ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΝΥΧΤΑ για ΜΟΝΑΚΟ και ΑΤΛΕΤΙΚΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Γάλλοι και Ισπανοί μέσα και Άγγλοι και Γερμανοί την πόρτα της εξόδους απο το Champions League..
Μονακό - Μάντσεστερ Σίτι
O Πεπ Γκουαρντιόλα το είπε προφητικά μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, όταν όλοι στο Μάντσεστερ ήταν μεθυσμένοι από την ιστορική ανατροπή από 2-3 σε 5-3: «Αν δεν σκοράρουμε στην Γαλλία, δεν πρόκειται να περάσουμε».

Ο Καταλανός κάτι είχε δει. Κάτι είχε καταλάβει. Αυτό που πάνω - κάτω μυρίζονταν όλοι όσοι είχαν δει την πρώτη αναμέτρηση: πως η Μονακό ήταν η καλύτερη ομάδα στο ζευγάρι.
Κοιτάς τις ηλικίες των τριών σκόρερ των Μονεγάσκων και αδυνατείς να πιστέψεις πως πρόκειται για μία ομάδα οκτάδας Champions League.
Ο Μπαπέ πρόσφατα έκλεισε τα 18, ο Φαμπίνιο 23, ο Μπακαγιόκο 22 για μία ομάδα με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας από αυτές που συνεχίζουν στην διοργάνωση.

Η νεόπλουτη Σίτι δεν είχε απαντήσεις στα τρομερά μωρά του Λεονάρντο Ζαρντίμ, που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πάτησαν τους υπερόπτες Γάλλους. Το πρώτο μέρος έληξε με τις τελικές να είναι 8-0 και με τους Μονεγάσκους να έχουν ήδη σκορ πρόκρισης με το «Λουί ΙΙ» να είναι κατηφορικό.

Με ασφυκτικό πρέσινγκ ψηλά και απίστευτο επιθετικό τρανζίσιον, η Μονακό είχε βρει ήδη τα δύο γκολ που έψαχνε με τους Μπαπέ (8’), Φαμπίνιο (29’) και να φτάνει άλλες τόσες φορές κοντά και σε ένα τρίτο τέρμα, σε έναν απόλυτο μονόλογο.

Ωστόσο, οι Γάλλοι σαν να έσκασαν στην αρχή της επανάληψης. Στο πρώτο 25λεπτο οι παίκτες του Γκουαρντιόλα βγήκαν θυμωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να χάνουν την μία κλασική ευκαιρία μετά την άλλη με τους Αγκουέρο, Στέρλινγκ και Σανέ να σπαταλάνε τέσσερις καθαρές φάσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Το λυτρωτικό γκολ τους Άγγλους «μύριζε» από χιλιόμετρα και ήρθε στο 71ο λεπτό, όταν ο Σούμπασιτς απέκρουσε ασταθώς διαγώνιο σουτ του Στέρλινγκ και ο Σανέ που πήρε το ριμπάουντ έκανε σε κενή εστία το 2-1.

Παρόλα αυτά η πρόκριση έμεινε σε αγγλικά χέρια μόλις 6 λεπτά. Μία τραγική αμυντική τοποθέτηση σε εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρντο Σίλβα επέτρεψε στον Μπακαγιόκο να έρθει με φόρα από πίσω και με άπιαστη κεφαλιά να κάνει το 3-1 (77’) απογειώνοντας όλο το Πριγκιπάτο.

Η Μάντσεστερ Σίτι έγινε η πρώτη ομάδα που αποκλείεται σε ζευγάρι νοκ-άουτ έχοντας σκοράρει 6 φορές στα δύο παιχνίδια και ξάφνου η Λέστερ έμεινε η μοναδική αγγλική εκπρόσωπος στην συνέχεια του Champions League, μετά από δύο επικές μονομαχίες σε ένα σουρεαλιστικό ζευγάρι.




Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερ Λεβερκούζεν

Ρεαλιστικά τα πάντα είχαν κριθεί στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16», όταν η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με 4-2 μέσα στο Λεβερκούζεν τον Φεβρουάριο, με την πρόκριση της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε (και περυσινής φιναλίστ της διοργάνωσης) να επιβεβαιώνεται απόψε. Μόλις δύο φάουλ, αλλά και λίγες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, με το βολέ του Κέβιν Φόλαντ από καλή θέση στο 4ο λεπτό να περνάει άουτ.

Δύο σουτ των φιλοξενούμενων, με τον... κουρεμένο γουλί Τσιτσαρίτο Ερνάντες και τον Γιούλιαν Μπαουμγκάρτλινγκερ στο 21' και στο 27' αντίστοιχα έφυγαν επίσης άουτ, ενώ στο 38ο λεπτό ο «μασκοφόρος» τερματοφύλακας της Μπάγερ, Μπερντ Λένο, πραγματοποίησε καταπληκτική επέμβαση με το ένα χέρι στην αριστερή του γωνία σε κοντινό σουτ του Άνχελ Κορέα, για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και μέχρι το 60' απώλεσαν τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ, με Γκριεζμάν (46', 57') και Κορέα (55'). Στο 64' η καλά οργανωμένη στην αποψινή αναμέτρηση ομάδα του Ταϊφούν Κορκούτ έχασε απίστευτη τριπλή ευκαιρία, με τον Γιαν Όμπλακ να σταματάει τις προσπάθειες των Μπραντ, Φόλαντ και στην εξέλιξη της φάσης τον Τσιτσαρίτο να σουτάρει άουτ από πλάγια θέση.

Ο Σλοβένος διεθνής τερματοφύλακας πραγματοποίησε δύο σπουδαίες επεμβάσεις μέσα σε ένα λεπτό (79-80'), σε σουτ των Λίον Μπέιλι και Κέβιν Καμπλ, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα στην Μαδρίτη, χάρη στο οποίο η Ατλέτικο πήρε όπως αναμενόταν την πρόκριση και συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Μπάγερ Λεβερκούζεν των αρκετών απουσιών κέρδισε τις εντυπώσεις με την ψυχωμένη εμφάνισή της.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Βρσάλικο, Γκοδίν, Χιμένεθ, Λούκας, Σαούλ Νιγκέθ, Παρτέι, Κόκε, Καράσκο (72' Σάβιτς), Γκριεζμάν, Κορέα (65' Γκαϊτάν)

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Ταϊφούν Κορκούτ): Λένο, Χίλμπερτ, Γεβντάι, Ντράγκοβιτς, Γουέντελ, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Καμπλ, Μπελαραμπί, Φόλαντ (88' Αρανγκίθ), Μπραντ (79' Μπέιλι), Τσιτσαρίτο (81' Μεχμέντι) pronews.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template