ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ-Ομολόγησε ότι συμμετείχε στη δολοφονία του πρέσβη η σύντροφός του

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Η Ολιβέιρα έχει ήδη συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές της Βραζιλίας, όπως και ο εραστής της Σέρτζιο Γκόμεζ Μορέιρα
Φίλιο, στρατιωτικός αστυνομικός 29 ετών, που επίσης ομολόγησε ότι πήρε μέρος στη δολοφονία. Εξάλλου, όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη O Globo, συνελήφθη και ο ένας από τους δύο συνεργούς, ο Eduardo Tedeschi, φίλος του Μορέιρα. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένα τέταρτο άτομο, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ξάδερφος του στρατιωτικού αστυνομικού.
Η αστυνομία πιστεύει ότι η δολοφονία έλαβε χώρα στο σπίτι του ζευγαριού, στη Nova Iguaçu, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Οπως έγινε γνωστό, μάλιστα, δεν υπήρχαν ίχνη πυροβολισμών, κάτι που οδηγεί τις Αρχές στην εκτίμηση ότι ο πρέσβης μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Φρανσουάζ είναι ο εγκέφαλος του σχεδιασμού του εγκλήματος και ο 29χρονος στρατιωτικός αστυνομικός ο εκτελεστής.
Σύμφωνα, δε, με τις νεότερες πληροφορίες απο αστυνομικές πηγές, τόσο η Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα όσο και ο Σέρτζιο Μορέιρα ομολόγησαν ότι διατηρούσαν ερωτική σχέση.
Ετσι, επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους. Μάλιστα, αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με την O' Globo, επιβεβαίωσαν ότι η σορός που βρέθηκε απανθρακωμένη στο όχημα ανήκει στον Ελληνα πρέσβη. Επισήμως πάντως, το ελληνικό ΥΠΕΞ δεν έχει πάρει το πόρισμα της αστυνομίας της Βραζιλίας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Μορέιρα εμφανίζεται σε ένα βίντεο που τον απεικονίζει να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι του Ελληνα πρέσβη και μάλιστα -σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας- να σύρει ένα «μεγάλο αντικείμενο» από το διαμέρισμά του στο αμάξι, την ημέρα του εγκλήματος,
Αξιωματούχοι του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλαβει την έρευνα εντόπισαν κηλίδες αίματος σε καναπέ στο σπίτι που ο διπλωμάτης βρέθηκε με τη  γυναίκα του, στην περιοχή Ιγκουάτσου. Ο Αμοιρίδης δολοφονήθηκε στο σπίτι πριν μεταφερθεί με το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει την 21η του μήνα, γράφουν τα βραζιλιάνικα Μέσα.
Το όχημα βρέθηκε καμένο και μία σορός μέσα σε αυτό. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αστυνομία γνωρίζει ότι το σώμα του διπλωμάτη μεταφέρθηκε από το σπίτι στις 3 το πρωί.
Η σύντροφος του πρέσβη, Φρανσουάζ, έφτασε το πρωί της Παρασκευής με περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενη από τρεις πράκτορες και αρνήθηκε να μιλήσει στον Τύπο.  
Ο καναπές που βρέθηκε στο σπίτι που διέμενε ο Αμοιρίδης θα μεταφερθεί για έρευνα. Πλέον η αστυνομία ψάχνει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσει πώς μεταφέρθηκε το άψυχο σώμα του πρέσβη.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template