ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 21 Μαρτίου 2017

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής σου την κοινωνική σου ζωή αλλά και την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι αρκετά βοηθητική για σένα όσο οι προηγούμενες, είναι προτιμότερο να διευθετήσεις σήμερα τα πιο σημαντικά καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τα ταλέντα σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εκμεταλλεύσου και την πιο μικρή ευκαιρία που σου παρουσιάζεται για να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, ενώ θυμήσου πως μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα μέσα από τη διπλωματικότητα. Επιπλέον, απόφυγε να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα λόγω της αδιαλλαξίας.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η καριέρα σου σήμερα και οι φιλοδοξίες που έχεις αποτελούν την πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ προτίμησε τη σημερινή ημέρα για να προσεγγίσεις προϊστάμενους ή γενικότερα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, σου δίνει έτσι περισσότερες ευκαιρίες για να προωθήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, ενώ μπορείς να τρέξεις διαδικαστικές υποθέσεις με περισσότερη άνεση. Επίσης, η διαίσθησή σου σήμερα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, ακόμη κι αν υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σου με τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σου είναι πιο ευχάριστη κι εσύ είσαι πιο εξωστρεφής, παράλληλα όμως αντιδράς μπροστά στις αλλαγές που βλέπεις πως έρχονται γιατί η δύναμη της συνήθειας έχει ιδιαίτερα μεγάλη ισχύ πάνω σου, ενώ συνεχίζονται τα σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Πρόσεξε όμως τους παρορμητισμούς με τον Άρη στο ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι αυτή η περίοδος είναι αρκετά αγχωτική για σένα με τόσες υποθέσεις που εκκρεμούν, εντούτοις το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον σταδιακά βελτιώνεται, κάτι που έχει άμεση επίδραση και στο πορτοφόλι σου.

ΔΙΔΥΜΟ
Ι
Μέσα στη σημερινή ημέρα έχεις την ανάγκη να ρυθμίζεις και την παραμικρή λεπτομέρεια πάνω σε οτιδήποτε περνά από το χέρι σου, ωστόσο κρατάς μια αρκετά δεσποτική στάση απέναντι στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Παράλληλα όμως βρίσκεσαι πλέον σε μια ιδιαίτερα δυναμική περίοδο που σου δίνει πολλές ευκαιρίες από τη μια να τρέξεις τις υποθέσεις σου κι από την άλλη να βάλεις μια τάξη στην καθημερινότητά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά απόλυτος σήμερα ως προς τον τρόπο που προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η δηκτική συμπεριφορά σου μπορεί να απομακρύνει τους άλλους από κοντά σου, καταφέρνεις όμως να χτίσεις γέφυρες επικοινωνίας, αρκεί να ακούσεις και την άλλη πλευρά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικονομικά τρίτων έχουν πολύ μεγάλη επίδραση και στο δικό σου πορτοφόλι, οπότε προσπαθείς να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο τη δική σου πλευρά, ενώ παράλληλα οι οικονομικές υποχρεώσεις θα πρέπει να διευθετηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται απέναντί σου, δίνοντας τα ηνία των εξελίξεων στους άλλους, ενώ παράλληλα κρατά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο προσκήνιο. Εσύ όμως από την άλλη είσαι αποφασισμένος να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και αναλαμβάνεις ευθύνες, ωστόσο θυμήσου πως μέσα από τις σωστές συνεργασίες μπορείς να φτάσεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα στο στόχο σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή μέρα δίνει χώρο στα ερωτικά σου και είναι προτιμότερο να προσεγγίσεις σήμερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, που οι συνθήκες δείχνουν να ευνοούν το κλίμα, ενώ και ο Άρης σε φιλική θέση για το ζώδιό σου εξασφαλίζει ευκαιρίες, αν έχεις γεννηθεί στα μέσα Ιούλη, πρόσεξε όμως τις ανατροπές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε τη σημερινή ημέρα για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, σε μια περίοδο που τα οικονομικά σου εξαρτώνται και από άλλους. Εντούτοις και σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που προσεγγίζεις προϊστάμενους.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα φέρνει στην επιφάνεια όλες εκείνες τις υποθέσεις πρακτικής φύσεως που εκκρεμούν μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ είναι πιθανό πως τρέχεις προκειμένου να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν. Γενικότερα όμως σήμερα ασχολείσαι με θέματα ρουτίνας που ακόμη κι αν σου φαίνονται βαρετά, πρέπει να μπουν σε σειρά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Για σήμερα άφησε τον εγωισμό στην άκρη και αφουγκραστείς τις ανάγκες των άλλων, ενώ γενικότερα είσαι σε μια αρκετά βοηθητική περίοδο για το προσωπικά σου, χάρη στην πολύτιμη συνδρομή των γύρω σου. Απόφυγε όμως να εμπλακείς σε καθετί παρασκηνιακό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα καλείσαι να δώσεις περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες, ενώ η δουλειά αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για σένα. Προσπαθείς όμως να ρυθμίσεις όσα έχεις να κάνεις στο ξεκίνημα της ημέρας, για να έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε βγάζει από την εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών και σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ παράλληλα βρίσκεσαι σε μια περίοδο που αναθεωρείς τους στόχους σου, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις. Παρότι λοιπόν η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για σένα, ωφελείσαι περισσότερο αν οργανώσεις τις υποθέσεις σου για το πρωί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, είτε τα ίδια, είτε με τις υποθέσεις που τα απασχολούν, ενώ αν είσαι γονιός θα πρέπει να εστιάσεις περισσότερο σήμερα στα θέλω των παιδιών σου. Επιπλέον, ακόμη κι αν αυτό το διάστημα δεν είναι πρώτη σου προτεραιότητα τα ερωτικά, σήμερα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχει πολύ απόσταση ακόμη που πρέπει να διανυθεί ώστε τα οικονομικά σου να σταθεροποιηθούν, ωστόσο μπορείς να κυνηγήσεις έξτρα εισόδημα, έχοντας όμως γύρω σου ασφαλιστικές δικλείδες που σε προστατεύουν.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια, φέρνοντας έτσι στο προσκήνιο θέματα που υπάρχουν εδώ και καιρό. Επιπλέον, κερδίσεις περισσότερο επενδύοντας σε ήδη γνωστά μονοπάτια που δεν περιέχουν το ρίσκο, ενώ είναι προτιμότερο να οργανώσεις τη δράση σου στο ξεκίνημα της ημέρας, καθώς όσο προχωράμε προς το βράδυ, το κλίμα γίνεται πιεστικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφουγκράσου τα θέλω και τις ανάγκες των προσώπων του οικείου σου περιβάλλοντος και μην αφήσεις για αργότερα σημαντικές υποθέσεις. Γενικότερα σήμερα έχεις περισσότερο ανάγκη από ότι συνήθως να βρίσκεσαι με δικούς σου ανθρώπους που σου προσφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κατευθύνεις τον δυναμισμό που σε διακατέχει αυτή την περίοδο σε δημιουργικά κανάλια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Επίσης βρίσκεσαι σε μια περίοδο που σου προσφέρει ευκαιρίες στην καριέρα, αρκεί να οργανώσεις καλύτερα τα έξοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει αρκετές ευκαιρίες για να κινηθείς, να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ μέσα από συζητήσεις μπορείς να βρεις σημαντικούς υποστηρικτές στα θέλω σου. Κάνεις επαφές και έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ παράλληλα σου είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, δοθέντος ότι θα φανείς περισσότερο διαλλακτικός απέναντι σε απόψεις τρίτων που απέχουν από τις δικές σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα ευνοείσαι στο κομμάτι που σχετίζεται με την επικοινωνία, στείλε λοιπόν μηνύματα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα συλλέγεις πληροφορίες που σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, παρά το γεγονός ότι έχεις και ευκαιρίες με τα προσωπικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή η περίοδος απαιτεί από σένα πιο μετρημένες κινήσεις, ενώ παράλληλα το πορτοφόλι σου συνεχίζει να ενισχύεται από τα εισοδήματα τρίτων ή από επιχορηγήσεις, τα έξοδα όμως επίσης συνεχίζουν να είναι πολλά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα έχει για σένα το στοιχείο της σταθερότητας, αφού μπορείς μόνος σου να διαμορφώσεις τις συνθήκες στις οποίες θα κινηθείς, ενώ παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς και με πρακτικές υποθέσεις. Παρόλα αυτά σήμερα υιοθετείς αδιάλλακτες συμπεριφορές και χρειάζεται κανείς να επιμείνει αρκετά για να σου αλλάξει γνώμη, αφού προτιμάς τη σιγουριά της πεπατημένης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτές τις μέρες βλέπεις να έρχονται στο προσκήνιο κοινωνικές επαφές, ενώ κι εσύ σκέφτεσαι καταστάσεις με σημαντικά πρόσωπα. Παράλληλα, μέσα από τις δικές σου προσπάθειες μπορείς να χτίσεις κάτι πιο γερό στα προσωπικά σου, έχοντας παράλληλα τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σαν κινητήριο μοχλό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δίνεις μεγάλη σημασία στις οικονομικές σου συναλλαγές σήμερα, ενώ γενικότερα ο ισολογισμός εσόδων κι εξόδων αποτελούν την πρώτη σου προτεραιότητα. Θυμήσου όμως ότι είναι προτιμότερο να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου σήμερα, σε σχέση με την αυριανή ημέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου, κρατά στην επιφάνεια όσα προετοίμαζες στο προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, από σένα εξαρτάται το αν θα χρησιμοποιήσεις τη δυσκολία για να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις ή αν θα εκτεθείς προς τα έξω με μια παρορμητική συμπεριφορά. Μπορείς όμως με σύνεση και υπομονή να βρεις την καλύτερη δυνατή διέξοδο που προσφέρουν οι τωρινές συνθήκες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, εντούτοις είναι προτιμότερο να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να βρεις τις ισορροπίες. Άλλωστε, αρωγοί σε αυτή σου την προσπάθεια είναι οι φίλοι σου που με πιο αντικειμενική ματιά σου δείχνουν πώς να κινηθείς στα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ακόμη κι αν τα οικονομικά δεν έχουν σταθεροποιηθεί εντελώς, αναζητάς μια περίοδο όπου έχεις ευκαιρίες πάνω σε υποθέσεις που σχετίζονται άμεσα με το πορτοφόλι. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να συναντήσεις εμπόδια στη ρύθμιση οφειλών ή λογαριασμών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με μια πιο εσωστρεφή διάθεση και προτιμάς να αποδράσεις από ό,τι σε περιορίζει, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Παράλληλα όμως σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να προετοιμάσεις σημαντικά βήματα που θα κάνεις το προσεχές διάστημα, κινήσου λοιπόν χωρίς να κοινολογείς τα σχέδιά σου σε τρίτους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να περιτριγυρίζεσαι σήμερα από πολύ δικούς σου ανθρώπους, ενώ ενδεχομένως να επιδιώκεις την απομόνωση, σαν μια ευκαιρία να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο που μπορείς να κάνεις και τα ανάλογα ξεκαθαρίσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το παρασκήνιο σήμερα στον τομέα της εργασίας σου είναι ιδιαίτερα έντονο, καλείσαι λοιπόν κάνεις περισσότερο μετρημένες κινήσεις, γενικότερα όμως μπορείς να καταφέρεις πολλά στην καριέρα σου, αν φανείς συνεπής με τις υποχρεώσεις σου. Επιπλέον, η τύχη σου χαμογελάει στα οικονομικά, φρόντισε όμως να μην παρασυρθείς σε περιττές σπατάλες.

ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή ημέρα διευρύνει το πλαίσιο των επιλογών σου και σε βρίσκει με περισσότερο εξωστρεφή διάθεση, ενώ παράλληλα εστιάζεις την προσοχή σου στους στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις. Επίσης, μπορείς σήμερα να στηριχτείς στη βοήθεια που σου προσφέρουν τρίτα πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα έχεις τη δυνατότητα να καταφέρεις περισσότερα μέσα από συλλογικές δραστηριότητες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σήμερα διαδραματίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ τα αγαπημένα σου πρόσωπα παραμένουν η πρώτη σου προτεραιότητα, Αν λοιπόν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, μη διστάσεις να διασκεδάσεις με φίλους ή γενικά με καλή παρέα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ενταγμένος μέσα σε ομάδες μπορείς να επιτύχεις περισσότερα σήμερα σε σχέση με τις ατομικές προσπάθειες, γενικότερα όμως είσαι σε περίοδο που σταθεροποιείς τα σχέδιά σου, παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό σε οικονομικό επίπεδο. astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template