AΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ -Δεν αστειεύομαι.Θα κερδίσω τις εκλογές!

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί δεδομένο ότι θα κερδίσει τις εκλογές του 2019. Το μόνο εμπόδιο απέναντι στον ίδιο και την εκλογική νίκη θα
μπορούσε να είναι ένα “τυχαίο” γεγονός που θα προκαλούσε κοινωνική έκρηξη. Ο πρωθυπουργός θεωρεί πλέον ότι έχει το παιγνίδι με το μέρος του και περιμένει ότι το Φθινόπωρο θα πανηγυρίσει μαζί με τον Μάρτιν Σουλτς την ήττα της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Κι αυτό παρότι η Μέρκελ όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ο άνθρωπός του.
Στο μεταξύ στο επιτελείο του Μαξίμου αισθάνονται ικανοποιημένοι και από την παρέμβαση των ΗΠΑ στη Τουρκία ώστε να αποφευχθεί η κορύφωση των τουρκικών προκλήσεων που θα μπορούσε να οδηγήσει σε θερμό επεισόδιο. Γενικότερα στο κυβερνητικό επιτελείο κυριαρχεί η εκτίμηση ότι πλέον ο χρόνος είναι με το μέρος τους. Διαρρέουν μάλιστα ότι εντός του 2017 θα υπάρξουν πολιτικές κινήσεις που θα προκαλέσουν απώλεια ψηφοφόρων στην ΝΔ. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί εάν για παράδειγμα ελάμβανε σάρκα και οστά το κόμμα Σημίτη_Βενιζέλου που θα εξαφάνιζε εντελώς το ΠΑΣΟΚ της Φώφης και θα μπορούσε να λεηλατήσει τα ποσοστά της ΝΔ. Ο μεγαλύτερος πολιτικός αντίπαλος του Τσίπρα είναι ο Βενιζέλος-πόσο μάλλον εάν υπήρχε και ολική επεναφορά του Κώστα Σημίτη σε ένα σχήμα δυαρχίας στον νέο φορέα.

Ο Αλέξης Τσίπρας λοιπόν όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα επαναλαμβάνει στους συνομιλητές του:

-Δεν αστειεύομαι. Θα κερδίσω τις εκλογές. Ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει πρωθυπουργός


Με αυτή την βεβαιότητα χθες βράδι με αφορμή την συντριβή της Παρί Σεν Ζερμέν τρόλαρε τον Μητσοτάκη σχολιάζοντας τον θρίαμβο της Μπάρτσα.
Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, «τελικά, @kmitsotakis η PSG (σ.σ. Παρί Σεν Ζερμέν) θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές».

Ο πρωθυπουργός τρόλαρε τον κ. Μητσοτάκη, αναφερόμενος στην πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξή του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος είχε προβλέψει κατάκτηση του φετινού τροπαίου από την γαλλική ομάδα.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση ποιος πιστεύετε ότι θα πάρει το Champions League ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Ποντάρω στο αουτσάιντερ, στην Παρί Σεν Ζερμέν».

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template