ΣΤΕΛΛΑ ΖΟΥΛΙΝΆΚΗ-Η επιχειρηματίας που έκανε το INSURANCE...Τέχνη!!

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016


Όταν την συναντήσεις δύσκολα θα την ξεχάσεις.
Εκτός από όμορφη παρουσία, είναι μια δυναμική νέα γυναίκα με καθάριο εκφραστικό και
χαμογελαστό βλέμμα που εδώ και 20 χρόνια πορεύεται στον δύσκολο απαιτητικό ''στίβο'' των ασφαλειών. Δεν ''κατακτά'' μόνο τον υποψήφιο αγοραστή ασφαλειών αλλά και τον συνομιλητή της. Όπλο της; Η Αυτοπεποίθηση και οι εξειδικευμένες γνώσεις που διαθέτει γύρω από τα χρηματοοικονομικά -ασφαλιστικά θέματα.

Η Στέλλα Ζουλινάκη ,η δημιουργός της «Feel Safe Insurance» , είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου (πολιτικές επιστήμες-διεθνών σπουδών ) με υποτροφία και μεταπτυχιακό.

Με το πρώτο της πέρασμα από την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ άρχισε να αναδεικνύεται η δυναμική της με αποτέλεσμα την άμεση εξέλιξη της . Γεννημένη για πρωτιά .Εκπαιδεύτρια και σύμβουλος στην AMERICAN EXPRES BANK για το δίκτυο ασφαλιστικών πρακτόρων και κτηματομεσιτών .

Το 2000 αναβαθμίζεται σε Unit manager και εκπαιδεύτρια νέων ασφαλιστών στον ΟΜΙΛΟ HELLENIC CAPITAL HOLDINGS . Δυο χρόνια μετά οι εξελίξεις της αγοράς την βρίσκουν προβληματισμένη και αποφασισμένη για ένα νέο βήμα.
« ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ »έλεγε ο Αννίβας ο Καρχηδόνιος στην εκστρατεία του στην Ρώμη και η δυναμική Στέλλα με μότο «ΘΕΛΩ , ΞΕΡΩ ....ΑΡΑ ΜΠΟΡΏ, άνοιξε την αυλαία της προοπτικής .Αυτό ήταν!

Το άγχος της μετατράπηκε σε δημιουργικό έργο. Την στιγμή αυτή αρχίζει η εκρηκτική άνοδος της στην ΑΧΑ Ασφαλιστική με συνεχείς ετήσιες βραβεύσεις για την υψηλή αλλά και ποιοτική παραγωγικότητά της.


Το 2014 ανοίγει τα φτερά της, δημιουργώντας το δικό της brand “Feel Safe Ιnsurance” ,έναν πανέμορφο χώρο σε ιδιόκτητο Γραφείο στο Αιγάλεω.

Η οικονομική κρίση την βρίσκει να καινοτομεί και να διαφοροποιείται. Εφοδιάζεται με σύγχρονα εργαλεία με αντικειμενικό σκοπό τη προστιθέμενη αξία στον πελάτη και την δημιουργία μακροπροθέσμων σχέσεων εμπιστοσύνης . Εξειδικεύεται σε ειδικού τύπου ασφάλειες όπως ,Αστική ευθύνη, Cyber Risk & Corporate Ασφάλειες Επιχειρηματικών Κινδύνων. Υιοθετεί πρότυπα εργαλεία στην παρουσίαση και ανάλυση αναγκών όπως τα infografics & τα web videos. Αναπτύσσει μια καινοτόμο εξειδικευμένη υπηρεσία το PRIVATE CLIENT SERVICE , για πελάτες με ιδιαίτερες απαιτήσεις ,διαδικασίες απόλυτης εμπιστευτικότητας και υψηλού επιπέδου κάλυψη( κατά παντός κινδύνου) των περιουσιακών τους στοιχείων(πολυτελείς κατοικίες σκάφη αναψυχής και πολυτελή αυτοκίνητα).


Ανήσυχος χαρακτήρας , θεωρεί ότι για να είσαι στην κορυφή και να χεις ευχαριστημένους πελάτες πρέπει να συνεχίζεις να εκπαιδεύεσαι , συμφώνα με αυτό ,συμμετέχει συνεχώς σε σεμινάρια για πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων . Έχει εκπαιδευτεί στην Επικοινωνία ,την Ψυχολογία, την Αυτογνωσία και την Διαχείριση Κρίσεων. Έχει εξειδικευτεί στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς από το πρόγραμμα στα Οικονομικά των Καταναλωτών, Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο BUSINESS LIFE COACHING SYSTEM και στην Ψυχολογία της Επιχειρηματικότητας. 
Εκτός από επαγγελματίας – ασφαλίστρια ,η Στέλλα Ζουλινάκη είναι και μια γλυκιά μαμά δυο υπέροχων παιδιών και μια τρυφερή σύζυγος .
Ο χρόνος που περνά με την οικογένεια της την ανανεώνει ,γεμίζοντας τις μπαταρίες της για τις δύσκολες απαιτήσεις των σημερινών καιρών .
Σαν μητέρα βεβαίως έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στα μικρά παιδιά. Συμμετέχει εθελοντικά και ενισχύει οργανισμούς και σωματεία που προστατεύουν τα δικαιώματα των παιδιών και των γυναικών .
Παράλληλα αναπτύσσει ως επιχειρηματίας ,ειδικές καμπανιές στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης για την προστασία της Υγείας. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η στήριξη της καμπανιάς για τη πρόληψη του καρκίνου του μαστού .

Τέλος ,στην ερώτηση μου ποια είναι η φιλοσοφία της ,απαντά, «όλα τα σπουδαία πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα , μικρές ερωτήσεις , μικρές σκέψεις και μικρές πράξεις αρκεί να τα τολμάς ».


Η διεύθυνση στο facebook https://www.facebook.com/www.feelsafeins.gr/?fref=hovercard
Ιστοσελίδα :http://feelsafe-insurance.gr/
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template