Ο Άρης επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του κόντρα στη Ναχαρίγια: 85-53

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Ο Άρης επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του κόντρα στη Ναχαρίγια, επικρατώντας με 85-53 και κάνοντας το 3/3 στο
Basketball Champions League. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων είναι δεδομένη. Όπως δεδομένη ήταν και η διάθεση του Άρη να «καθαρίσει» από νωρίς το ματς με τη Ναχαρίγια. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ήταν το απόλυτο αφεντικό από τα πρώτα λεπτά του ματς κι έφτασε στην εύκολη νίκη, κάνοντας το 3/3 στον Α' όμιλο του Basketball Champions League κι αφήνοντας τους Ισραηλινούς χωρίς νίκη στη διοργάνωση, μολονότι αγωνίστηκε χωρίς τον Μιχάλη Τσαϊρέλη (πρόβλημα στη μέση).


Ο αγώνας


Ο Άρης επέβαλε τον ρυθμό του στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τους Ισραηλινούς, προηγήθηκε νωρίς-νωρίς με διψήφια διαφορά πόντων (4-14, 6'58") με τον Κάμινγκς κι έκλεισε την πρώτη περίοδο στο υπέρ του 6-19 υποχρεώνοντας τη Ναχαρίγια σε 2/15 σουτ εντός πεδιάς! Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι σούταραν 2/11 δίποντα και 0/4 τρίποντα ενώ υπέπεσαν σε 8 λάθη σε αυτό το διάστημα κόντρα στον Άρη που βρήκε λύσεις στην επίθεση με τον Τζένκινς και τον Μαρμπλ.

Οι Ισραηλινοί προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως ο Άρης διατηρούσε σταθερά διψήφια διαφορά πόντων. Ο Μπράουν μείωσε σε 23-36 στα 2'58" για το φινάλε του ημιχρόνου ενώ ο Άρης πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 27-40. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη είχαν 50% στα δίποντα (10/20) ενώ η τριπλέτα των Μαρμπλ (11π.), Ντραγκίσεβιτς (9π.) και Κάμινγκς (6π., 5ασ.) έκανε τη διαφορά για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Κάμινγκς σκόραρε πίσω από τα 6μ.75 και έστειλε τη διαφορά στο +20 (27-47), ο Μπερ Άβεν μείωσε σε 31-52 όμως ο Τζένκινς σκόραρε πέντε σερί πόντους και μείωσε σε 31-57. Το τρίποντο του Ζάρα διαμόρφωσε το 42-66 με το οποίο ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος για τον Άρη που έκανε επιμέρους σκορ 26-15. Η διαφορά επέτρεψε στον Δημήτρη Πρίφτη να ρίξει στο παρκέ τους Φλιώνη, Χρηστίδηενώ ο Άρης έφτασε εύκολα στη νίκη με το υπέρ του 53-85.

Τα δεκάλεπτα: 6-19, 27-40, 42-66, 53-85.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ο Άρης ήταν σαφώς ανώτερος της Ναχαρίγια ενώ υπέπεσε σε 13 λάθη αντί 32 των Ισραηλινών!

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Τζένκινς ηγήθηκε επιθετικά του Άρη στην τρίτη νίκη της ομάδας του στο Basketball Champions League. Ο Αμερικανός είχε 22 πόντους με 2/4 βολές, 4/6 δίποντα και 4/10 τρίποντα, συν 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 28'43" συμμετοχής.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ:
Ο Ασάντε-Ασάρε της Ναχαρίγια έμεινε στο παρκέ για 17'38", έχοντας 0/1 δίποντο και 4 λάθη σε αυτό το διάστημα.

ΣΗΜΕΙΟ-ΚΛΕΙΔΙ: Η αμυντική λειτουργία του Άρη στο πρώτο δεκάλεπτο που υποχρέωσε τους Ισραηλινούς να σουτάρουν 2/15 σουτ εντός πεδιάς.

ΑΦΑΝΗΣ «ΗΡΩΑΣ»:
Ο Ντέβιν Μαρμπλ τελείωσε το ματς με 14 πόντους με 3/7 τρίποντα, οι περισσότεροι εκ των οποίων στο πρώτο ημίχρονο όταν η ομάδα του Πρίφτη έχτισε τη διαφορά.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Η Ναχαρίγια το καταστροφικό πρώτο δεκάλεπτο, ο Άρης ότι επέτρεψε στους Ισραηλινούς να κατεβάσουν περισσότερα ριμπάουντ.   gazzetta.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template