ΤΖΙΝΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟΥ για ΠΑΥΛΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ: Θέλει να πάρει τα παιδιά στην Αμερική...

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Η γοητευτική ηθοποιός Τζίνα Αλιμόνου και μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής show biz γνώρισε την απόλυτη ευτυχία στο
πρόσωπο επιχειρηματία του κ. Παύλου Βαρδινογιάννη. Μαζί του έγινε μητέρα τεσσάρων παιδιών, ενώ έζησε πάρα πολλές όμορφες στιγμές, όμως επειδή τίποτε δεν κρατάει για πάντα, μαζί του έμελλε με τα όσα ψιθυρίζονται έντονα εδώ και καιρό να βιώσει και την μεγαλύτερη κρίση στον γάμο τους, που οδηγεί σε ένα καθόλου βελούδινο διαζύγιο.

Μια κρίση που έφερε μαύρα σύννεφα πάνω από μια μέχρι πρότινος ευτυχισμένη σχέση λένε οι πληροφορίες που διαχέονται εντός και εκτός των κοσμικών σαλονιών του Ψυχικού και της Ηρώδου Αττικού.Το ζεύγος Βαρδινογιάννη οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες, καθώς ο Παύλος Βαρδινογιάννης θέλει να πάρει τα παιδιά μαζί του στην Αμερική και να μείνουν μόνιμα εκεί.

Η μετοίκηση του ζευγαριού μαζί με τα παιδιά τους προ διετίας στο ειδυλλιακό Κονέκτικατ των ΗΠΑ, τελείωσε το περασμένο φθινόπωρο και πλέον είχαν συμφωνήσει σαν βάση τους την Αθήνα.

Η είδηση του διαζυγίου επιβεβαιώθηκε στην πρώην σχολή Ευελπίδων , όπου σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, ο Βαρδινογιάννης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της συζύγου του.

Η Τζίνα Αλοιμόνου, μόλις επέστρεψε από την Αμερική έκανε κρυφές συναντήσεις με δικηγόρους για να ζητήσει γνώμη για το πως μπορεί να χειριστεί την συγκεκριμένη κατάσταση όσο πιο λεπτά γίνεται… Φυσικά αυτό δεν έμεινε για πολύ κρυφό και το ζευγάρι ήρθε σε οριστική ρήξη! Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε στο δικαστήριο :

«Θέλει να πάρει τα παιδιά στην Αμερική! Κοιτάξτε, πριν κάποια χρόνια είχαμε μετακομίσει δοκιμαστικά στην Αμερική. Συγκεκριμένα στο «Κονέκτικατ». Τον Ιούλιο επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Εγώ έπρεπε έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί ήμουν σαν τουρίστας. Με την επιστροφή μας μείναμε 1,5 μήνα προσωρινά σε ξενοδοχείο της οικογένειας και μετακομίσαμε τελικά στο σπίτι στην Εκάλη. Δήλωσα στον σύζυγο μου ότι θα ήταν ωφέλιμο για τα παιδιά να μείνουμε στην Ελλάδα φέτος και σε κάθε περίπτωση εγώ έπρεπε και ήθελα να είμαι κοντά στους γονείς μου. Του πρότεινα να το συζητήσουμε ξανά του χρόνου! Εκείνος δεν το δέχεται και γι’αυτό τον λόγο έχουμε φτάσει εδώ.. Εγώ προτίθεμαι, αν υπάρχει καλό κλίμα, να πηγαίνουμε με τα παιδιά όλες τις γιορτές, Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει καλό κλίμα. Στα δύο χρόνια που βρισκόμαστε εκεί, δούλευε στις 5 το πρωί γιατί έπρεπε να είναι σε επαφή με Ελλάδα. Δύο χρόνια μετά κάνει απλά κάποιες συζητήσεις. Δεν έχει επαγγελματική υποχρέωση εκεί. Εγώ δεν είμαι σε θέση, και το γνωρίζει, να εξασφαλίσω κατοικία στα παιδιά μου!«, ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην αίθουσα του δικαστηρίου…



Η Τζίνα Αλοιμόνου εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ενώ τον κ.Βαρδινογιάννη τον εκπροσωπούσε ένας σημαντικός αριθμός δικηγόρων, αφού εκείνος λείπει στο εξωτερικό…
Η δίκη τους ήταν προτελευταία στην σειρά για να εξασφαλίσουν μία άδεια αίθουσα και να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα…

Αμφότεροι οι πρωταγωνιστές κρατούν το στόμα τους κλειστό και ελάχιστοι πολύ δικοί τους άνθρωποι γνωρίζουν για την κρίση και τα μαύρα σύννεφα στον γάμο τους.

Έναν γάμο που συζητήθηκε έντονα όταν έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2006, στο ειδυλλιακό Island, με καλεσμένους ηχηρά ονόματα του επιχειρείν…

Όπως και να έχει, οι δυο του παίρνουν διαζύγιο με καθόλου φιλικές συνθήκες....

Η Τζίνα Αλοιμόνου σε καλλιστεία του ANT1 το 1989:  pronews.gr

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template