ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣΣήμερα η Σελήνη παραμένει σε μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρά πως παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσεις, μπορείς να τις δεις ως ευκαιρίες εδραίωσης της θέσης σου, ωστόσο θα πρέπει να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι προστριβές μπορεί να μην λείπουν, όμως σήμερα έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά και προσπαθείς να γεφυρώσεις τα χάσματα που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, μέσα από το διάλογο και την επικοινωνία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις μπορείς να βρεις τις λύσεις που αναζητάς σε επαγγελματικό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι σήμερα έχεις να δώσεις λόγο για τις πράξεις σου σε κάποια μορφή εξουσίας. Επιπλέον, ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά ζητήματα.
ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη σήμερα παραμένει σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, ωστόσο σχηματίζει θετικές όψεις. Έτσι λοιπόν μπορείς να βρεις λύσεις στο οικείο περιβάλλον, είναι όμως προτιμότερο να αφήσεις τις υπερβολές στην άκρη. Επιπλέον, υπάρχουν καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια που απαιτούν από μέρους σου πολύ λεπτούς χειρισμούς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ωφελείσαι περισσότερο σήμερα με τη συστολή και τη φειδώ στον τρόπο που χειρίζεσαι τα προσωπικά σου, ενώ ταυτόχρονα είναι προτιμότερο να μην παρασυρθείς σε βιασύνες, λόγω του Άρη στο ζώδιό σου. Επίσης, πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος έχουν άμεση ανάγκη από τη δική σου στήριξη, ειδικά αν έχεις ηλικιωμένους και ταυτόχρονα, οι υποχρεώσεις δεν λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι περίοδος που μπορείς να χτίσεις πιο σταθερές βάσεις, ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο, ωστόσο βεβαιώσου ότι έχεις τακτοποιήσει ορθά τις οικονομικές σου υποχρεώσεις που εκκρεμούν, χωρίς να έχεις κρύψει υποθέσεις κάτω από το χαλί.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα έχει για σένα πολλές ευκαιρίες για σταθεροποίηση των υποθέσεών σου, ενώ παράλληλα βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, χάρη στα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν. Βέβαια, καλείσαι να κρατήσεις μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στις επαφές και στις συναντήσεις που θα κάνεις, ενώ παίρνεις σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου σήμερα έχει κάτι να σου πει, ενώ γενικότερα σήμερα οι επαφές σου παίζουν ένα σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη των προσωπικών σου. Θυμήσου όμως να περιορίσεις την τάση σου για εριστικότητα στην επικοινωνία σου με τους οικείους, καθώς ωφελείσαι περισσότερο με τη διπλωματία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα δημιουργικά σου σχέδια μπορούν να προχωρήσουν χάρη στους ανθρώπους που είναι δίπλα σου, αρκεί να μην σε απομακρύνουν από την ουσία των στόχων σου. Παράλληλα όμως πιέζεσαι από τις απαιτήσεις προσώπων κύρους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάλυψη των βασικών σου αναγκών βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου σήμερα και επιδιώκεις να τακτοποιήσεις με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Ταυτόχρονα όμως δεν δείχνεις τόση ευελιξία, όσο απαιτούν οι συνθήκες να δείξεις κι αυτό δημιουργεί αρκετά προστριβές με το περιβάλλον σου, καθώς έχεις εστιάσει μόνο στα δικά σου θέλω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η κτητικότητα με όσα νιώθεις ότι σου ανήκουν σε υλικό επίπεδο ή σε ανθρώπινο δυναμικό, δίνοντας έτσι την εντύπωση στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ότι δεν του αφήνεις αρκετό χώρο για να εκφραστεί. Έχεις όμως και εύνοια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, με τους Ήλιο κι Ερμή σε βοηθητική θέση για το ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Σελήνη παραμένοντας στον τομέα των οικονομικών σου, ωθεί για ενασχόληση με θέματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου, ενώ παράλληλα φέρνει και κινητικότητα μετά από ένα μεγάλο διάστημα που υπήρχε στενότητα.
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει και βοηθητικές όψεις, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να βρεις συμπαραστάτες, με σύμμαχο την ξεκάθαρη λογική. Παράλληλα, καλείσαι να εφαρμόσεις στην πράξη τις ιδέες σου, μην ξεχνάς όμως την παρουσία του Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που φέρνει τάση για βιασύνες και παρορμητισμούς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με τον αυστηρό Κρόνο σε ευνοϊκή θέση παίρνεις τα προσωπικά σου πολύ στα σοβαρά σήμερα, ενώ είναι πιθανό πως κρατάς αποστάσεις ώστε να βάλεις το συναισθηματικό σου κόσμο σε τάξη. Αν όμως έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο, τότε το φλερτ, οι νέες γνωριμίες, οι βόλτες και η διάθεση είναι αυξημένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το περιβάλλον σου είναι εκείνο που μπορεί να υποστηρίξει τις φιλοδοξίες σου και να δώσει ώθηση σε ό,τι σχεδιάζεις, παρότι εμπιστεύεσαι τυφλά την διαίσθησή σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα μοιάζει να σε αφήνει με μια μελαγχολική διάθεση, καθώς νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς από την πολυκοσμία και μοιάζεις να αποφεύγεις τις άσκοπες επαφές. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο από μέρους σου να βρεις χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου και να τον αφιερώσεις στον εαυτό σου και τις ανάγκες του.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και άκουσε όσα οι άλλοι έχουν να σου πουν. Άλλωστε, βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου προσπαθείς να δεις καθαρά όσα μαθήματα πήρες στο παρελθόν, ενώ στα προσωπικά σου έχεις μια επιφυλακτικότητα, προσπαθώντας να δεις το πού θα πάει μια σημαντική υπόθεσή σου. Οι ευκαιρίες όμως για ευχάριστες στιγμές υπάρχουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν όμως και θετικά νέα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, καθώς μπορείς να στηριχτείς και σε πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ώστε να προωθήσεις με επιτυχία οικονομικά ζητήματα, αρκεί να ξεμπλέξεις από μπερδεμένες καταστάσεις.
ΖΥΓΟΣ
Επικεντρώνεσαι σήμερα με περισσότερη επιμονή στους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα προσπαθείς να φανείς συνεπής με τις όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει. Γενικότερα μπορείς να επενδύσεις σε συλλογικές προσπάθειες, καθώς ευνοούνται περισσότερο σε σχέση με τις ατομικές πρωτοβουλίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι έχουν να σου πουν σημαντικά πράγματα, ενώ τα αγαπημένα σου πρόσωπα απαιτούν την προσοχή σου. Παρόλα αυτά σου δίνονται ευκαιρίες να επανεξετάσεις κάποιες απόψεις που είχες και που πλέον δεν ανταποκρίνονται στο τώρα, ενώ το κλίμα σε γενικές γραμμές είναι βοηθητικό αν αποδεσμευτείς από τις εμμονές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βεβαιώσου ότι έχεις καταστήσει σαφές το τι θέλεις να γίνει στις συμφωνίες που κάνεις, ενώ φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, ώστε να μπορείς να κινηθείς πιο άνετα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη σήμερα παραμένοντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει ευνοϊκές όψεις, πράγμα που δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι ευχάριστη, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται, ώστε να βγάλεις προς τα έξω την καλύτερή σου πλευρά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Μπορείς λοιπόν σήμερα να στηριχτείς σε αυτές, προκειμένου να βρεις διεξόδους σε θέματα που σε απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι κοινωνικές επαφές σου είναι πολλές, έστω και αν νιώθεις πως σε χωρίζει κάποια απόσταση, συναισθηματική ή φυσική με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως, είσαι πλέον σε μια βοηθητική περίοδο που σε βοηθά να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ακόμη κι αν τα πράγματα μοιάζουν στάσιμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα ενδεχομένως να έχεις σημαντικές ευκαιρίες για επικοινωνία με πρόσωπα κύρους, εργοδότες ή γενικότερα ανθρώπους που έχουν ρόλο στη δουλειά σου, καλείσαι όμως να κινηθείς εντός πλαισίου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά θετική για σένα ώστε να προωθήσεις τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, με την προϋπόθεση ότι δείχνεις συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιπλέον, τονίζεται και η έμφαση που δίνεις σε διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή σε επαφές με το εξωτερικό κι ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μείνε μακριά από απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν, ενώ παράλληλα, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου να μεγαλοποιείς υποθέσεις της καθημερινότητας που τελικά φέρνουν γκρίνια. Αντίθετα, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για διεύρυνση των οριζόντων σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χάρη στις δυνατές συνεργασίες που έχεις κάνει, μπορείς να προχωρήσεις αρκετά βήματα μπροστά, ωστόσο η Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει ευκαιρίες για έσοδα, αρκεί να μην παρασυρθείς σε περιττές αγορές.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα είναι λίγο πιεστική για σένα καθώς επιδιώκεις να έχεις τον τελευταίο λόγο πάνω σε οποιαδήποτε εξέλιξη, αυτό όμως απαιτεί από μέρους σου και τις ανάλογες στρατηγικές, ενώ παράλληλα δυσκολεύεσαι αρκετά να δεις τις καταστάσεις κι από την πλευρά των άλλων. Επιπλέον, οι τάσεις φυγής από την καθημερινότητα είναι έντονες κι αυτό συντελεί στην εσωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει σήμερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις πως θέλεις να πάρεις αποφάσεις για μια μπερδεμένη κατάσταση, όμως έχεις πολλές υποχρεώσεις στις οποίες καλείσαι να ανταποκριθείς, ενώ καθετί γίνεται μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση. Μπορείς όμως να βελτιώσεις σημαντικά το γόητρό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποιες οικονομικές οφειλές κάνουν πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη για να μπουν σε τάξη, ενδεχομένως όμως να παίρνεις τη στήριξη στην οποία είχες υπολογίσει, ενώ υπάρχουν και οι ευκαιρίες σε δημιουργικό επίπεδο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη παραμένοντας απέναντί σου, σχηματίζει βοηθητικές όψεις, γεγονός που σε βοηθά να επικοινωνήσεις σκέψεις σου στους άλλους, ταυτόχρονα όμως είναι αυξημένες οι δικές τους απαιτήσεις προς το πρόσωπό σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποια απόσταση ανάμεσα σε σένα και στους γύρω σου, φυσική ή συναισθηματική.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική για να χτίσεις σταθερές βάσεις πάνω σε κάποιες υποθέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ παράλληλα σήμερα μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, έστω κι αν δε λείπουν και κάποια πιεστικά διλήμματα στις σχέσεις σου, αν δεν πληρούνται όλες οι συναισθηματικές σου προϋποθέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σελήνη και Κρόνος δημιουργούν βοηθητική όψη που ισχυροποιεί τη θέση σου και δίνει ώθηση στα δημιουργικά σου σχέδια, αρκεί να πρόκειται για ρεαλιστικές επιδιώξεις, παρότι οι οφειλές σου είναι αρκετά μπερδεμένες.
ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα φέρνει για σένα μια πιο εύκολη καθημερινότητα από την άποψη των υποχρεώσεων που καλείσαι να διευθετήσεις, έστω κι αν υπάρχουν υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, οι οποίες επιζητούν εδώ και τώρα την τακτοποίησή τους. Επιπλέον θα πρέπει να θυμάσαι πως και η υγεία σου είναι μια σημαντική προτεραιότητα, μην αμελείς λοιπόν τη φροντίδα της.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το πρόγραμμα μπορεί να είναι φορτωμένο σήμερα και η διάθεσή σου για φλερτ και γνωριμίες, φρενάρεται από τη γκρίνια και την επικριτικότητα που υπάρχει στην ατζέντα της ημέρας, σε συναισθηματικό επίπεδο. Ωφελείσαι όμως περισσότερο σήμερα αν προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου σε χρειαστούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι απαραίτητος σήμερα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσεις αυξημένες απαιτήσεις από το εργασιακό σου περιβάλλον, με τις οικονομικές υποχρεώσεις σου να βρίσκουν λύσεις.  astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template