ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΣΟΚ-Ανέβασε στο Facebook το ρόπαλο με το οποίο σκότωσε τον ξάδερφό του

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Σοκάρει το προφίλ του Facebook του δολοφόνου της Ζακύνθου ο οποίος στις 5 Δεκεμβρίου είχε αναρτήσει το μπαστούνι του
μπέιζμπολ με το οποίο σκότωσε τον ξάδελφό του το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο 43χρονος δράστης που φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα στις 5 Δεκεμβρίου είχε ανεβάσει φωτογραφία του μπαστουνιού του μπέιζμπολ, με το οποίο έμελλε να σκοτώσει τον ξάδελφό του έξω από το σπίτι του.
Συγκεκριμένα ο 43χρονος δολοφόνος τη Δευτέρα στις 5 Δεκεμβρίου στις 00:18 μετά τα μεσάνυχτα ανέβασε φωτογραφία του μπαστουνιού του μπέιζμπολ, το οποίο γράφει Wilson, κάνοντας την μάλιστα εξώφυλλο και σχεδόν ταυτόχρονα στις 00:19 ανέβασε μια φωτογραφία δική του την οποία έβαλε στο προφίλ του.






Οι κάτοικοι του χωριού Χορτάτα Κατασταρίου στη Ζάκυνθο είναι σοκαρισμένοι από τον άδικο χαμό του συγχωριανού τους, από τα χέρια του πρώτου ξαδέλφου του. Την ίδια ώρα οι κάτοικοι του χωριού φοβούνται πως θα δημιουργηθεί βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος δράστης, μάγειρας στο επάγγελμα, το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος και είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη.


Παλιές οικογενειακές διαφορές σκόρπισαν τον θάνατο

Κανείς δεν ήξερε ότι τα πράγματα θα έφταναν σε αυτό το σημείο και ο άτυχος 62χρονος αγρότης θα έπεφτε θύμα του ίδιου του ξαδέλφου που με ένα ρόπαλο τον χτύπησε στη μέση του δρόμου.
«Τον σκότωσε για μια χούφτα χώμα» αναφέρουν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του μικρού χωριού της Ζακύνθου αφού οι περιουσιακές διαφορές τους κρατάνε από τα χρόνια των γονιών τους.

«Οι πατεράδες τους ήταν αδέρφια και είχαν διαφορές οι οποίες πέρασαν στα παιδιά τους» αναφέρει ένας συγχωριανός των δύο αντρών.


Οι κάτοικοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 62χρονο άντρα ο οποίος «κυνηγούσε» το μεροκάματο για να μεγαλώσει τα δύο του παιδιά.

«Μήλον της Έριδος» φαίνεται να είναι κάποια κομμάτια γης σε πολύ καλό σημείο με θέα όπου ο 43χρονος μάγειρας θεωρούσε πως άνηκαν σε αυτόν.

Συγκλονιστική όμως είναι και μια μαρτυρία ατόμου μέσα από τον οικογενειακό κύκλο των εμπλεκομένων που θέλει τον 43χρονο άντρα να παίρνει εκδίκηση από τον 62χρονο ξάδελφό του καθώς παλαιότερα ο γιος του θύματος, 24 χρόνων, είχε διαρρήξει το σπίτι του.

Συγκεκριμένα πριν από τρία περίπου χρόνια ο 24χρονος γιος του θύματος, ο οποίος είναι εξαρτημένος από ουσίες, είχε διαρρήξει το σπίτι του 43χρονου θείου του με σκοπό να κλέψει όταν ο 43χρονος έλειπε για δουλειά σε εστιατόριο της Μυκόνου.

Το χρονικό του εγκλήματος


Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής όπου το θύμα, ο 62χρονος άντρας πατέρας δύο παιδιών πήγε στο κοτέτσι του, λίγα μετρά μακρύτερα από το σπίτι του και από το σπίτι του δράστη για να ταΐσει τις κότες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του χωριού, την ώρα που ο 62χρονος αγρότης ήταν σκυφτός προκειμένου να κλειδώσει την πόρτα ο 43χρονος δράστης τον χτύπησε πισώπλατα αιφνιδιάζοντάς τον.

Στην συνέχεια ο 43χρονος κρατώντας ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ χτύπησε πολύ σοβαρά τον 62χρονο ξάδελφό του στο κεφάλι αφήνοντάς τον νεκρό.

Τον άτυχο 62χρονο μετέφεραν στο νοσοκομείο ο γιος του και η σύζυγός του που τον βρήκαν πεσμένο στον δρόμο δίπλα στο κοτέτσι και έξω από το σπίτι τους.

Οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου άντρα που προήλθε από ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι από σκληρό αντικείμενο και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές.

Στον εντοπισμό του 43χρονου δράστη βοήθησαν πολύ οι μαρτυρίες των μελών της οικογένειας του θύματος τον οποίο συνέλαβαν και ανέκριναν το απόγευμα της Παρασκευής ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν παπούτσια με ίχνη αίματος του θύματος ενώ εντοπίστηκε και ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ που φέρεται να χρησιμοποίησε ο δράστης.
Οι Αρχές του νησιού ανακρίνουν τον 43χρονο δράστη προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο έγκλημα.

Να σημειωθεί πως οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άλλου είδους συγγένεια μεταξύ θύματος και δράστη. Συγκεκριμένα, στην αρχή έγινε γνωστό ότι ο δράστης σκότωσε τον θείο του. protothema.gr

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template