ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Κυριακή του ΠΑΣΧΑ 16 Απριλίου 2017

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣΗ σημερινή ημέρα είναι αρκετά θετική για σένα ώστε να προωθήσεις τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, με την προϋπόθεση ότι είσαι σε όλα τυπικός απέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιπλέον, τονίζεται και η έμφαση που δίνεις σε διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή σε επαφές με το εξωτερικό κι ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μείνε μακριά από απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν, ενώ παράλληλα, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου να μεγαλοποιείς υποθέσεις της καθημερινότητας που τελικά φέρνουν γκρίνια. Αντίθετα, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για διεύρυνση των οριζόντων σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χάρη στις δυνατές συνεργασίες που έχεις κάνει, μπορείς να προχωρήσεις αρκετά βήματα μπροστά, ωστόσο η συνάντηση του Ήλιο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου που επηρεάζει όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την έντονη αντιδραστικότητά σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιεστική για σένα καθώς επιδιώκεις να έχεις τον τελευταίο λόγο πάνω σε οποιαδήποτε εξέλιξη, αυτό όμως απαιτεί από μέρους σου και τις ανάλογες θυσίες, ενώ παράλληλα δυσκολεύεσαι αρκετά να δεις τις καταστάσεις κι από την πλευρά των άλλων. Επιπλέον, οι τάσεις φυγής από την καθημερινότητα είναι έντονες κι αυτό συντελεί στην εσωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει σήμερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις πως θέλεις να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης, όμως έχεις πολλές υποχρεώσεις στις οποίες καλείσαι να ανταποκριθείς, κι ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί σε αναθεωρήσεις. Ταυτόχρονα όμως μοιάζεις να κλείνεις πόρτες στα συναισθηματικά σου, υψώνοντας τείχη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποιες οικονομικές οφειλές κάνουν πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη για να μπουν σε τάξη, ενώ ενδεχομένως να μην παίρνεις τη στήριξη στην οποία είχες υπολογίσει, παρά τις ευκαιρίες που υπάρχουν σε δημιουργικό επίπεδο.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη παραμένοντας απέναντί σου, συναντά τον αυστηρό Κρόνο, γεγονός που σου υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει απέναντι στους άλλους, ενώ ταυτόχρονα είναι αυξημένες και οι δικές τους απαιτήσεις προς το πρόσωπό σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποια απόσταση ανάμεσα σε σένα και στους γύρω σου, φυσική ή συναισθηματική.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρά το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου τα αγαπημένα σου πρόσωπα αποτελούν μια βασική προτεραιότητα, σήμερα δυσκολεύεσαι να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ δε λείπουν και κάποια πιεστικά διλήμματα στις σχέσεις σου, καθώς δεν πληρούνται όλες οι συναισθηματικές σου προϋποθέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ήλιος και Κρόνος δημιουργούν αρμονική όψη αυτές τις μέρες, μια όψη που ισχυροποιεί τη θέση σου και δίνει ώθηση στα δημιουργικά σου σχέδια, αρκεί να πρόκειται για ρεαλιστικές επιδιώξεις, παρότι τα οικονομικά ακόμη είναι πιεσμένα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα φέρνει για σένα μια πιεστική καθημερινότητα από την άποψη των υποχρεώσεων που καλείσαι να διευθετήσεις, ενώ αν υπάρχουν υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, επιζητούν εδώ και τώρα την τακτοποίησή τους. Επιπλέον θα πρέπει να θυμάσαι πως και η υγεία σου είναι μια σημαντική προτεραιότητα, μην αμελείς λοιπόν τη φροντίδα της.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το πρόγραμμα είναι φορτωμένο σήμερα και η διάθεσή σου για φλερτ και γνωριμίες, φρενάρεται από τη γκρίνια και την επικριτικότητα που υπάρχει στην ατζέντα της ημέρας, σε συναισθηματικό επίπεδο. Βγαίνεις όμως περισσότερο κερδισμένος σήμερα αν προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου σε χρειαστούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι απαραίτητος σήμερα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ενώ αν εργάζεσαι σήμερα, δεν αποκλείεται να συναντήσεις αυξημένες απαιτήσεις από το εργασιακό σου περιβάλλον, με τις καθυστερήσεις πληρωμών να είναι στο πρόγραμμα.
ΛΕΩΝ
Σήμερα η Σελήνη, συναντά τον αυστηρό Κρόνο σε μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρά πως παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσεις, μπορείς να τις δεις ως ευκαιρίες εδραίωσης της θέσης σου, ωστόσο θα πρέπει να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα θέλω σου σήμερα περνούν από το πρίσμα των «πρέπει» και η αίσθηση του καθήκοντος είναι έντονη, ενώ δεν αποκλείεται να θυσιάζεις την προσωπική σου ευχαρίστηση σε κάποιο βαθμό προκειμένου να στηρίξεις πρακτικά ή συναισθηματικά ένα δικό σου άτομο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις μπορείς να βρεις τις λύσεις που αναζητάς σε επαγγελματικό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι σήμερα έχεις να δώσεις λόγο για τις πράξεις σου σε κάποια μορφή εξουσίας. Επιπλέον, ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά ζητήματα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη σήμερα συναντά τον αυστηρό Κρόνο σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, είναι λοιπόν προτιμότερο να αφήσεις τις υπερβολές στην άκρη, καθώς ακόμη και το πιο μικρό παραστράτημα, σήμερα φέρνει «ποινές». Επιπλέον, υπάρχουν πιεστικές καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια που απαιτούν από μέρους σου πολύ λεπτούς χειρισμούς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βγαίνεις περισσότερο κερδισμένος σήμερα με τη συστολή και τη φειδώ στον τρόπο που χειρίζεσαι τα προσωπικά σου, ενώ ταυτόχρονα ωφελείσαι ακολουθώντας την «πεπατημένη». Επίσης, πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος έχουν άμεση ανάγκη από τη δική σου στήριξη, ειδικά αν έχεις ηλικιωμένους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι περίοδος που μπορείς να χτίσεις πιο σταθερές βάσεις, ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο, ωστόσο βεβαιώσου ότι έχεις τακτοποιήσει ορθά τις οικονομικές σου υποχρεώσεις που εκκρεμούν, χωρίς να σε έχουν εκμεταλλευτεί.
ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα έχει για σένα πολλές ευκαιρίες για σταθεροποίηση των υποθέσεών σου, ενώ παράλληλα βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, χάρη στα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν. Βέβαια, καλείσαι να κρατήσεις μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στις επαφές και στις συναντήσεις που θα κάνεις, ενώ παίρνεις σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάποιο νεαρό πρόσωπο του περιβάλλοντός σου σήμερα έχει κάτι να σου πει, ενώ γενικότερα σήμερα οι επαφές σου παίζουν ένα σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη των προσωπικών σου. Θυμήσου όμως να περιορίσεις την τάση σου για εριστικότητα στην επικοινωνία σου, καθώς βγαίνεις περισσότερο κερδισμένος με τη διπλωματία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα δημιουργικά σου σχέδια μπορούν να προχωρήσουν χάρη στους ανθρώπους που είναι δίπλα σου, αρκεί να μην σε απομακρύνουν από την ουσία των στόχων σου. Παράλληλα όμως πιέζεσαι από την έλλειψη ρευστότητας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάλυψη των βασικών σου αναγκών βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου σήμερα και επιδιώκεις να τακτοποιήσεις με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Ταυτόχρονα όμως μοιάζεις λιγότερο ευέλικτος από όσο απαιτούν οι συνθήκες να είσαι κι αυτό δημιουργεί αρκετές προστριβές με το περιβάλλον σου, καθώς είσαι εστιασμένος μόνο στα δικά σου θέλω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά κτητικός με όσα νιώθεις ότι σου «ανήκουν» σε υλικό επίπεδο ή σε ανθρώπινο δυναμικό, δίνοντας έτσι την εντύπωση στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ότι δεν του αφήνεις αρκετό χώρο για να εκφραστεί. Ακόμη κι έτσι όμως, εσύ βρίσκεις καταφύγιο στους δικούς σου, αλλά και στα άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Σελήνη συναντώντας τον Κρόνο στον τομέα των οικονομικών σου, ωθεί για σοβαρή αντιμετώπιση των θεμάτων που «καίνε» το πορτοφόλι σου, ενώ θέτει επί τάπητος και ουσιαστικά ερωτήματα βιωσιμότητας κάποιων ζημιογόνων επιλογών.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στο δικό σου ζώδιο, συναντά τον αυστηρό Κρόνο, στοιχείο που μαρτυρά πως καλείσαι να αναλάβεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί σε μια κατάσταση, χωρίς κρεσέντα εντάσεων από μέρους σου, αλλά με ξεκάθαρη λογική. Παράλληλα, καλείσαι να εφαρμόσεις στην πράξη κάποιες θεωρίες που έχεις, ώστε να δεις αν τελικά αποδίδουν στο βαθμό που υπολόγιζες ή όχι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις την ανάγκη να διαχωρίσεις τη θέση σου από το πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ είναι πιθανό πως κρατάς αποστάσεις ώστε να βάλεις το συναισθηματικό σου κόσμο σε τάξη. Αν όμως είσαι γεννημένος γύρω στα μέσα Δεκέμβρη, τότε είσαι εριστικός με τους γύρω σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το περιβάλλον σου είναι εκείνο που μπορεί να υποστηρίξει τις φιλοδοξίες σου και να δώσει ώθηση σε ό,τι σχεδιάζεις, παρότι εμπιστεύεσαι τυφλά την διαίσθησή σου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα μοιάζει να σε αφήνει με μια μελαγχολική διάθεση, καθώς νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς από την πολυκοσμία, καθώς μοιάζεις να χάνεσαι μέσα στις άσκοπες επαφές. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο από μέρους σου να βρεις χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου και να τον αφιερώσεις στον εαυτό σου και τις ανάγκες του.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχονται και πάλι στο προσκήνιο συναισθήματα αδικίας που έχεις κρατήσει μέσα σου, σε καταστάσεις που ένιωσες πως δεν σε στήριξαν όταν χρειάστηκε να αντιμετωπίσεις δυσκολίες, ενώ παράλληλα δε λείπουν κι από μέρους σου κάποιες ανασφάλειες ή και ενοχές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν όμως και θετικά νέα που σχετίζονται με την καριέρα σου, καθώς μπορείς να στηριχτείς και σε πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ώστε να προωθήσεις με επιτυχία και οικονομικά ζητήματα, αρκεί να ξεμπλέξεις από μπερδεμένες καταστάσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επικεντρώνεσαι σήμερα με περισσότερη επιμονή στους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα προσπαθείς να φανείς συνεπής με τις όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει. Γενικότερα όμως πρόκειται για μια ημέρα που σου παρέχει σημαντικές ευκαιρίες ακόμη κι αν αντιμετωπίσεις προκλήσεις. Άλλωστε το κλειδί της επιτυχίας σήμερα είναι ο ρεαλισμός στις προσδοκίες που έχεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι έχουν να σου πουν σημαντικά πράγματα πάνω στις επιλογές που κάνεις, παρά το γεγονός ότι δεν είναι λίγες οι φορές που κλείνεις τα αυτιά σας μπροστά στις συμβουλές τους. Παρόλα αυτά σου δίνονται ευκαιρίες να επανεξετάσεις κάποιες απόψεις που είχες και που πλέον δεν ανταποκρίνονται στο τώρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βεβαιώσου ότι έχεις καταστήσει σαφές το τι θέλεις να γίνει στις συμφωνίες που κάνεις, ενώ φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, ώστε να μπορείς να κινηθείς πιο άνετα.
ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα μοιάζει αρκετά απαιτητική για σένα, καθώς η Σελήνη συναντά τον αυστηρό Κρόνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πιέζοντάς σε με πολλές υποχρεώσεις που καλείσαι να φέρεις σε πέρας. Παράλληλα, σήμερα νιώθεις πως άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων και αυτό σε φορτίζει ακόμη περισσότερο, ωστόσο μπορείς να «χρησιμοποιήσεις» τις κοινωνικές σου επαφές, αν συναντήσεις αδιέξοδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα «πρέπει» υπαγορεύουν σήμερα τις κινήσεις στα προσωπικά σου και νιώθεις πως σε χωρίζει κάποια απόσταση, συναισθηματική ή φυσική με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα εσύ κάνεις προσπάθειες για να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν εργάζεσαι σήμερα, ενδεχομένως να συναντήσεις αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία σου με πρόσωπα κύρους, εργοδότες ή γενικότερα ανθρώπους που έχουν ρόλο στη δουλειά σου, ενώ καλείσαι να κινηθείς εντός πλαισίου.     astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template