ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Αυγούστου 2015

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Δες τι λένε τα άστρα για τα αισθηματικά, τα οικονομικά, και τα επαγγελματικά σου. ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, σήμερα με την Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Λέοντα, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Δείξε κατανόηση και διπλωματία. Κάποιες εξελίξεις θα σε αναστατώσουν, αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα θα δεις πως είναι υπέρ σου.
Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, σήμερα πριν μιλήσεις με το ταίρι σου σκέψου τι έχεις να του πεις και μην λες πράγματα “εν βρασμώ”, που μπορείς να μετανιώσεις αργότερα. Γίνε συγκεκριμένος στον εαυτό σου για να μπορείς να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και στον άλλον. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, είναι πολύ πιθανό σήμερα να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συγκινήσει και θα… γεμίσει το κρεβάτι σου!


ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, η δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα αρχίζει να αποδίδει και είναι καιρός να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Μπορείς να είσαι αισιόδοξος, καθώς οι σημερινές εξελίξεις με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα θα σε φέρουν πολύ κοντά σε όσα επιθυμείς εδώ και καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, απόψε μπορείς να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ χωρίς άγχος και με πολύ καλή διάθεση. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, βγες έξω με φίλους και διασκέδασε, απαλλαγμένος από τα άγχη της καθημερινότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Λέοντα και να σε ευνοεί, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις. Θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις τις οποίες αποφεύγεις εδώ και καιρό. Αν παραμείνεις ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μόνο προσοχή, γιατί οι συγκρούσεις είναι πιθανές και βαδίζεις σε λεπτές ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να αφήσεις στην άκρη τα όποια προβλήματα σας έχουν απομακρύνει το τελευταίο διάστημα. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, αξιοποίησε το θετικό κλίμα για να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Πώς πρέπει να δράσεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα με την Νέα Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Λέοντα και δεν πρέπει να επηρεαστείς από τους γύρω σου και να κάνεις πίσω στα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτό σου για να δώσεις τις απαντήσεις που εσύ νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε, τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και αν αποφύγεις κάποιες στιγμές έντασης θα έχεις ένα όμορφο βράδυ. Μην στέκεσαι σε λεπτομέρειες και μη γίνεσαι τόσο αυστηρός με τον σύντροφό σου. Εσύ που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, να προετοιμαστείς για φλερτ αυτήν την ημέρα. Απόψε θα σε πλησιάσουν για να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε το πράσινο φως!

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα προσπάθησε να μην κάνεις περιττές αγορές και να μην κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες, γιατί η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στο ζώδιό σου, σε κάνει πέρα από τα συνηθισμένα αισιόδοξο και τολμηρό. Κατά τα άλλα, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε βασανίζουν καιρό τώρα. Παλιές σου υποθέσεις θα επιλυθούν και θα κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, τα πράγματα στη σχέση σου έχουν μπει σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς την ημέρα δίπλα στον σύντροφό σου. Η επικοινωνία σου είναι καλή και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζητήσεις κάποια πράγματα που επιθυμείς. Αν παραμένεις αδέσμευτος, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην αγχώνεσαι. Σύντομα θα νιώσεις ότι κάποιο άτομο σε συγκινεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, οι συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και απάντησε με επιχειρήματα σε όσα σε καταλογίζουν. Εξάλλου, έχεις την ικανότητα να πείθεις για όσα πραγματικά πιστεύεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, πάνε πολύ καλά και μπορείς να περάσεις ένα όμορφο βράδυ γεμάτο τρυφερές στιγμές και καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος σου, αυτή είναι μία ημέρα που η γοητεία σου κάνει θραύση!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, οι σκέψεις που κάνεις σήμερα, καθώς και οι επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Λέοντα, μπορούν να σε οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου και μείνε πιστός στην σειρά που έχεις βάλει, κυρίως σε ό,τι αφορά θέματα από το παρελθόν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μίλησε ανοιχτά σήμερα στον σύντροφό σου και μην κρύβεσαι πίσω από τα προβλήματα. Είναι καιρός να τα λύσεις όλα μέσα από το διάλογο και την αλληλοκατανόηση. Εσύ, φίλε Ζυγέ, που βρίσκεσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, αξιοποίησε την ημέρα σου για να βρεθείς με φίλους και παλιούς γνωστούς. Οι άνθρωποι αλλάζουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, οι αλλαγές γύρω σου αυτήν την Παρασκευή θα είναι πολλές, με τις επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Φρόντισε να μείνεις ουδέτερος απέναντι στις εξελίξεις και να μην επηρεαστείς στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα πράγματα. Με τη δυναμική σου διάθεση μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, αλλά χωρίς να ξεφύγεις από τα όριά σου. Ο οργανισμός σου εκπέμπει σήματα κινδύνου. Ασχολήσου λίγο μαζί του!

Αισθηματικές προβλέψεις
Εσύ που είσαι Σκορπιός, πρέπει να αξιοποιήσεις την εύνοια της μέρας για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με καλή διάθεση και κατανόηση. Είναι σίγουρο ότι υπάρχει τρόπος να συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην είσαι ξεροκέφαλος. Όσοι είστε μόνοι, θα πρέπει να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, για να γνωρίσετε κάποιο άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, υπάρχουν κάποια θέματα που παραμένουν στάσιμα στην ζωή σου και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτά. Μην προβληματίζεσαι και επικεντρώσου σε όλα εκείνα που περνάνε από το χέρι σου. Μη φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο κάποιων αποφάσεων, ακόμα κι αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι λανθασμένες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, είναι καλή μέρα αυτή η Παρασκευή για τη σχέση σου, ώστε να ξεπεράσεις αμφιβολίες σχετικές με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, πρέπει να αποφασίσεις να γίνεις πιο τολμηρός και δυναμικός, αν θέλεις να απαλλαγείς από αυτήν το γρηγορότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις στην άκρη τα εμπόδια που σου κόβουν τη φόρα και να πάρεις την απόφαση να συνεχίσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει. Βγάλε προς τα έξω όλες σου τις ικανότητες και άφησέ τες να σε οδηγήσουν. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στον Λέοντα, ανοίγεται μπροστά σου μία ελπιδοφόρα και ιδιαίτερα θετική ημέρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, μίλησε με τον άνθρωπό σου και προσπάθησε να μοιραστείς μαζί του τόσο τα καλά, όσο και τα άσχημα. Το να του εκφράσεις τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές σου δεν είναι ένδειξη αδυναμίας, αλλά ενδιαφέροντος προς τη σχέση σας. Εσύ που κυνηγάς την ερωτική σου ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου και να σιγουρευτείς και για τα δικά του συναισθήματα, αν θέλεις να έχεις θετικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, θα πρέπει να κάνεις υπομονή γιατί θα προκύψουν κάποια προβλήματα με τρίτους. Στα οικονομικά σου έχεις κάνεις πολλά ανοίγματα και τώρα πρέπει να αρχίσεις να τα τακτοποιείς. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες, αν πρώτα δεν εκπληρώσεις αυτά που έχεις αναλάβει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, άφησε τα άγχη της καθημερινότητας και βγάλε όλο σου τον συναισθηματισμό απέναντι στον σύντροφό σου. Θα περάσεις πολύ όμορφα αν απαλλαγείς από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Εσύ που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, δείξε την τρυφερή σου πλευρά και θα δεις άμεση ανταπόκριση από τον ερωτικό σου στόχο.

ΙΧΘYΕΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, η δύναμη που αισθάνεσαι σήμερα θα επικεντρωθεί κυρίως σε ζητήματα του παρελθόντος. Θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποια λάθη, ώστε να κινηθείς απαλλαγμένος προς τα μελλοντικά σου σχέδια. Ό,τι κι αν κάνεις πάντως, μην το κάνεις βιαστικά και παρορμητικά, γιατί οι συνέπειες δε θα είναι καθόλου ευχάριστες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς είναι μία καλή μέρα για εσένα, με επικοινωνία και όμορφες στιγμές, αλλά και ξεκαθαρίσματα για τη σχέση σου. Ακόμα κι αν βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Λέοντα σε βοηθά σημαντικά για να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις και να έχεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template