ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Εκλογές-αστραπή στις 28 Φεβρουαρίου στο μυαλό του πρωθυπουργού!

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Εισηγήσεις για εκλογές στις 28 Φεβρουαρίου δέχεται ο Αλέξης Τσίπρας από τον οξυδερκή Βερναρδάκη. Κι αυτό για δύο λόγους: 

O πρώτος έχει να κάνει με το χαζοκόμμα που ετοιμάζει ο Βαρουφάκης, ο οποίος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με τους σχεδιασμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη (ο οποίος στο μεταξύ πρότεινε- στον εφάμιλλο του Τσώρτσιλ- γραμματέα Παπαμιμίκο να παραμείνει στην θέση του αναγνωρίζοντας το κολοσιαίο έργο του) για έκτακτο συνέδριο των φωτεινών μυαλών της χαζοΝΔ το τριήμερο 26-28 Φεβρουαρίου.

Η προσφυγή στις κάλπες θα γίνει με πρωθυπουργικό διάγγελμα με πρόφαση τοΑσφαλιστικό.

Σ΄αυτή την περίπτωση ο Αλέξης Τσίπρας εκτιμά ότι έχει πολλά περιθώρια να κερδίσει εκ νέου την ΝΔ. Οσο πιο γρήγορα προσφύγει σε εκλογές τόσες πιο πολλές πιθανότητες έχει να τις κερδίσει.

Την σημασία να προσφύγει άμεσα σε εκλογές την υπογράμμισε στον πρωθυπουργό και ο Προκόπης Παυλόπουλος με τον οποίο είχαν μακρά τηλεφωνική επικοινωνίααλληλοκατανόησης και παρηγορίας για το στραπάτσο Μειμαράκη.

-Πήγαινε το συντομότερο δυνατό σε εκλογές ώστε να τους αιφνιδιάσεις…,

ήταν και η συμβουλή του Καραμανλή, αργά τα μεσάνυχτα χθες ανάμεσα σε αναφιλητά.

Ο Μητσοτάκης τώρα είχε ξεκαθαρίσει πως μία από τις πρώτες εσωκομματικές του κινήσεις θα είναι το νέο οργανόγραμμα της ΝΔ.

Αυτό θα προσαρμοστεί μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του κόμματος. Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει «θα επαναστελεχώσουμε με διαφανή και αξιοκρατικό τρόπο μια λιτότερη αλλά αποτελεσματική δομή στη ΝΔ.
Ταυτόχρονα θα ξεκινήσουμε την εκστρατεία οικονομικής υποστήριξης της Νέας Δημοκρατίας με διαφάνεια και όπως ο νόμος ορίζει. Η κρατική επιχορήγηση θα διατίθεται κατά προτεραιότητα για την αποπληρωμή των υποχρεώσεών μας προς τους εργαζομένους του κόμματος και για την εξυπηρέτηση των δανείων μας».
Παράλληλα στην ατζέντα των πρώτων κινήσεων, στις οποίες θα προχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι η μετακόμιση από τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού. Οπως έχει αναφέρει ο ίδιος το αμέσως επόμενο διάστημα θα αρχίσει η αναζήτηση νέων, μικρότερων, αλλά λειτουργικών γραφείων για να στεγαστούν οι υπηρεσίες του κόμματος, καθώς το ενοίκιο σε αυτά της Συγγρού είναι απαγορευτικό για τα οικονομικά της ΝΔ.
1η Φεβρουαρίου: Ξεκινά η ανοιχτή δημόσια διαβούλευση του προτεινόμενου νέου Καταστατικού του κόμματος. 
Το σχέδιο Καταστατικού θα περιγράφει την λειτουργία της εσωτερικής δημοκρατίας, τον τρόπο που θα αξιολογούνται τα στελέχη , τις θητείες στους αιρετούς, στα Όργανα και βέβαια στον Πρόεδρο. Το κάθε μέλος και το κάθε στέλεχος θα έχει διακριτό ρόλο, δικαιώματα, αρμοδιότητες και ανάλογες ευθύνες.
26, 27 και 28 Φεβρουαρίου: Τριήμερο Έκτακτο Εθνικό Συνέδριο επανίδρυσης της ΝΔ. Εκεί θα κατατεθούν προτάσεις και θα αποφασιστεί η νέα οργανωτική δομή. Στο Συνέδριο του Φεβρουαρίου θα προκύψει ο νέος οργανωτικός χάρτης της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
Εως το τριήμερο της 25ης Μαρτίου 2016 θα έχουμε ανασυνταχθεί οι οργανώσεις βάσεις του κόμματος.
Εως τις 22 Απριλίου θα έχουν στελεχώσει και συγκροτήσει όλα τα κομματικά όργανα σύμφωνα με τις επιταγές του νέου Καταστατικού.  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template