξουαλικά τα παιδιά.
Η δασκάλα,η Μαριάντζελα Κεφαλά, έχει κάνει αγωγή ενάντια στο σχολείο στο οποίο εργαζόταν, ένα από τα ακριβότερα ιδιωτικά της Νέας Υόρκης, που αποτελεί ένα από τα τρία παραρτήματα των International Pre School.
Ολα ξεκίνησαν όταν η κ. Κεφαλά παρατήρησε πως ο Μάλτε Τόμσεν, ένας 22χρονος Δανός φοιτητής που έκανε πρακτική στο νηπιαγωγείο, άγγιζε με ανάρμοστο τρόπο κάποια παιδιά. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το New Greek TV, η δασκάλα σημειώνει στο σχετικό δικαστικό έγγραφο ότι ο Τόμσεν άγγιζε τους μαθητές στα οπίσθια και τα ανάγκαζε να αγγίξουν κι εκείνα με τη σειρά τους τα γεννητικά του όργανα.

Απίστευτη περιπέτεια για μια Ελληνοαμερικανίδα δασκάλα στη Νέα Υόρκη, η οποία υποστηρίζει δικαστικά ότι απολύθηκε από το ιδιωτικό νηπιαγωγείο στο οποίο δίδασκε, επειδή επέμεινε σε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών από φοιτητή που έκανε πρακτική. Τι δήλωσε ο δικηγόρος της στο New Greek TV.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η δασκάλα, ενημέρωσε άμεσα την Προϊσταμένη τη, η οποία μετέφερε την καταγγελία σε δύο αρμόδια στελέχη του σχολείου, αλλά εκείνοι την απέτρεψαν να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Αντίθετα, έπειτα από εσωτερική έρευνα, η οποία κρίθηκε ανεπαρκής από τις Αρχές, κατέληξαν ότι δεν είχε τελεστεί κάποιο αδίκημα. Κι ενώ επέκτειναν τη συνεργασία με το Δανό φοιτητή, τερμάτισαν πρόωρα τη σύμβαση με την Ελληνίδα δασκάλα.

Οι Αρχές όμως αντιμετώπισαν διαφορετικά το θέμα, συλλαμβάνοντας τον 22χρονο, ενώ ο δικαστής διέταξε την προφυλάκισή του με εγγύηση 400.000 δολαρίων, την οποία κατέβαλε τελικά η οικογένειά του.

Ο δικηγόρος της ισχυρίζεται ότι οι ιθύνοντες του σχολείου ενοχλήθηκαν με το θόρυβο που προκλήθηκε από την υπόθεση και για αυτό απέλυσαν την κ. Κεφαλά. Το σχολείο από την πλευρά του, μέσω των New York Times, υποστήριξε ότι ο τερματισμός της συνεργασίας με την Ελληνίδα δασκάλα έγινε για άλλους λόγους. Η τελευταία πάντως κατέθεσε αγωγή εναντίον του σχολείου.

Οσο για τον Τόμσεν, υποστηρίζει ότι είναι το θύμα της υπόθεσης, καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει «μια δασκάλα που έκανε μονίμως παράπονα για τους συναδέλφους της» και ντετέκτιβ οι οποίοι «τον πίεζαν να ομολογήσει κάτι που δεν έκανε».

«Η σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων είναι για μένα από τις χειρότερες πράξεις που μπορεί να κάνει κάποιος», ανέφερε ο Τόμσεν σε δηλώσεις του, αρνούμενος ότι έπραξε αυτά που του καταλογίζονται. Την ίδια ώρα, το σχολείο δέχεται αυστηρή κριτική για τη στάση του στην υπόθεση, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα θορυβημένοι γονείς προσέλαβαν ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να διαλευκάνουν την υπόθεση. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template