ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 21 Απριλίου 2017

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με το βλέμμα στραμμένο στους στόχους που έχεις θέσει, η οποία φέρνει στο δρόμο σου και τους κατάλληλους ανθρώπους από τον κύκλο σου που λειτουργούν σαν συνεργάτες, ώστε με ενισχυμένες τις προσπάθειες να ωφεληθείς. Παράλληλα, η σημερινή ημέρα ευνοεί την συλλογικότητα και τις ομαδικές ασχολίες, όπως κι αν μεταφράζεται αυτό για σένα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι σήμερα διαδραματίζουν έναν ιδιαίτερα σημαίνοντα ρόλο στη συναισθηματική σου ζωή, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάρτιο. Παράλληλα, απρόσμενα γεγονότα σε απομακρύνουν από πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι εσύ θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις την παρορμητικότητά σου.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα αποδεσμεύεσαι από την πίεση που υπήρχε στα οικονομικά σου, καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας πολλές ευκαιρίες και περισσότερο δυναμισμό, πρόσεξε όμως στο εξής τις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου.



ΤΑΥΡΟΣΗ Σελήνη σήμερα παραμένοντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι αρκετά έντονη, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσεις σημαντικές γνωριμίες που έχεις, ώστε να βρεις διέξοδο σε θέματα τις καθημερινότητας που σε απασχολούν. Γενικότερα όμως σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για σένα καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο δικό σου ζώδιο που έφερε δυσκολίες, εγκαταλείπει το ζώδιό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα σου αναρωτιέσαι αν θα πρέπει να πας παρακάτω ή να επιστρέψεις σε κάτι δοκιμασμένο που όμως έχει αμφίβολες προοπτικές εξέλιξης. Γενικότερα όμως έχεις αφήσει πίσω σου τα προσωπικά, καθώς έχεις πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα λοιπόν που ο Άρης περνά στον τομέα των οικονομικών σου, καλείσαι να προσέξεις περισσότερο καθώς έρχονται απρόσμενα έξοδα που δεν τα είχες υπολογίσει, ενώ παράλληλα οι χειρισμοί θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από φειδώ.
ΔΙΔΥΜΟΙΣήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για σένα καθώς μετά από μια περίοδο αναβολών, καθυστερήσεων και στασιμότητας, ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο, αποκαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο και τις κινήσεις που γίνονταν εναντίον σου όλο αυτό το διάστημα. Γεμίζουν λοιπόν οι μπαταρίες σου και παρότι θα υπάρχουν αρκετές καταστάσεις που θα σε πιέσουν, σίγουρα θα προτιμήσεις το νέο κλίμα από την προηγούμενη βαλτωμένη περίοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν στο προηγούμενο διάστημα ένιωθες πως έχεις παραμεληθεί ή και προδοθεί από δικά σου πρόσωπα, έρχεται η στιγμή για να πάρεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, ενώ παράλληλα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση κι εγκράτεια, μένοντας μακριά από καβγάδες και παρορμητικές αντιδράσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι υποχρεώσεις στη δουλειά τρέχουν, αλλά εσύ προσπαθείς να βγεις από τον φαύλο κύκλο του άγχους που σου στερεί σημαντικές πλευρές της έκφρασής σου, γεγονός που δρα καταλυτικά και για τα οικονομικά σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣΠιο εσωστρεφή σε βρίσκει η σημερινή ημέρα, χωρίς όμως αυτό να είναι αρνητικό, αφού περνώντας τα πάντα που βιώνεις σήμερα από ενδελεχή έλεγχο, ταυτόχρονα όμως από σήμερα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις ενέργειες που κάνεις, ενώ στο προσεχές διάστημα είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, καθώς θα υπάρξουν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για κάποια πρόσωπα, καθώς ο Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Γεγονός είναι πως κρατάς τους άλλους σε μια απόσταση, εξετάζοντας τις προθέσεις αλλά και τις κινήσεις που κάνουν όταν σε προσεγγίζουν, ενώ εσύ με τη σειρά σου είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με τη βοήθεια οικείων σου προσώπων τακτοποιείς οικονομικές υποχρεώσεις που σε είχαν απασχολήσει έντονα, ενώ στο εργασιακό περιβάλλον κάνεις βήματα ώστε να αμβλυνθούν οι πιέσεις που τυχόν υπάρχουν.
ΛΕΩΝΗ σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που έφερε πολλές και πιεστικές καταστάσεις, αλλά και υποχρεώσεις, περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση που σε βοηθά να γεμίσεις μπαταρίες και να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Αυτό όμως που εσύ θα πρέπει να κάνεις σήμερα είναι να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία, αντί να δράσεις παρορμητικά, θέτοντας σε κίνδυνο τις ισορροπίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι διαπροσωπικές σχέσεις γενικότερα, αλλά κυρίως οι ερωτικές είναι πρώτο σου μέλημα σήμερα, ενώ μη διστάσεις να αδράξεις ευκαιρίες για συναντήσεις ή γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος, αφού η μέρα σήμερα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι πολλές απαιτήσεις που έχουν από σένα προϊστάμενοι ή άνθρωποι που έχουν λόγο στη δουλειά σου, στέκονται αφορμή ώστε να αποδεσμευτείς από κάποιες απερίσκεπτες πρακτικές που ακολουθούσες εδώ και καιρό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣΜια πιο βοηθητική ημέρα για να τακτοποιήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως η σημερινή, από την ρύθμιση των υποχρεώσεων, μέχρι την ενασχόληση με το σπίτι και την καθαριότητά του, ενώ παράλληλα σήμερα μπορείς να φροντίσεις την υγεία σου, ειδικά αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Ταυτόχρονα, ο Άρης περνά από σήμερα σε μια πιο πιεστική θέση για το δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια πιο κουραστική περίοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα βοήθεια, όχι τόσο σε συναισθηματικά θέματα, όσο σε απλά καθημερινά πράγματα, ωστόσο είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες και να λυτρωθείς από κάποιες έντονες σκέψεις που αγγίζουν τα όρια της εμμονής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας αρκετή πίεση και τρέξιμο στον τομέα της καριέρας, ενώ οι υποχρεώσεις σου είναι σαφώς περισσότερες, οπότε θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειες σου. Παράλληλα, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή προστριβές με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους.
ΖΥΓΟΣΗ σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για σένα ώστε να βρεις λύσεις σε όσα σε απασχολούν ακόμη κι αν υπάρχουν πολλές απαιτητικές καταστάσεις που καλείσαι να φέρεις εις πέρας. Παράλληλα όμως από σήμερα περνάς σε μια φάση που έχεις περισσότερο δυναμισμό κι ενέργεια, παρότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες, μπορείς όμως να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όλα αυτά με τον Άρη στους Διδύμους από σήμερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα των ερωτικών σου δίνοντας έτσι πρόσφορο έδαφος για να ανέβει το ερωτικό θερμόμετρο, ενώ παράλληλα υπάρχουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στην ημέρα, σε μια περίοδο όπου έχεις πιεστεί αρκετά σε συναισθηματικό επίπεδο από τις καταστάσεις, παρά τις ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις πολύ σημαντικές μεταρρυθμίσεις στον τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα, λόγω των δύσκολων περιστάσεων, οι οποίες όμως τελικά δρουν υπέρ σου, χτίζοντας μια νέα, πιο ισχυρή εικόνα του εαυτού σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣΗ σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από σήμερα ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης μετά την παρουσία του απέναντί σου, δυναμιτίζοντας το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, περνά σε έναν οίκο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την ανάγκη σου για έλεγχο κι επιβολή. Επίσης, καλείσαι να κρατήσεις μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στις επαφές και στις συναντήσεις που θα κάνεις, ενώ παίρνεις σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι σήμερα να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη, ενώ έχεις τη δυνατότητα να γεφυρώσεις χάσματα που πιθανώς υπάρχουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Νοεμβρίου, με την Αφροδίτη σε ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν δεν σιγουρευτεί ότι θα είσαι συνεπής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις θα πρέπει να προσέχεις, καθώς ξεκινά μια περίοδος όπου έρχονται πιέσεις από εφορίες, δάνεια, τράπεζες ή ασφάλειες, οπότε φρόντισε τον τρόπο που προσεγγίζεις τις οφειλές και τα έξοδά σου.
ΤΟΞΟΤΗΣΣήμερα είσαι αρκετά εξωστρεφής και θέλεις να βγεις έξω και να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, πρόκειται λοιπόν για μια μέρα επαφών, συναντήσεων, συμφωνιών και γενικότερα επικοινωνίας. Εντούτοις, ο Άρης περνά απέναντί σου εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο όπου ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ξεκινά από σήμερα ένα διάστημα που οι σχέσεις σου δοκιμάζονται με διενέξεις, ειδικά οι ερωτικές, θα πρέπει λοιπόν να μείνεις μακριά από καβγάδες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμη κι αν οι απαιτήσεις προς το πρόσωπό σου είναι έντονες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος και εσύ νιώθεις πως δεν αναγνωρίζονται οι κόποι σου στο βαθμό που θα ήθελες. Επιπλέον, πρέπει να θυμάσαι πως είναι προτιμότερο να κρατάς μυστικά τα σχέδιά σου και να μην δίνεις λαβές για σχόλια.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΣήμερα κάνεις σημαντικές μεταβολές σε στόχους που νιώθεις πως δεν συμβαδίζουν με τα δεδομένα που ισχύουν πλέον, γενικότερα λοιπόν πρόκειται για καλή ημέρα ώστε να κάνεις σταθερά βήματα, αλλά και για να κερδίσεις κάποιου είδους ανταπόδοση ή ανταμοιβή για τις υπηρεσίες που έχεις προσφέρει, περισσότερο σε υλικό επίπεδο, παρά ως ηθική ανταμοιβή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά κτητικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μολονότι η σημερινή ημέρα είναι βοηθητική για την κοινωνική σου ζωή και την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, η συναισθηματική σου ζωή σήμερα δεν δίνει τις λύσεις που έχεις άμεσα ανάγκη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα στο ερχόμενο διάστημα θα πρέπει να είσαι απόλυτα συνεπής στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξουν περισσότερες εντάσεις στη δουλειά με τον Άρη που περνά σήμερα στον τομέα των επαγγελματικών σου, ενώ ταυτόχρονα, η περίοδος αυτή δεν ευνοεί απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣΗ σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης που μέχρι τώρα έφερε πληθώρα εντάσεων και προβλημάτων στο σπίτι και την οικογένεια, περνά από σήμερα σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο και σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρόλα αυτά αν έχεις παιδιά, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου σήμερα έχει κάτι να σου πει, ενώ γενικότερα σήμερα οι επαφές σου παίζουν ένα σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη των προσωπικών σου. Από σήμερα όμως προετοιμάσου για κάποια παράπονα από δικούς σου ανθρώπους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα βλέμματα είναι πάνω σου και μολονότι έχεις πολλές ανασφάλειες μέσα σου, μπορείς να ενισχύσεις ουσιαστικά την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, όπως και τα ταλέντα σου. Πρόσεξε όμως τα περιττά έξοδα.
ΙΧΘΥΕΣ
Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας ένα δίλημμα θα σε απασχολήσει καθώς από τη μια είσαι αρκετά εσωστρεφής κι από την άλλη θέλεις να βάλεις σε μια τάξη όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν. Μπορείς όμως τελικά να βρεις την χρυσή τομή, περνώντας τον ελεύθερο χρόνο σου με όσους νιώθεις πως σε αφουγκράζονται απόλυτα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεσαι σε μια περίοδο πλέον με πολλές κοινωνικές επαφές και συναντήσεις, παρόλα αυτά από σήμερα ο Άρης περνά σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, προμηνύοντας αρκετά προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να χρειαστεί να διαδραματίσεις εσύ το ρόλο του ειρηνοποιού παρά το έντονο κλίμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κινούμενος σε πιο μυστικό επίπεδο, μπορείς να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με οφειλές σου, ενώ τρίτοι ενισχύουν έμμεσα το δικό σου πορτοφόλι. Τα έξοδα παρόλα αυτά παραμένουν πολλά, όμως εσύ τελικά βρίσκεις διεξόδους.     astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template