ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 20/3 έως 26/3/2017

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Εβδομαδιαία αναλυτική πρόβλεψη,για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..

ΚΡΙΟΣΤα γενέθλιά σου ξεκινούν.
Από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία τώρα φέρνεις στο φως. Επιπλέον, το σαββατοκύριακο αυτό είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να προετοιμάσεις το επόμενο κεφάλαιο, ο Ερμής όμως στο ζώδιό σου σε δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα, σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, κλείνοντας λογαριασμούς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι από την προηγούμενη εβδομάδα τα προσωπικά σου ευνοούνται περισσότερο κι έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές, η ανάδρομη Αφροδίτη συνεχίζει να φέρνει αναθεωρήσεις σε καταστάσεις στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, όμως οι μέρες Πέμπτη και Παρασκευή έχουν ευχάριστες εκπλήξεις για σένα, χάρη στους φίλους σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι την Τετάρτη είναι μέρες για ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου, μην ξεχνάς όμως ότι το διάστημα αυτό σε καλεί να είσαι πιο συγκρατημένος με τα έξοδα που κάνεις. Επίσης, τα οικονομικά έχουν δυνατότητες, αν δεν παρασυρθείς σε σπατάλες.
ΤΑΥΡΟΣ
Προετοιμάζοντας το επόμενο βήμα.
Από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο, δείχνοντας πως περνάς σε μια περίοδο που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα, παραμένοντας πιο εσωστρεφής. Από την άλλη όμως αυτή η εβδομάδα σε καλεί να είσαι όσο πιο σαφής και ξεκάθαρος γίνεται στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς υπάρχουν κάποια κενά που αφήνουν χώρο για παρανοήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μην ξεχνάς να περιορίζεις τις βιαστικές κινήσεις, καθώς είσαι επιρρεπής σε παρορμητισμούς, με τον Άρη στο ζώδιό σου, όμως μέχρι την Τετάρτη η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη και το σαββατοκύριακο οι φίλοι δίνουν λύσεις και εσύ προωθείς τα δικά σου θέλω.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το σαββατοκύριακο είναι εξαιρετικό για να βρεις λύσεις σε υποθέσεις που σε προβληματίζουν, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες με προϊστάμενους ή εργοδότες, πρόσεξε όμως όλη την εβδομάδα τις υπερβολές που βλάπτουν την εικόνα σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέτοντας νέους στόχους.
Ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου τη Δευτέρα, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Το σίγουρο είναι πως αυτή την εβδομάδα παίρνεις τους στόχους σου στα σοβαρά, όμως ο κυβερνήτης σου Ερμής σε δυσαρμονική όψη με τον σκοτεινό Πλούτωνα σε κάνει απόλυτο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αδιάλλακτο με τις διαφορετικές απόψεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται σε βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, πράγμα που μαρτυρά δεύτερες ευκαιρίες στα προσωπικά χάρη στη συμβολή φιλικών σου προσώπων, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή μπορείς να δεις την τύχη να σου χαμογελά καθώς είσαι πιο εξωστρεφής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έρχονται μπερδεμένα μηνύματα για τα οικονομικά σου, ενώ μέχρι την Τετάρτη προσπαθείς να βρεις λύσεις σε οφειλές, οικονομικές υποχρεώσεις ή ζητήματα τρίτων που σχετίζονται έμμεσα και με το δικό σου πορτοφόλι.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κοινωνική ζωή στο προσκήνιο.
Ο Ήλιος από τη Δευτέρα περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω γίνεται πλέον για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα. Επίσης, ο Ερμής στην ίδια θέση σε δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα, μαρτυρά πως καλείσαι να δεις καθαρά τα πράγματα και να αφουγκραστείς σωστά τα δεδομένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Φρόντισε να είσαι αρκετά σαφής με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μιας και βρίσκεσαι σε μια σταθεροποιητική περίοδο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάρτιο. Επίσης, μέχρι την Τετάρτη βρίσκεις πιο εύκολα ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ και το σαββατοκύριακο είναι ευνοϊκό για τις υποθέσεις σου, αν κι όλη την εβδομάδα νιώθεις πως δεν σε στηρίζουν αρκετά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι καλύτερα να περιορίσεις την τάση σου για σπατάλες και υπερβολές, ενώ η νέα θέση του Ήλιου δείχνει πως εστιάζεις περισσότερο και στην καριέρα σου, από την οποία έχεις πολλές ευθύνες.
ΛΕΩΝ
Περισσότερη εξωστρέφεια.
Από τη Δευτέρα ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και σε ωθεί σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ κι εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Επίσης, καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις πάνω σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι σε μια περίοδο που έχεις αφήσει τα προσωπικά λίγο στην άκρη λόγω συνθηκών, όμως την Πέμπτη και την Παρασκευή επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά και οι φίλοι σου δρουν επικουρικά σε αυτό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στο εργασιακό περιβάλλον σου μέχρι την Τετάρτη, ενώ από το Σάββατο και μετά προσπαθείς να βρεις λύσεις σε οφειλές ή οικονομικές υποχρεώσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί. Αυτή η εβδομάδα όμως φέρνει και κάποιους προβληματισμούς στις επαφές σου με σημαντικά πρόσωπα, και τα έσοδα μοιάζουν πιο περιορισμένα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικονομικές απολαβές μέσω τρίτων.
Τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση κι εξέταση των βαθύτερων θέλω σου και γενικότερα αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες στα οικονομικά, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου μπορείς να κινηθείς θετικά, καθώς μέχρι και την Τετάρτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να προσεγγίσεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς όμορφες στιγμές, ενώ το σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να μειώσεις τις αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Περιόρισε όμως τον παρορμητισμό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου προλογίζει και περισσότερα έσοδα στο πορτοφόλι σου, ενώ σε βοηθά με δάνεια, τράπεζες, κάρτες, ασφάλειες κι επιχορηγήσεις, υποθέσεις που ειδικά αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν έντονα. Μην ξεχνάς όμως και το παρασκήνιο που υπάρχει στα επαγγελματικά σου.
ΖΥΓΟΣ
Οι άλλοι στο τιμόνι των εξελίξεων.
Ο Ερμής απέναντί σου σε δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα αυτή την εβδομάδα και καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους άλλους ανθρώπους, ενώ είναι πιθανό να κληθείς να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων τη Δευτέρα δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων, αναθεωρείς όμως πολλά με την ανάδρομη Αφροδίτη. Επίσης, μέχρι την Τετάρτη ασχολείσαι με το σπίτι, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή έχεις ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε το σαββατοκύριακο για να ασχοληθείς με τα του πορτοφολιού σου, ενώ η εβδομάδα αυτή προειδοποιεί για λάθη στην καριέρα σου, μιας και πλέον θέλεις να καταφέρεις περισσότερα και να φανείς παραγωγικός. Παράλληλα, οι οφειλές σου συνεχίζουν να σε απασχολούν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητά σου.
Τη Δευτέρα ο Ήλιος περνώντας στον Κριό εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της, αλλά και με την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να δώσεις συγκεκριμένες απαντήσεις για ένα ζήτημα πρακτικής φύσης. Πέμπτη και Παρασκευή πάντως, ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι και την Τετάρτη κάποια πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε απασχολούν με τις υποθέσεις τους, ενώ το σαββατοκύριακο είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και να έχεις θετικά αποτελέσματα, προσεγγίζοντας τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι πιθανό όμως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να κρατά απόλυτη στάση, γεγονός που σε προβληματίζει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου είναι θετική για τα επαγγελματικά σου, ενώ το σαββατοκύριακο έχεις σημαντικές ευκαιρίες για ζητήματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου. Φρόντισε όμως να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Δημιουργικότητα και φλερτ.
Από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή μπορείς πιο άνετα να πλησιάσεις τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και να καταφέρεις περισσότερα ως μέλος μιας ομάδας. Το σαββατοκύριακο βρίσκεις τις καλύτερες λύσεις για το σπίτι ή την οικογένεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου και φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες για τους ελεύθερους, ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και «απόδραση» από την καθημερινότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Γενικότερα αυτή την εβδομάδα είναι μεγαλύτερη η ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά έχεις κι ευκαιρίες για να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Παράλληλα, είναι πιθανό να πιέζεσαι από κάποιες καταστάσεις στα επαγγελματικά σου, μέχρι την Τετάρτη ασχολείσαι με τα οικονομικά σου πάντως.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σπίτι και οικογένεια.
Από τη Δευτέρα ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Επιπλέον, αυτή η εβδομάδα μαρτυρά πως γενικότερα έχεις να διαχειριστείς κάποιους περιορισμούς κι ευθύνες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι την Τετάρτη ασχολείσαι με τις δικές σου ανάγκες και βρίσκεσαι στο προσκήνιο με τη σελήνη στο ζώδιό σου, ενώ το σαββατοκύριακο δίνει ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Πρόσεχε όμως την εβδομάδα αυτή καθώς είναι πιθανό να παίζονται παιχνίδια εξουσίας στα προσωπικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καλείσαι να είσαι πιο φειδωλός στα έξοδά σου, ενώ δίχως να βιάζεσαι μπορείς να καταφέρεις πολλά και Πέμπτη και Παρασκευή προσπαθείς να βρεις την καλύτερη λύση πάνω σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επαφές και εξωστρέφεια.
Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό τη Δευτέρα φέρνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές κι εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Η εβδομάδα όμως αυτή προειδοποιεί για υπερβολές, ενώ πολλές φορές το κλίμα στο σπίτι είναι αυτό που διαμορφώνει τα δεδομένα κι αυτό ίσως σε πιέσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι τα προσωπικά σου είναι σε πιεστικό κλίμα, μέχρι την Τετάρτη είναι βοηθητικές ημέρες για να ξεκουραστείς αποφεύγοντας την πολυκοσμία, ενώ την Πέμπτη και Παρασκευή είσαι επικεντρωμένος στα θέλω σου και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προετοίμασε τις κινήσεις σου μέχρι τα μισά της εβδομάδας, ενώ το σαββατοκύριακο γενικότερα είναι η πιο καλή στιγμή για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα. Πρόσεξε όμως τις κινήσεις σου καθώς τα έσοδα αυτό το διάστημα δεν είναι όσα θα ήθελες.
ΙΧΘΥΕΣ

Ανάγκη για σταθερότητα.
Στο σύνολό της πρόκειται για μια ευνοϊκή εβδομάδα για σένα, παρότι εναποθέτεις πολλές ελπίδες στη στήριξη των άλλων, αντί να στραφείς κυρίως στις δικές σου δυνάμεις. Την Πέμπτη και την Παρασκευή πάντως μπορείς να βρεις ευκαιρίες για απόδραση από την καθημερινότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι θετικές μέρες για σένα μέχρι Τετάρτη, στις οποίες οι φίλοι σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου, ενώ οι καλύτερες μέρες για τα προσωπικά σαββατοκύριακο, που κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Ο Κρόνος όμως σε μια θέση πιεστική ενδεχομένως να φέρει διενέξεις στους γεννημένους μετά τα μέσα Μαρτίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ήλιος τη Δευτέρα εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, μαρτυρώντας πως στο επίκεντρο της προσοχής σου πλέον είναι το πορτοφόλι σου, το οποίο είναι πιεσμένο, παρά τα έσοδα, θα πρέπει λοιπόν να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου λεπτομερώς, βήμα προς βήμα. astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template