ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία ,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη σήμερα πορεύεται απέναντί σου, φέρνοντας στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και παρότι κάποια διλήμματα έρχονται στο προσκήνιο, το τοπίο σήμερα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρο και σε βοηθά να δράσεις πιο άνετα, χτίζοντας κάτι πιο σταθερό.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το έδαφος σήμερα είναι αρκετά πρόσφορο για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές, θα πρέπει όμως να ακούσεις όσα έχει να σου πει και η άλλη πλευρά. Είσαι άλλωστε σε μια τέτοια περίοδο που βάζεις μέσα σου τα πράγματα σε σειρά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, οπότε κι εσύ εστιάζεις περισσότερο εκεί τις ενέργειές σου, αξίζει όμως να θυμάσαι πως για την ώρα είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τις υποχρεώσεις ρουτίνας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι σήμερα να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να προσφέρεις τη βοήθεια ή τις υπηρεσίες σου όπου αυτό είναι απαραίτητο, ταυτόχρονα έχεις τη δυνατότητα να γεφυρώσεις χάσματα που πιθανώς υπάρχουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάιο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς σήμερα να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ή και οφειλές, ενώ μέσα στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα είσαι αρκετά παραγωγικός και αυτό λειτουργεί υπέρ σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα σε ένα φιλικό ζώδιο, δίνοντάς σου έτσι τη δυνατότητα να τρέξεις δημιουργικά σου σχέδια, αλλά και να σταθεροποιήσεις κάποια που βρίσκονται ήδη σε εκκρεμότητα. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σου, εσύ ξεκλέβεις λίγο χρόνο για να τον μοιραστείς με τους δικούς σου και να περάσεις όμορφες στιγμές, ενώ κάνεις ουσιαστικά βήματα για να διορθώσεις κακώς κείμενα σε μια σχέση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στηρίζεσαι τους συνεργάτες σου για να προωθήσεις τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ ρίχνεις ένα μεγάλο μέρος των ενεργειών σου στο εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο μπορείς να δεις την αξία σου να αναγνωρίζεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Τη σημερινή μέρα το ενδιαφέρον σου στρέφεται γύρω από ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, σε αντίθεση όμως με το γενικότερο κλίμα της περιόδου, σήμερα βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε τάξη κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν, αλλά και για να λύσεις πρακτικά προβλήματα που αφορούν το σπίτι. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις περισσότερο ανάγκη από ασφάλεια και σιγουριά αυτό το διάστημα, ενώ γενικότερα είσαι πλέον σε μια περίοδο που έχει πολλές ευχάριστες στιγμές, ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες, ειδικά αν υπήρξαν «πληγές» στο παρελθόν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επιλέγεις την πεπατημένη οδό για να τρέξεις τις υποθέσεις σου σήμερα, θυμήσου όμως πως όσο επικίνδυνη είναι η βιασύνη, άλλο τόσο είναι και η ανασφάλεια που σε κρατάει πίσω.

ΛΕΩΝ Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τα σχέδιά σου και σου παρέχει αρκετές ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις τα δημιουργικά πλάνα που έχεις στα σκαριά, χάρη στις δικές σου προσπάθειες. Επίσης, από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα από τις επαφές, τις συναντήσεις και τις συζητήσεις που κάνεις, παίρνεις σημαντικές πληροφορίες, ενώ παράλληλα τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε βοηθούν να κάνεις σημαντικά βήματα προς τα εμπρός στα αισθηματικά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο τρόπος που σήμερα χειρίζεσαι τα οικονομικά σου χρειάζεται πολύ προσοχή, από την άλλη όμως η καριέρα σου είναι πλέον η πιο σημαντική σου προτεραιότητα κι εσύ προσπαθείς να προβάλλεις προς τα έξω την καλύτερη δυνατή εικόνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η σημερινή ημέρα δεν έχει ιδιαίτερες εκπλήξεις για σένα, καθώς μοιάζει να κινείται σε γνώριμα μονοπάτια και γενικότερα προσπαθείς να ικανοποιήσεις βασικές ανάγκες μέσα στην καθημερινότητά σου. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Άκουσε όσα έχουν να σου πουν τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος σήμερα και είναι πιθανό να βρεις διέξοδο σε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις ή ζητήματα σπιτιού που σε είχαν προβληματίσει έντονα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή υποθέσεις που σχετίζονται με εξωτερικό μπορούν να τακτοποιηθούν ευκολότερα, ενώ σήμερα η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

ΖΥΓΟΣ Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και σου προσφέρει τη δυνατότητα να προωθήσεις τις δικές σου προσωπικές υποθέσεις και να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις κάποια πράγματα που έχεις κατά νου. Επιπλέον, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και παίρνεις πολλές πρωτοβουλίες, ενώ στηρίζεσαι στα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος, τα οποία έχουν να σου δώσουν κατεύθυνση για το πώς να κινηθείς. Επίσης, προσπαθείς με απλά βήματα να βρεις λύσεις σε υποθέσεις που σε προβληματίζουν στο σπίτι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα μηνύματα για το πορτοφόλι σου είναι αρκετά θετικά. Επίσης, από σήμερα εστιάζεις περισσότερο στις οικονομικές σου οφειλές και προσπαθείς να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση, πρόσεξε όμως τις βιαστικές αποφάσεις που τελικά σου κοστίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τη σημερινή ημέρα προτιμάς να αποφύγεις την κουραστική πολυκοσμία, ώστε με ησυχία να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Μπορείς όμως να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου για το επόμενο διάστημα με τον καλύτερο τρόπο αφού με σύμμαχο την απλή λογική κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ερωτικά σου, καθώς εκεί είναι το σημείο που εστιάζεις τις προσπάθειές σου. Γενικότερα όμως μπορείς μέσα από το διάλογο και την διπλωματική προσέγγιση να καταφέρεις πολλά, καθώς είσαι σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για τα προσωπικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις κάποια βήματα προκειμένου να βάλεις σε μια σειρά οικονομικές υποχρεώσεις, κυρίως επειδή οι τωρινές συνθήκες σε ωθούν προς τα εκεί, μπορεί όμως το εγχείρημά σου αυτό να ευοδωθεί τελικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τις επιδιώξεις που έχεις κατά νου, καθώς εντείνοντας τις δικές σου προσπάθειες μπορείς να δεις στόχους και σχέδια να υλοποιούνται. Παράλληλα στηρίζεσαι αρκετά στις συλλογικές προσπάθειες προκειμένου να προωθήσεις όσα βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος διαδραματίζουν σήμερα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των προσωπικών σου, ενώ γενικότερα βρίσκεσαι πλέον σε περίοδο δίχως πολλές και σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά, γενικότερα όμως αυτό διάστημα έρχονται αλλαγές, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεις τις καταστάσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι δυσκολεύεσαι ακόμη να ρυθμίσεις κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, βρίσκεις διέξοδο, ωστόσο από σήμερα εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου ρίχνεις περισσότερο βάρος στην καθημερινότητα της δουλειάς, στις υποχρεώσεις ρουτίνας που έχεις και γενικότερα το εργασιακό σου περιβάλλον γίνεται προτεραιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα δεν είναι δυσαρμονική για σένα, εσύ νιώθεις πως οι παρούσες συνθήκες δεν σε αφήνουν να δράσεις ελεύθερα και περιορίζουν τις δυνατότητές σου. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνώντας στον Κριό, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθείς όλο αυτό το διάστημα να σταθείς γερά στα πόδια σου και να βάλεις σε τάξη τα προσωπικά σου, η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις περισσότερη ανεμελιά, τουλάχιστον μέχρι νωρίς το απόγευμα. Παρόλα αυτά, θυμήσου ότι η νέα θέση του Ήλιου φέρνει νέα πνοή και στα αισθηματικά σου, κυρίως για τους γεννημένους το Δεκέμβριο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσέγγισε πρόσωπα κύρους με τα αιτήματά σου σήμερα και μπορείς να περιμένεις θετικό αποτέλεσμα, σε συνάρτηση πάντα με τα δεδομένα που έχεις, ενώ γενικά είσαι σε μια περίοδο που σε βοηθά να κατακτάς τους στόχους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να κινήσεις τις υποθέσεις σου και να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα που σε απασχολούν, ενώ μπορείς πιο άνετα να διευθετήσεις νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή επαφές με εξωτερικό. Παράλληλα όμως από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία κι εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθείς να δεις αποστασιοποιημένα τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο για σένα, ακόμη όμως δεν έχεις ξεμπερδέψει με κάποιες κοινωνικές επαφές που απορροφούν το χρόνο σου. Γενικότερα όμως σήμερα η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ακόμη κι αν υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου ή εμπόδια, εσύ τελικά καταφέρνεις να βρεις λύσεις. Επίσης, από σήμερα νιώθεις την ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια, πράγμα που σημαίνει ότι επιλέγεις πιο σίγουρα μονοπάτια που ελαχιστοποιούν την πιθανότητα ρίσκου.

ΙΧΘΥΣ Η σημερινή ημέρα παρότι δεν είναι αρνητική για σένα, είναι αρκετά ασύμβατη για τα δικά σου θέλω, καθώς οι προτεραιότητες των άλλων μοιάζουν να διαμορφώνουν και σήμερα το τοπίο, ωστόσο το πλαίσιο στο οποίο κινείσαι είναι πιο ξεκάθαρο και τα όρια πιο σαφή. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά κτητικός και ελεγκτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ το στοιχείο της ζήλιας δε λείπει, ωστόσο σήμερα μένεις παρατηρητής ώστε να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Επιπλέον, μπορείς από σήμερα να επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες σου στους άλλους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υποθέσεις άλλων που σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι έμμεσα, σε απασχολούν έντονα, ενώ παράλληλα προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τις δικές σου οφειλές.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template