ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ούρλιαζαν ο Αλλάχ ειναι μεγάλος. Κομμένα χέρια και πόδια στον αέρα!

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ούρλιαζαν ο Αλλάχ ειναι μεγάλος. Κομμένα χέρια και πόδια στον αέρα σε δικαστήριο και εστιατόριο της Δαμασκού...
Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το dimpenews.com:Δεύτερη βομβιστική επίθεση στη Δαμασκό πριν λίγο στην περιοχή Al-Rabueh.O καμικάζι αυτή τη φορά ανατινάχθηκε μέσα σε εστιατόριο. Υπάρχουν αρκετοί νεκροί και ακόμη περισσότεροι τραυματίες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις μεταφέρει η κρατική τηλεόραση.



Aucun texte alternatif disponible.L’image contient peut-être : 1 personne, debout
Μια πρώτη πληροφορία μιλάει για 24 θύματα νεκρούς και τραυματίες μαζί στη δεύτερη επίθεση αυτοκτονίας.

Με τη διπλωματική κάλυψη των Διεθνών Οργανισμών όπως ΟΗΕ και την αμέριστη συμπαράσταση της προπαγάνδας του μισθοφορικού δυτικού τύπου και την παρότρυνση τους που συνεχώς ως και τώρα αναμοχλεύουν το ξεκίνημα της αραβικής άνοιξης στη Συρία έβαψαν στο αίμα τη συριακή πρωτεύουσα οι ουαχαμπίτες ψευδοροβεσπιέροι….Ο ΟΗΕ διαμορφώνει κλίμα με τις τελευταίες του κλαυθμηρίζουσες υποκριτικές ανακοινώσεις περί απολογισμού του 6 ετούς πολέμου περί υποτιθέμενων χημικών επιθέσεων…Νομιμοποιεί την ουαχαμπίτικη τρομοκρατία της προσφέρει νομιμοποιητική βάση και πολιτική κάλυψη.Η κατάλυση της συριακής εθνικής κυριαρχίας επιτείνει τη διαμόρφωση χαοτικής κατάστασης,Ο πρώτος που δεν σεβάστηκε τις συριακές αρχές και θεσμούς ήταν η Δύση ΗΠΑ ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμοί που καταζητούν και επικηρύσουν όσους πολεμουν την ουαχμαπίτικη σκληροπυρηνική τρομοκρατία.Προλειαίνουν το έδαφος..

Mαύρη μέρα για την Ευρώπη »που ο μόνος της ρόλος » σύμφωνα με τον πρόεδρο Άσαντ ήταν »η υποστήριξη των πάσης φύσεως τρομοκρατών στη Συρία. »Η εξέγερση των Αδελφών Μοσουλμάνων που την βάπισαν άνοιξη συνεχίζεται με διαφοροποιημένες εκδοχές αλληλοκάλυψης.
L’image contient peut-être : 1 personne, plein air
Νωρίτερα…..Ένας καμικάζι σκότωσε τουλάχιστον 25 άτομα σήμερα αφού ανατινάχθηκε εντός κτιρίου ενός δικαστηρίου στη Δαμασκό στην περιοχή Al-Hamidiyah μετέφερε η αστυνομία της συριακής πρωτεύουσας την ημέρα της 6ης επετείου από την αρχή του πολέμου κατά της ισλαμιστικής ουαχαμπίτικης λαίλαπας. Aντίθετα το Sham fm συριακό κάνει λόγο για 30 τουλάχιστον νεκρούς και 45 τραυματίες καθώς ανέβηκε ο απολογισμός των θυμάτων.To φιλοαντιπολιτευόμενο Syrian Observatory δίνει 39 νεκρούς και πάνω από 100 τραυματίες στο Μέγαρο της Δικαιοσύνης.Το SANA 25 νεκρούς.

To sham fm αναφέρει ότι οι επιθέσεις αυτοκτονίας έγιναν με ζώνες που έφεραν οι καμικάζι με εκρηκτικά. Πραγματοποιήθηκε στο διάδρομο εισόδου στο κτίριο σκοτώθηκαν πολίτες και φρουροί που απέτρεψαν την είσοδο του τρομοκράτη στο κυρίως κτίριο.

Οι περιοχές όπου έγιναν οι επιθέσεις έχουν αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της τάξης.Παρατηρείται κυκλοφοριακό που εντείνεται και από το γεγονός ότι πολλαπλασιάστηκαν τα σημεία ελέγχου στους δρόμου και εντατικοποιήθηκαν οι έλεγχοι…



το εστιατόριο


« Υπάρχουν τουλάxιστον 25 νεκροί και δεκάδες τραυματίες », δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο Mohammad Kheir Ismaïl,επικεφαλής της αστυνομίας Δαμασκού.

Η επίθεση σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση συνέβη μέσα στο παλιό Μέγαρο της Δικαιοσύνης που στεγάζει αυτή τη στιγμή το θρησκευτικό δικαστήριο επιφορτισμένο με υποθέσεις γάμου και το ποινικό δικαστήριο .

Ο εισαγγελέας της Δημοκρατίας στη Δαμασκού ανακοίνωσε ότι ο « καμικάζι στόχευσε τους πολίτες σε μια ώρα αιχμής.Επιχείρησε να μπει στο δικαστήριο και όταν οι αστυνομικοί αποπειράθηκαν να τον εμποδίσουν έσπευσε στο εσωτερικό και ανατινάχθηκε .
L’image contient peut-être : 1 personne
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template