ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Σάββατο 30 Απριλίου 2016


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία ,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣ Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα για τα σχέδιά σου, καθώς μπορείς με άνεση να προωθήσεις τους στόχους σου, αλλά και να βασιστείς σε συλλογικές προσπάθειες για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Άλλωστε οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει είναι πολλές και χρειάζεσαι τα κατάλληλα πρόσωπα δίπλα σου για να σε πλαισιώσουν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα από μικρά και απλά πράγματα, σήμερα έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αν συνυπολογίσουμε πως ακόμη δίνεις μεγάλο βάρος σε μια σχέση ή μια συνεργασία, καταλαβαίνεις πως σήμερα πρέπει να μιλήσουν οι πράξεις και όχι τα λόγια, αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη, περνώντας από σήμερα στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει εύνοια για το πορτοφόλι σου, σε μια περίοδο όπου τα οικονομικά σου είναι προτεραιότητα και προσπαθείς να βρεις λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη σήμερα από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου πορεύεται σε ένα θετικό κλίμα, στοιχείο που μαρτυρά πως από τη μια η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη με πολλές προσκλήσεις, ενώ από την άλλη μπορείς να βελτιώσεις τη εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας έτσι μια σύντομη περίοδο όπου η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα κι εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήνεις πίσω σου την περίοδο που τα προσωπικά είχαν μείνει στάσιμα ή οι συνθήκες δεν ευνοούσαν την εξέλιξη των καταστάσεων όπως εσύ το επιθυμούσες, καθώς από σήμερα μπορείς να προωθείς πιο εύκολα τα ζητήματα καρδιάς, καλείσαι όμως μέσα στη σημερινή ημέρα να περιορίσεις τις ζήλιες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στηρίζεσαι περισσότερο στους συνεργάτες σου σήμερα, θα πρέπει όμως στο εξής να διαχειριστείς με περισσότερη φειδώ τα έξοδά σου, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει τάσεις για σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα είναι ευνοϊκή για σένα καθώς σου δίνονται πολλές δυνατότητες να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο ενώ παράλληλα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Επιπλέον, η μέρα σήμερα σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να βγεις από αδιέξοδα, φρόντισε όμως να είσαι συνεπής και στις υποχρεώσεις σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα τα ερωτικά σου δείχνουν να περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού η Αφροδίτη περνά στο προηγούμενο ζώδιο και οι συνθήκες να μην ευνοούν την προσέγγιση του προσώπου που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποια συναισθηματικά κενά μέσα σου. Επίσης, ένα πιθανό σενάριο είναι οι μυστικές επαφές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βρίσκεις από σήμερα μια κρυφή πηγή εσόδων ή πρόκειται για χρήματα που δεν φαίνονται, γενικότερα όμως υπάρχουν δυνατότητες για να ρυθμίσεις τις οφειλές σου, ακόμη κι αν δεν το περίμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η σημερινή ημέρα σε κινητοποιεί για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος και να βρεις λύσεις σε αντίστοιχες υποθέσεις που σε είχαν προβληματίσει παλιότερα, ωστόσο θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς αφήνεις χώρο για παρανοήσεις στον περίγυρό σου, ενώ εσύ μένεις προσκολλημένος σε απόψεις που δεν λειτουργούν βοηθητικά.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνά από σήμερα σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, κάτι που αναμένεται να φέρει αέρα ανανέωσης στα ερωτικά σου, ενώ παράλληλα σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους, παρέες και διευρύνει τον κύκλο των επαφών σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικείοι σου διαδραματίζουν έναν αρκετά σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, ενώ είσαι σε μια φάση που προετοιμάζεις πράγματα. Μην ξεχνάς όμως ότι η πίεση στα οικονομικά παραμένει, μείνε λοιπόν μακριά από σπατάλες.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει ώθηση να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, θα πρέπει όμως να είσαι περισσότερο διαλλακτικός με τον περίγυρό σου καθώς οι συνθήκες μαρτυρούν ότι η στασιμότητα είναι εκείνη που νιώθεις να σε πνίγει.Επίσης, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα τα προσωπικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού σημαντικότερη προτεραιότητα είναι πλέον οι φιλοδοξίες σου, ταυτόχρονα όμως περνάς σε μια περίοδο που ενώ φέρνει πολλές επαφές, δεν δίνει τελικά πρόσφορο έδαφος για να χτίσεις κάτι σίγουρο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής σου για σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να εισπράττεις κάποια χρήματα που περίμενες ή να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες ώστε να γίνει αυτό το προσεχές διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, να ρυθμίσεις υποχρεώσεις και να διευθετήσεις όλα εκείνα τα ζητήματα ρουτίνας που εκκρεμούν εδώ και πολύ καιρό, ενώ γενικότερα είναι μια ημέρα που μπορείς να επιτύχεις έμπρακτα αποτελέσματα, ωστόσο μην ξεχνάς πως πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα φέρνει πιο ευνοϊκό κλίμα στα προσωπικά καθώς ο κύκλος των γνωριμιών σου διευρύνεται και το φλερτ γίνεται πιο έντονο, παρόλα αυτά σήμερα θέλεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε δικούς σου ανθρώπους μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο μόνος κίνδυνος για σήμερα είναι η υπεραισιοδοξία, κάτι που μπορεί να σε απομακρύνει από τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα θα πρέπει να περιορίσεις και τις σπατάλες σε οικονομικό επίπεδο, καθώς τα δεδομένα δεν είναι απόλυτα στη σφαίρα της δικής σου επιρροής.

ΖΥΓΟΣ Μια εξαιρετική ημέρα η σημερινή για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να είσαι συνεπής με χρονοδιαγράμματα και υποχρεώσεις. Επίσης, σήμερα τα δημιουργικά σου σχέδια ευοδώνονται, ενώ η ανάγκη σου για χαρά και διασκέδαση βρίσκει πρόσφορο έδαφος, ακόμη κι αν το πρόγραμμά σου είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, όπως και να έχει όμως η μέρα έχει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής, καθώς θέλεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που υπάρχουν, ενώ δεν αποκλείεται να έρχεσαι σε επαφή με κάποιες εμμονές ή συναισθηματικές εξαρτήσεις που είχες «σπρώξει» στο υποσυνείδητο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνώντας σήμερα στον Αιγόκερω φέρνει σε σένα έσοδα μέσω τρίτων, είτε αυτό σημαίνει ότι επωφελείσαι από οικονομικές υποθέσεις άλλων, είτε ότι παίρνεις σημαντική βοήθεια, όπως μια επιχορήγηση ή διευκόλυνση μέσα στο προσεχές διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να ζητήσεις υποστήριξη ή βοήθεια για ένα ζήτημα που σε απασχολεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βγεις κερδισμένος, ενώ παράλληλα σήμερα μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να διαχειριστείς υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, ειδικά αν είχαν υπάρξει προστριβές με τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η Αφροδίτη περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, εγκαινιάζοντας έτσι ένα διάστημα όπου μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να προωθήσεις τα προσωπικά σου και αν αυτό το διάστημα αναζητάς κάτι στα προσωπικά, θα δεις να παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου κατευθύνεται σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους, αλλά αφορούν άμεσα και τη δική σου τσέπη, όπως επίσης και με τις δικές σου οφειλές προς άλλα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες για σένα, αλλά και δυνατότητες ανάπτυξης μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις που κάνεις. Έτσι, είναι πιθανό να παίρνεις θετική απάντηση για ένα θέμα που σε είχε απασχολήσει, ενώ παράλληλα βρίσκεις τα κατάλληλα πρόσωπα στην κατάλληλη θέση για να σε βοηθήσουν με τις υποθέσεις σου, ακόμη κι αν υπάρχουν δυσκολίες πρακτικής φύσεως.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η εριστικότητα σήμερα δεν δίνει λύσεις σε ό,τι σε προβληματίζει, άλλωστε από σήμερα τα προσωπικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας τρέχουν και εσύ δίνεις προτεραιότητα σε άλλες υποθέσεις. Το κλειδί σήμερα είναι η κατανόηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι υποθέσεις που έχεις να διαχειριστείς στη δουλειά είναι αρκετές, όμως ξεκινά μια πιο ευχάριστη περίοδος στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και στην καθημερινότητά σου, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις και κέρδος για τις υπηρεσίες που προσφέρεις στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Σήμερα ασχολείσαι με την κάλυψη των βασικών σου αναγκών, ωστόσο υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στην καθημερινότητά σου, τις οποίες εκμεταλλεύεσαι. Επιπλέον μέσα από ήδη γνωστές διαδρομές προσπαθείς να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που κλείνεις τα αυτιά σου μπροστά σε όσα έχουν οι άλλοι να σου πουν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα εγκαινιάζεται μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος για τα προσωπικά σου, καθώς η Αφροδίτη περνά στον τομέα των ερωτικών σου, αναζωπυρώνοντας τη φλόγα στη σχέση για τους δεσμευμένους, και ταυτόχρονα νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους. Επιπλέον, μπορείς να αφεθείς σε πιο ανέμελες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι δικές σου προσπάθειες πιάνουν τόπο και μπορείς μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να καταφέρεις πολλά.Επίσης, έχεις περάσει σε μια πιο βοηθητική περίοδο σε οικονομικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η Σελήνη από το ζώδιό σου πορεύεται σε ένα θετικό έδαφος, παρακινώντας σε σε δράση, ενώ οι συνθήκες σε καλούν να αναλάβεις πρωτοβουλία, να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αποτινάξεις από πάνω σου ότι σε περιορίζει, σε πείσμα των ανασφαλειών, ενοχών ή φόβων σου. Επιπλέον υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις σε δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά αυτό το διάστημα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα έρχεσαι πιο κοντά με τους οικείους σου, ενώ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητα για τους δικούς σου ανθρώπους, ωστόσο αφήνεις τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω και ενδεχομένως εστιάζεις περισσότερο σε αυτά που σου λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους και σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως η τσέπη σου ενισχύεται από ενέργειες άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση, ωστόσο η σημερινή ημέρα σε καλεί να προετοιμάσεις τα σχέδιά σου μακριά από την πολύβουη καθημερινότητα, ενώ αν χρειάζεσαι κάποιου είδους βοήθεια σε μια υπόθεση που σε απασχολεί, μπορείς να περιμένεις θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος φέρνουν απρόσμενες εξελίξεις και εσύ εστιάζεσαι στους στόχους που έχεις θέσει.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι πιο τονισμένη και αυτό διευρύνει τον κύκλο των επαφών αλλά και των γνωριμιών σου, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, κάνεις φλερτ και γενικότερα το επικοινωνιακό κομμάτι είναι ιδιαίτερα αυξημένο αυτή την περίοδο, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς πολλές κατευθύνσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φίλοι φέρνουν ευχάριστα νέα που ευνοούν την τσέπη σου, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να δείξεις προσοχή στον τρόπο που χειρίζεσαι θέματα καριέρας. Γενικότερα όμως, μπορείς μέσα στον ορίζοντα της ημέρας να προσεγγίσεις τους συνεργάτες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template