Η ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ-To ΣΗΜΕΙΩΜΑ που άφησε το Κορίτσι του Περιπτέρου

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Αναγνωρίστηκε το πτώμα της 31χρονης που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή της Λακκόπτερας. Πρόκειται για τη νεαρή γυναίκα
που έπεσε από την γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου και αγνοείτο επί μέρες. 
Ο εντοπισμός της σορού του της ήταν αδύνατος, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που είχαν καταβληθεί από τις αρμόδιες αρχές. Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου, περίπου στις 07:00 η ώρα, όταν η γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητό της στη γέφυρα, μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου πυλώνα και φαινόταν από τις κάμερες ασφαλείας να κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να βουτά στο κενό!

Ναύπακτος πρωί Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου 2016. Η νεαρή μητέρα, μόλις 31 χρόνων, δεν πήγε εκείνο το πρωί στο περίπτερο που διατηρούσε σε πλατεία της πόλης. Αφού αποχαιρέτησε τα ανήλικα παιδιά της επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της, ένα Mercedes A Class και κατευθύνθηκε προς την Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης. Καθώς οδηγούσε κλείδωνε μέσα της τις τελευταίες εικόνες της ζωής της. Συνηθισμένες εικόνες της επαρχιακής πόλης εντελώς αντίθετες με το ασυνήθιστο βάρος που κουβαλούσε στην ψυχή της.

Οταν οι τροχοί του αυτοκινήτου πάτησαν στο κατάστρωμα της Γέφυρας από την πλευρά του Αντιρρίου έκοψε ταχύτητα και άρχισε να σκανάρει το ιδανικό σημείο για το σάλτο στην άλλη ζωή.Ηταν τόσο αποφασισμένη που δεν την είδε κανείς να περπατάει.Σταμάτησε το αυτοκίνητο στο σημείο που επέλεξε, άνοιξε την πόρτα, έκανε δυο τρεις δρασκελιές ως το πλάι της Γέφυρας και πήδηξε. Αυτό ήταν.
Λίγο αργότερα η τελευταία βόλτα της νεαρής μητέρας θα γινόταν το νέο που θα ταξίδευε από στόμα σε στόμα με την διαπίστωση ότι το κορίτσι του περιπτέρου ήταν τόσο καλόκαρδη και ευγενική παρουσία. Η πόλη είχε σοκαρισθεί ενώ οι αρχές θα ξεκινούσαν τις έρευνες για τον εντοπίσμό της χωρίς για την ώρα κανένα αποτέλεσμα. Ποιο ήταν το “μυστικό” που βασάνιζε το κορίτσι του περιπτέρου και την οδήγησε στην αυτοκτονία; Ηταν τόσο ασήκωτο που παρότι η ίδια έκανε μια δουλειά που της επέτρεπε να βλέπει καθημερινά πολύ κόσμο να “εξομολογείται” στον γκισέ του περιπτέρου εκείνη κράτησε το φορτίο της εφτασφράγιστο.

Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει στο tempo24.gr ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών Δ. Κυριακουλόπουλος, από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο πού είναι το μεγαλύτερο ύψος. Οι έρευνες εκτείνονταν από τη θαλάσσια περιοχή της Ναυπάκτου, ως τους πρόποδες της Μακύνειας και την παραλία “Καλαμάκι”.

Από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν πλώτα και επίγεια μέσα, τόσο από την Πάτρα, όσο και από το Αίγιο, το Ρίο, τη Ναύπακτο και το Μεσολόγγι. Επιπλέον, ο κ. Κυριακουλόπουλος είχε επισημάνει τη συνδρομή των ferrie boats που εκτελούν το δρομολόγιο Αντίρριο – Ρίο, αλλά και άλλων διερχόμενων πλοίων στην αναζήτηση. Στις έρευνες συνέδραμε επίσης και ο Ερυθρός Σταυρός. Η 31χρονη είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο ανέφερε: «είμαι άρρωστη, δεν θέλω να σας επιβαρύνω άλλο».      tamtam.news
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template