ΚΑΤΑΡ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔ.ΑΡΑΒΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Μαζί με τους αδελφούς Τούρκους και τους Σαουδ δεν θα σας χαριστούμε λένε οι Καταριανοί Σαν κεραυνός έπεσε στη Τουρκία η νέα δήλωση του
Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος είπε πως Άσαντ και Κούρδοι θα συνεργαστούν στη Συρία και το κουρδικό PYD θα ανοίξει διπλωματική αποστολή στην Ρωσία με το Κατάρ, Σ.Αραβία και Τουρκία να απειλούν με εισβολή στη Συρία!
Η απάντηση από τη Συρία ήταν άμεση καθώς έκανε λόγο για πολύ σκληρά αντίποινα τα οποία περιμένουν το Κατάρ και όποιον άλλον τολμήσει κάτι αντίστοιχο ενώ για πρώτη φορά έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου οι ισλαμιστές κυριολεκτικά αποτεφρώνονται από TOS-1!

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, είπε ότι η κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ και οι κουρδικές ομάδες πρέπει να συνεργαστούν στη Συρία. Στη ομιλία του στην ετήσια διεθνή συνάντηση της λέσχης Valdai, ο Β.Πούτιν αποκάλυψε ότι η Ρωσία σχεδιάζει να συνεργαστεί με τους Σύριους στις εμπόλεμες ζώνες.

"Κύριος στόχος μας είναι να έρθει ξανά η ειρήνη στη Συρία και πρόσθεσε ότι οι "τρομοκράτες" δεν διαχωρίζονται σε "μετριοπαθείς" και μη αφού δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ τους"! Επιπλέον κατηγόρησε τη Δύση ότι παίζει ένα "διπλό παιχνίδι" στη Συρία με τον συνασπισμό υπό των ΗΠΑ.. "Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις ένα διπλό παιχνίδι: Διακηρύττεις τον πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας και ταυτόχρονα, προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις μερικούς τρομοκράτες για να καταλάβεις τμήματα της Μέσης Ανατολής για να εκπληρώσεις τα συμφέροντα σου" είπε ο Β.Πούτιν.
Ταυτόχρονα, το PYD σχεδιάζει να ανοίξει διπλωματική αποστολή στη Ρωσία, μια κίνηση που εξοργίζει την Τουρκία η οποία θεωρεί τους Κούρδους τρομοκράτες.

Ηγέτες των Κούρδων βρίσκονται σε συζητήσεις με αξιωματούχους του ρωσικού ΥΠ.ΕΞ. στη Μόσχα σχετικά με την εκπροσώπηση τους στη Ρωσία ώστε να ενισχυθεί η συνεργασία με τη Μόσχα στον πόλεμο κατά του ISIS .
Την ίδια στιγμή το Κατάρ το οποίο χρηματοδοτεί τους τζιχαντιστές της al-Nusra, al- Qaeda στη Συρία εδώ και χρόνια σκέφτεται άμεση στρατιωτική παρέμβαση στη Συρία σύμφωνα με αξιωματούχους. "Οτιδήποτε προστατεύει το λαό της Συρίας και τη Συρία από την διαίρεση, δεν θα χαριστούμε και θα δράσουμε απο κοινού με την Σαουδική Αραβία και τα αδέρφια μας τους Τούρκους" είπε ο ΥΠΕΞ του Κατάρ Khalid al-Attiyah στο CNN. 'Αν μια στρατιωτική παρέμβαση θα προστατέψει το λαό της Συρίας από τον Άσαντ και την σκληρότητα του, θα το κάνουμε" τόνισε.
Άμεση ήταν η απάντηση της Συρίας μέσω του αναπληρωτή ΥΠ.ΕΞ, Faisal Mekdad, ότι μια τέτοια κίνηση θα ήταν καταστροφική για αυτούς με σοβαρές συνέπειες. "Αν το Κατάρ πραγματοποιήσει την απειλή του για στρατιωτική παρέμβαση στη Συρία, τότε θα πρόκειται για επιθετική κίνηση και η απάντηση μας θα είναι πολύ σκληρή" είπε ο αναπληρωτής Σύριος ΑΝ.ΥΠ.ΕΞ ενώ στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από την "αποτέφρωση" των ισλαμιστών με TOS-1Embedded image permalink


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template