ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Καριέρα,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα
διαβάσεις εδώ....

ΚΡΙΟΣ
Πολλά τα μέτωπα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα, με πρώτο εκείνο των διαπροσωπικών σου σχέσεων, αφού η Σελήνη παραμένοντας απέναντί σου, δείχνει πως οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις και σε πολλά εσύ έχεις αντίθετη γνώμη, πράγμα που δεν φοβάσαι να επισημάνεις. Απόφυγε όμως για σήμερα τις παρακινδυνευμένες ενέργειες, ενώ οι απρόβλεπτες εξελίξεις στο σπίτι δεν λείπουν. 


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υιοθετείς μια απόλυτη συμπεριφορά που δυναμιτίζει το ήδη έντονο κλίμα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο. Αντίθετα, είναι προτιμότερο να μπεις στη θέση των άλλων και να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου άτομα, καθώς αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, οι φίλοι κρατούν το κλειδί για νέες ευκαιρίες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Είναι μια εξαιρετική ημέρα σήμερα για να προσεγγίσεις σημαντικά πρόσωπα και να κάνεις βήματα στην καριέρα σου, ενώ παρότι τα οικονομικά σου δυνητικά θα μπορούσαν να περάσουν κάποια σκαμπανεβάσματα, εσύ βρίσκεις λύσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα καταβάλλεις υπεράνθρωπες προσπάθειες να μείνεις εντός προγραμματισμού, ωστόσο δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς. Έτσι λοιπόν, δεν είναι λίγες οι φορές που θέλεις να τα παρατήσεις, όμως τελικά βρίσκεις δύναμη και πατάς στα πόδια σου, παρόλα αυτά, οι υποχρεώσεις σήμερα μοιάζουν να σε πνίγουν αρκετά. Επίσης, δώσε σήμερα προσοχή παραπάνω στην υγεία σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλλιέργησε σήμερα την ευελιξία, αλλά και την επικοινωνιακή σου δεινότητα και άσε στην άκρη τους εγωισμούς που δυσχεραίνουν τις σχέσεις σου. Άλλωστε, η μέρα σήμερα σε καλεί σε ενδοσκόπηση καθώς ερευνάς μέσα σου αν είστε στο ίδιο μήκος κύματος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικείοι σου είναι εκείνοι που σε στηρίζουν αρκετά, ωστόσο εσύ θέλεις να αποδείξεις την αξία σου. Υπάρχουν όμως εξαιρετικές ευκαιρίες σε διαδικαστικές υποθέσεις, σπουδές ή επαφές με το εξωτερικό, αν έχεις γεννηθεί στα μέσα Μαΐου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη σήμερα, μπορεί να παραμένει σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, ωστόσο συμμετέχει και σε δυσμενείς όψεις, έτσι λοιπόν μπορεί να βρίσκεις διεξόδους, ωστόσο οι δύσκολες καταστάσεις είναι υπαρκτές. Παράλληλα, ένα δημιουργικό σου σχέδιο μοιάζει να ανατρέπεται σε κάποιο βαθμό οπότε καλείσαι να αναθεωρήσεις τους στόχους σου, ενώ αν έχεις παιδιά, δώστε σήμερα ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι απαιτήσεις των αγαπημένων σου προσώπων είναι πολλές και αυτό σε φορτίζει, προτίμησε λοιπόν να στηριχτείς στην πιο επικοινωνιακή πλευρά σου για να βρεις λύσεις και να χτίσεις γέφυρες προς αυτούς που αγαπάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι τα οικονομικά σου περνούν από σαράντα κύματα και κάποιες αφορμές σήμερα θα σου το θυμίσουν αυτό, υπάρχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για έσοδα μέσω άλλων και τελικά τακτοποιείς οφειλές. Υπάρχουν επίσης και πρόσωπα που σε στηρίζουν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα πρόκειται για μια απαιτητική ημέρα, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με οικογενειακά θέματα, καθώς έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό, υπάρχουν όμως και ευκαιρίες. Όμως, το πιο δύσκολο που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις σήμερα είναι η διάσταση των θέλω σου με εκείνα των οικείων σου προσώπων, ενώ παράλληλα θυμήσου πως σήμερα δεν είναι αρκετά ξεκούραστη μέρα για ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη από θαλπωρή και συναισθηματική ασφάλεια, αλλά το έδαφος δεν είναι αρκετά γόνιμο για να καλυφθείς πλήρως, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του Ιούλη. Αν όμως έχεις γεννηθεί προς το τέλος του ζωδίου πρόκειται για μια περίοδο με ιδιαίτερα σημαντικές ευκαιρίες για αισθηματικά και συνεργασίες!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρά το έντονο της ημέρας, τα οικονομικά σου μπορούν να σταθεροποιηθούν, φρόντισε όμως να έχεις εξετάσει τις μεταβλητές και όχι να παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τις υποθέσεις σου, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες υπερβολές από μέρους σου στον τρόπο που επιλύεις ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων. Γενικότερα όμως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, «χτίζεις» πιο σταθερές βάσεις με τον κοντινό σου περίγυρο, παρά την ασυνεννοησία στα πρακτικά ζητήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία μπορεί να γεφυρώσει τα χάσματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου, ενώ το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνει βήματα για να σε προσεγγίσει. Μπορείς λοιπόν να εκφράσεις αυτά που θέλεις να πεις, παρότι βγάζεις προς τα έξω ένα απερίσκεπτο και αδιάλλακτο προφίλ απέναντι σε εκείνους που έχουν διαφορετικές απόψεις από σένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επαφές και συζητήσεις σε ωφελούν σημαντικά σήμερα, ενώ αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για θέματα που σχετίζονται άμεσα με τα επαγγελματικά σου, άδραξε λοιπόν τις ευκαιρίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι πιο κουραστική σε σχέση με τη χθεσινή, όμως μπορείς να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις πρακτικής φύσεως ή να βάλεις μια τάξη στο πρόγραμμά σου, ξεκινώντας από απλά και μικρά βήματα. Ενδεχομένως όμως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες διότι δεν δείχνεις τόση ευελιξία, όσο οι συνθήκες απαιτούν, ενώ είναι πιθανό να αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να φέρεις σε πέρας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η μέρα σήμερα ευνοεί περισσότερο όσους ήδη είναι σε σχέση, διατηρώντας μια σταθερότητα, αλλά δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με το ταίρι σου. Επίσης, αν έχεις γεννηθεί γύρω μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, τότε αυτές οι μέρες φέρνουν ευκαιρίες και μια θετική απάντηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρά το γεγονός ότι είσαι σε μια πιεστική περίοδο ως προς τις οφειλές, τις επαφές με δάνεια, τράπεζες ή ασφάλειες, ένα οικονομικό θέμα που σε είχε απασχολήσει έντονα, σήμερα μοιάζει να μπαίνει σε μια διαδικασία ευνοϊκή για σένα.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα η Σελήνη από το ζώδιό σου συμμετέχει και σε δυσμενείς σχηματισμούς, θυμίζοντας ακόμη μια φορά όσα δεν έχεις τακτοποιήσει εδώ και πολύ καιρό, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο. Ωστόσο, αν ανήκεις στους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, ένα οικογενειακό θέμα ή ένα ζήτημα ακίνητης περιουσίας προχωρά εξαιρετικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου αυτή την περίοδο περνούν από πολλά κύματα, ειδικά για τους γεννημένους τον Οκτώβριο, ενώ έχεις περισσότερο εστιάσει λόγω συνθηκών σε αυτά που πρέπει να κάνεις και όχι τόσο σε αυτά που θέλεις. Γενικότερα όμως αν έχεις γεννηθεί το Σεπτέμβριο μπορείς να κάνεις πολλά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι αρκετά επιρρεπής σήμερα σε παρακινδυνευμένες ενέργειες κι απερισκεψίες, οπότε είναι προτιμότερο να μεταθέσεις τα πιο σημαντικά για το επόμενο διάστημα. Αντίθετα, τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια βελτίωσης, αρκεί να είσαι συνεπής στη δουλειά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα δεν σε βοηθά να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις, όπως την χθεσινή, ενώ είναι γεγονός ότι αγχώνεσαι προσπαθώντας να προετοιμάσεις τα σχέδιά σου, βάζοντας παράλληλα σε τάξη και κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τις υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Θυμήσου όμως ότι ωφελείσαι σε πολύ σημαντικό βαθμό από ιδέες που ξαναέρχονται στο μυαλό, αν έχεις γεννηθεί τον Νοέμβριο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα συναισθηματικά σου ζητήματα σήμερα μοιάζουν πιο σταθεροποιημένα. Εντούτοις, σήμερα στρέφεσαι σε πιο ασφαλείς επιλογές στον τομέα των προσωπικών σου, ενώ θυμήσου πως σε πολλές περιπτώσεις ενδεχομένως να χρειαστεί να βάλεις τα όριά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου έχουν πιεστεί πολλάκις και δεν είναι λίγες οι φορές που σε πιάνει αγοραστική «μανία», φέρνοντας ακόμη περισσότερη πίεση στο πορτοφόλι, ενώ στο εργασιακό περιβάλλον είναι προτιμότερο να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι στόχοι που έχεις θέσει αυτό το διάστημα σήμερα σου φαίνονται πιο μακρινοί και αυτό σε γεμίζει άγχος, καθώς αισθάνεσαι πως τα δημιουργικά σου σχέδια είναι στάσιμα, ενώ η κατάσταση είναι αρκετά ασταθής. Παράλληλα, ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως είσαι αμετακίνητος/η στις θέσεις σου και αυτό δημιουργεί σημαντικές διενέξεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να βρεθείς με ανθρώπους που συμβαδίζουν τα θέλω σου, αλλά κυρίως με τον τρόπο σκέψης σου, ωστόσο έχεις μπει σε μια διαδικασία ενδελεχούς εξέτασης όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν το κοντινό σου περιβάλλον. Παρόλα αυτά όμως παραμένεις αισιόδοξος/η, ενώ οι ευκαιρίες δεν λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στα θετικά νέα της ημέρας είναι τα οικονομικά σου, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου ακόμη και στα δύσκολα, ενώ εσύ από την πλευρά σου διστάζεις να δείξεις όση ευελιξία απαιτούν οι περιστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια αρκετά πιεστική ημέρα για σένα, αφού εγείρονται πάλι θέματα που σε είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, κυρίως πάνω στην κοινωνική σου ζωή ή στην ανάγκη σου για αναγνώριση των προσπαθειών σου και καταξίωση. Γενικότερα όμως, αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο, ξαναέρχονται πολύ σημαντικές ευκαιρίες στη ζωή σου, οι οποίες σε πηγαίνουν παρακάτω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στα προσωπικά είναι στην ατζέντα της σημερινής ημέρας, εκτός κι αν έχεις γεννηθεί το Δεκέμβριο, όπου και έχεις την βοήθεια του Άρη στις ημερομηνίες σου, στοιχείο ιδιαίτερα επικουρικό που ευνοεί τις σχέσεις σου με το δικό σου περιβάλλον, αυξάνοντας τη λίμπιντο σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εργασιακό περιβάλλον κράτα κατά νου πως το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο και είναι ορθότερο να υιοθετήσεις μια πιο συνετή στάση, αποβάλλοντας εριστικές συμπεριφορές.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις κατά νου σήμερα, καθώς η ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξεις δράση, παρότι δεν λείπουν κάποιες μικροαναποδιές σε επίπεδο πρακτικών υποθέσεων μέσα στην καθημερινότητά σου, αν όμως γεννηθεί τον Φεβρουάριο, είναι καλύτερα να αποφύγεις να κάνεις βιαστικές κινήσεις που σε εκθέτουν, ενώ οι υποχρεώσεις τρέχουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ζήλια και η κτητικότητα είναι στην συναισθηματική ατζέντα της ημέρας, ενώ παράλληλα δείχνεις έντονη ελεγκτικότητα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως, αν έχεις γεννηθεί πριν τα μέσα Δεκεμβρίου, είσαι εριστικός και προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι υποχρεώσεις σε κάνουν να επαναστατείς, ενώ είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός/ή με τους συνεργάτες σου. Παράλληλα όμως χρειάζεται να κάνεις πολύ μελετημένες κινήσεις στον τομέα των οικονομικών, αφήνοντας στην άκρη περιττές σπατάλες.
ΙΧΘΥΕΣ
Προσπαθείς να αποκτήσεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, καθώς είσαι σε μια περίοδο αρκετά απαιτητική που έχεις να διευθετήσεις πολλές υποθέσεις. Παρόλα αυτά έχεις σήμερα κλειστεί λιγάκι στον εαυτό σου και περνάς από φίλτρα όλα τα ερεθίσματα που εισπράττεις από το περιβάλλον σου, προσπαθώντας να δεις πίσω από τις λέξεις και τα κίνητρα των άλλων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στην περίοδο που βρίσκεσαι πλέον, τα προσωπικά δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα και πολλές φορές εστιάζεις περισσότερο σε εκείνα που λείπουν, μπορείς όμως να έρθεις πιο κοντά σε οικογενειακά σου πρόσωπα. Επίσης, κάτι ετοιμάζεις στα προσωπικά, και η τύχη σε βοηθά σε αυτό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οφειλές σου και οι οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι έμμεσα είναι σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα, παρότι τα εισοδήματά σου είναι αρκετά πιεσμένα, ενδεχομένως και λόγω κάποιων περιττών εξόδων που κάνεις.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template