Φέρτε έστω και με την βία τον Στουρνάρα τον ...επίδοξο πρωθυπουργό!

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος ζήτησε σήμερα την άμεση βίαια προσαγωγή εντός του Σαββατοκύριακου του Διοικητή της Τραπέζης της Ελάδος Γ.Στουρνάρα : «Να μην μας αναγκάσει να τον φέρουμε βιαίως. Μεταφέρω απόφαση της ΚΟ ΑΝΕΛ να φέρουμε τον κ. Στουρναρα ακόμα και το Σαββατοκύριακο, ακόμα και βιαίως» είπε. Μάλιστα συνέδεσε την αποχή Στουρνάρα με δημοσιεύματα που τον φέρουν για Πρωθυπουργό.
Η πρόεδρος της Βουλής ξέσπασε εναντίον του διοικητή της ΤτΕ για μια ακόμη φορά: «Μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει η έκθεση κατά τον προσήκοντα τρόπο. Δεν έχει επικοινωνήσει ο κ. Στουρνάρας για να υποβάλει την έκθεση. Μόνο την έστειλε με προκλητικό τρόπο με usb και με κλητήρα. Το αντίγραφο δεν εστάλη και ο Στουρνάρας αρνείται να προσέλθει στην επιτροπή» είπε.

Πρόσθεσε ότι ο κ. Στουρνάρας είχε κληθεί στην επιτροπή θεσμών για τη Siemens και «επικαλούμενος την ιδιότητα του διοικητή και το φόρτο δήλωσε ότι δεν μπορεί να προσέλθει στην Επιτροπή» θυμίζοντας ότι η εν λόγω επιτροπή «έχει την εξουσία και για βίαιη προσαγωγή».

Τόνισε μάλιστα ότι η επιτροπή για τις ΔΕΚΟ δεν έχει δικαιοδοσία για βίαιη προσαγωγή, αλλά η επιτροπή της Siemens την δίνει αυτή την δυνατότητα.

Οπως υποστήριξε ο κ. Στουρνάρας «στην πραγματικότητα με τη στάση του υλοποίησε την άποψη της μειοψηφίας. Και καταστρατήγησε την άποψη της πλειοψηφίας».

Μάλιστα είπε πως «η σημερινή άρνηση είναι ακόμα χειρότερη γιατί του ζητούμε να τον εξετάσουμε» τον κατηγόρησε ότι «παρεμβαίνει στην πολιτική και στην κυβερνητική πολιτική κατά παράβαση των υποχρεώσεων του» και σημείωσε:

«Το μόνο που όφειλε να κάνει είναι να είναι στην διάθεση της επιτροπής σήμερα και μάλιστα όχι να περίμενε να τον καλέσουμε αλλά να έρθει μόνος του. Αντ´ αυτού αρνείται να έρθει. Είναι στάση που σημαίνει παραβίαση των καθηκόντων του στη σημερινή του ιδιότητα».
Έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει ως «ύποπτη» την στάση του διοικητή της ΤτΕ υποστηρίζοντας πως μπορεί να αναπληρωθεί από τους υποδιοικητές στις συνεδριάσεις της ΕΚΤ.
«Ευθέως σας λέω ότι θεωρώ προκλητική τη στάση του. Και προκλητικό ότι δεν έχει έρθει στη βουλή μέχρι σήμερα. Και ιδιαιτέρως προβληματικό ότι έχει επιχειρήσει παρέμβαση υπονομευτική και όχι υποστηρικτική για την κυβέρνηση» ισχυρίστηκε η πρόεδρος της Βουλής.
«Προτείνω να ερευνηθεί αμέσως το κώλυμα Στουρνάρα για σήμερα και για την άλλη εβδομάδα και να κληθεί χωρίς άλλη αναβολή»
κατέληξε. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template