ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..

ΚΡΙΟΣΠρόκειται για μια θετική ημέρα σήμερα για σένα, καθώς η Σελήνη από μια φιλική θέση, δίνει το πρόσφορο έδαφος που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τα θέματα που σε απασχολούν με άνεση, ενώ παράλληλα βρίσκεις και σημαντικούς υποστηρικτές στις προσπάθειές σου στο κοντινό σου περιβάλλον. Επίσης, από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζοντας την πορεία του περνά στο δικό σου ζώδιο, ωθώντας σέ σε σημαντικές αναθεωρήσεις στη ζωή σου, είναι προτιμότερο όμως να μην προβείς ακόμη σε νέα ξεκινήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και προσπαθείς να φανείς ευέλικτος σε αγκυλώσεις που είχες κατά το παρελθόν, ενώ παράλληλα στηρίζεσαι και σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος για ενίσχυση των προσπαθειών σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι φιλοδοξίες σου παραμένουν έντονες, ωστόσο τα οικονομικά σου είναι πιεσμένα και καλείσαι να προνοήσεις και για τις ανάγκες στο προσεχές μέλλον. Επιπλέον, δείξε ρεαλισμό με τους στόχους που θέτεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει ευνοϊκές όψεις, πράγμα που δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι ευχάριστη, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται, ώστε να βγάλεις προς τα έξω την καλύτερή σου πλευρά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Παράλληλα, από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζοντας την πορεία του περνά στο προηγούμενο ζώδιο, φέρνοντας πολλές παρανοήσεις, αλλά και σχόλια για σένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις περισσότερο προσανατολιστεί σήμερα σε αυτό που πρέπει να κάνεις, παρά σε αυτό που νιώθεις, ενώ από την άλλη υπάρχουν πολλές μπερδεμένες καταστάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον που περιπλέκουν αρκετά τα πράγματα. Μην παρασύρεσαι όμως σε βιαστικές κινήσεις που θα μετανιώσεις αργότερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν ευκαιρίες καριέρας μέσα στον ορίζοντα, ενώ αν κινηθείς δίχως να κοινολογείς τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, μπορείς να καταφέρεις περισσότερα, αρκεί να δείξεις αντικειμενικότητα στον τρόπο που χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια ευνοϊκή ημέρα για τα σχέδια που έχεις κατά νου είναι η σημερινή, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε μια αρκετά βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν σήμερα με την εύνοια της τύχης, παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και προωθείς τις υποθέσεις που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα εντείνεις τις προσπάθειές σου για να επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με τη διάθεσή σου να παραμένει ανεβασμένη, έχεις τα ηνία των εξελίξεων και παρά το ότι δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εσύ βρίσκεις διεξόδους. Θυμήσου όμως ότι θα πρέπει να είσαι σαφής και ειλικρινής στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής συνεχίζοντας την πορεία του περνά σε μια πιο φιλική θέση που σε βοηθά να ξαναδείς στόχους που στο παρελθόν βρήκαν εμπόδια, αλλά έρχονται
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νιώθεις την ανάγκη να έχεις εσύ τα ηνία των καταστάσεων, ωστόσο κάνεις κάποιες υπερβολές στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια και κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες που πρακτικά μοιάζουν να σε κρατούν πίσω. Έτσι λοιπόν σήμερα μπορείς εστιάζοντας και στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων να βρεις απαντήσεις για θέματα που σε απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι εσωστρεφής και αρκετά ελεγκτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παράλληλα όμως σου δίνονται ευκαιρίες μέσα στην ημέρα για να έρθεις σε επαφή με την εσωτερική σου φωνή που σε καθοδηγεί, παρά τις αντιξοότητες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, και προλογίζει μια περίοδο όπου δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα στην καριέρα, αλλά μπορείς να διορθώσεις τα λάθη που πιθανώς έγιναν στο παρελθόν. Τα οικονομικά πάντως κινούνται.
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη παραμένει απέναντί σου, σχηματίζοντας όμως και θετική όψη με το Δία, δείχνει πως η σημερινή ημέρα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ βρίσκεις την ισορροπία μεταξύ των δικών σου θέλω και των ζητημάτων που απασχολούν τους άλλους, χάρη στην εύνοια της τύχης. Θα πρέπει όμως να αφήσεις από την πλευρά σου στην άκρη τις παρορμητικές αποφάσεις που τελικά δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα επιλύουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μη διστάσεις σήμερα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού μπορεί να εκπλαγείς από τα αποτελέσματα, τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Παράλληλα όμως, καταλυτική είναι και η παρουσία των φίλων σου στην εξέλιξη των ερωτικών σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναδείς σημαντικά εγχειρήματα που άφησες στη μέση, ειδικά αν σχετίζονται με νομικά ή διαδικαστικά, θέματα εξωτερικού ή σπουδών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΗ σημερινή είναι μια καλή ημέρα για ζητήματα πρακτικής φύσεως, ενώ υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις που κάνουν τη μέρα σου πιο ευχάριστη. Γενικότερα έχει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά όλες εκείνες τις εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να ξεκλέψεις λίγο χρόνο μέσα από το πρόγραμμά σου μέσα στον ορίζοντα της ημέρας για να τον αφιερώσεις στη φροντίδα του οργανισμού σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ωφελείσαι περισσότερο αν αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και φανείς χρήσιμος όπου σε έχουν ανάγκη, από την άλλη όμως είναι αρκετές και οι εντάσεις στα προσωπικά που έχεις αυτό το διάστημα. Επίσης, μην ξεχνάς όμως ότι μπορείς να στηριχτείς στα δικά σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνά στον τομέα των οικονομικών σου που σχετίζεται με άλλους, καθυστερώντας έτσι κάποια χρήματα που σου οφείλονταν, μπορείς όμως να κάνεις διορθωτικές κινήσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με δάνεια, τράπεζες, εφορίες, κλπ.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα μπορείς να προωθήσεις τις υποθέσεις σου πολύ καλά, καθώς παρά τις όποιες δυσκολίες έχεις να αντιμετωπίσεις, υπάρχουν ταυτόχρονα και διέξοδοι ή άτομα που σου δείχνουν το δρόμο και σε στηρίζουν, όπως μαρτυρά κι ο Δίας από το ζώδιό σου! Έτσι λοιπόν μπορείς να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά και να βρεις υποστηρικτές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζοντας την πορεία του περνά απέναντί σου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο κατά την οποία πρόσωπα από το αισθηματικό σου παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο, προκειμένου να δοθεί μια οριστική απάντηση σε υποθέσεις που έμειναν στη μέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου έχουν ευκαιρίες, όμως κι εσύ θα πρέπει να δείξεις περισσότερη αντικειμενικότητα και ρεαλισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Η τύχη πάντως σήμερα είναι με το μέρος σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις υποθέσεις του σπιτιού ή στις ανάγκες της οικογένειάς σου, ωστόσο χάρη στην παρέμβαση προσώπων του οικείου σου περιβάλλοντος βρίσκεις διεξόδους σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως μέσα στην καθημερινότητά σου που σε είχαν απασχολήσει έντονα. Μπορείς μάλιστα να αφιερώσεις χρόνο ώστε να φροντίσεις και την υγεία σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη να βρίσκεσαι σήμερα σε γνώριμα και «ζεστά» περιβάλλοντα, ενώ περιστρέφεσαι γύρω από σίγουρες επιλογές που σου δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας, παράλληλα όμως οι κύκλοι των γνωριμιών σου αυξάνονται και ευκαιρίες για φλερτ δε λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζοντας την πορεία του περνά στον τομέα των επαγγελματικών σου, φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις σχετικά με τη δουλειά, που σε απασχόλησαν στο παρελθόν. Δεν ευνοείται όμως κάθε νέο ξεκίνημα και καλείσαι να προετοιμαστείς για καθυστερήσεις κι αναβολές!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις καθώς η Σελήνη, βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση που βοηθά τα σχέδιά σου. Έτσι λοιπόν μπορείς να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου, αλλά και μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που κλείνεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για σένα καθώς από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζοντας την πορεία του περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για τα προσωπικά σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξαναέρθεις κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, αλλά και να διορθώσεις λάθη που έγιναν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η συνέπεια είναι το στοιχείο-κλειδί στα επαγγελματικά σου, φρόντισε λοιπόν να μην αμελείς τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ θα πρέπει να περιορίσεις τις περιττές σπατάλες που ζημιώνουν το ταλαιπωρημένο πορτοφόλι σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά ζητήματα τις καθημερινότητας, αλλά και να αποκομίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από υποθέσεις πρακτικής φύσεως. Άλλωστε και σήμερα έχεις εστιάσει στις βασικές σου ανάγκες και στην κάλυψή τους, έτσι λοιπόν τα θέλω σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη από ηρεμία και σταθερότητα, ενώ κάνεις κάποια βήματα ώστε να προσεγγίσεις τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ειδικά αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν έντονες προστριβές. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζοντας την πορεία του περνά σε μια θέση κόντρα σε σένα, φέρνοντας αρκετές αναθεωρήσεις, αλλά και καθυστερήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με το βλέμμα στραμμένο στα οικονομικά, προσπαθείς για το καλύτερο δυνατό μέσα από τις προσπάθειες που καταβάλλεις στο εργασιακό περιβάλλον, θα πρέπει όμως να δείξεις περισσότερη προσοχή στην εμπιστοσύνη που δείχνεις σε πρόσωπα, ως προς τα οικονομικά σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο σε θετική όψη με το Δία και φέρνει πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις ως προς τα σχέδια που ετοιμάζεις, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς με άνεση σήμερα να προωθήσεις τις υποθέσεις εκείνες που έχεις στα σκαριά, ενώ παράλληλα έχεις σαν προτεραιότητα τα δικά σου θέλω, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Φεβρουάριο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και βρίσκεις θετική αντιμετώπιση από τα αγαπημένα σου πρόσωπα που στηρίζουν τις προσπάθειές σου, ενώ παράλληλα βάζεις και μια σειρά στο κοντινό σου περιβάλλον, με το οποίο το τελευταίο διάστημα υπήρξε έντονη εριστικότητα από μέρους σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα πράγματα σήμερα κυλούν σε πολύ καλά πλαίσια για τα δικά σου συμφέροντα. Άλλωστε από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζοντας την πορεία του περνά σε μια πιο βοηθητική θέση, ανοίγοντας και πάλι το συρτάρι με τις καλές ιδέες!
ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο σε θετική όψη με το Δία και φέρνει πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις ως προς τα σχέδια που ετοιμάζεις, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς με άνεση σήμερα να προωθήσεις τις υποθέσεις εκείνες που έχεις στα σκαριά, ενώ παράλληλα έχεις σαν προτεραιότητα τα δικά σου θέλω, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Φεβρουάριο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και βρίσκεις θετική αντιμετώπιση από τα αγαπημένα σου πρόσωπα που στηρίζουν τις προσπάθειές σου, ενώ παράλληλα βάζεις και μια σειρά στο κοντινό σου περιβάλλον, με το οποίο το τελευταίο διάστημα υπήρξε έντονη εριστικότητα από μέρους σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα πράγματα σήμερα κυλούν σε πολύ καλά πλαίσια για τα δικά σου συμφέροντα. Άλλωστε από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζοντας την πορεία του περνά σε μια πιο βοηθητική θέση, ανοίγοντας και πάλι το συρτάρι με τις καλές ιδέες!    astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template