Η επιστολή που άφησε η 8χρονη παντρεμένη με τον εξαδελφό της καμικαζι

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

H 8χρονη Fatima, που καθοδηγήθηκε από τους γονείς της ν΄ανατιναχθεί με ζώνη εκρηκτικών ως καμικάζι σε αστυνομικό τμήμα της
Δαμασκού στη συνοικία al Midan άφησε επιστολή στον πατέρα της και στον άνδρα της στην οποία μιλάει εξ ονόματος του Θεού του ισλάμ και του προφήτη Μωάμεθ!


Λέει ειρήνη στον προφήτη Μωάμεθ και του ζητάει να την αξιώσει να γίνει μάρτυρας πολεμώντας τη συριακή κυβέρνηση.Ζητάει από τον πατέρα της και τον άνδρα της να τη διδάξουν και να την υποστηρίξουν σε αυτήν την πράξη της στην επιχείρηση αυτοκτονίας που πρόκειται να κάνει.Τους ζητάει να ζήσουν αυτοί και να συνεχίσουν να ενδιαφέρονται για τον αγώνα.

Ο πατέρας της καικάζι Fatima, ανήκει στη συριακή αντιπολίτευση.Ξεκίνησε με τον fsa, πέρασε από την Daesh και κατέληξε στην Al Nosra.Εμφανίστηκε σε ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε χθες και είναι γνωστός με το όνομα Abou Abdul Rahman shaddad nemr.Είναι ένας από τους δολοφόνους του Mohammed Rafi που σκοτώθηκε στην αρχή της συριακής κρίσης στην περιφέρεια Δαμασκού.
Ζει με την οικογένεια του στη συνοικία Βarza στην περιφέρεια Δαμασκού που συνδέεται με την πόλη harasta και την Α Ghouta με μεγάλα τούνελ.
Τα παιδιά (Fatima και islam) εγκατέλειψαν την barza από το σημείο ελέγχου στην είσοδο της συνοικίας συνοδευόμενα από πράκτορες της ασφάλειας της Al Nosra.
15645133_1236861659695141_1998853458_n
Η επιχείρηση είχε οργανωθεί 1 εβδομάδα πριν και στόχος ήταν η υπηρεσία κρατικής ασφάλειας και ειδικότερα το τμήμα εγκληματικών υποθέσεων.Φθάνοντας εκεί τα κορίτσια περιπλανήθηκαν λίγο γύρω από το τμήμα η Fatima μπήκε μέσα κι ανατινάχθηκε ενώ η Ισλάμ επέτσρεψε στο σπίτι του πατέρα στην barza.
Η Fatima είχε παντρευθεί το 2014 τον ξάδερφό της Abou Dijana που ήταν ορφανός από γονείς και ζούσε στο σπίτι τους υπό την προστασία του Abdul Rahman. Κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί καθώς αποπειράθηκε να τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στη Δαμασκό σε μια ακόμη επιχείρηση που είχε οργανώσει ο Abdul Rahman.
Όλη η οικογένεια του τρομοκράτη Abdul Rahman shaddad είναι εμποτισμένη με την τακφιριστική ιδεολογία. Ο αδερφός του και η γυναίκα του αδερφού του σκοτώθηκαν από βομβαρδισμό του σπιτιού τους στην barza μετά από μια μάχη με το συριακό στρατό που είχε διαρκέσει 2 ώρες. Η αδερφή του ήταν επίσης καμικάζι αυτοκτονίας η οποία ανατινάχθηκε με ζώνη εκρηκτικών σε μια τρομοκρατική επιχείρηση στην πόλη της Δαμασκού


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template