ΠΡΟΚΡΙΣΗ για Γιούβεντους,Ρεάλ,Μονακό,και Ατλέτικο

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Η Μπαρτσελόνα μετά την επική ανατροπή απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν κι αφού τα έκανε... θάλασσα στον πρώτο της αγώνα με τη
Γιουβέντους, έψαχνε απόψε ακόμη ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, μετά την ήττα της με 3-0 στο Τορίνο.

Τα πράγματα ωστόσο για τους «μπλαουγκράνα», στον επαναληπτικό με τη «βέκια σινιόρα» στο «Καμπ Νου», δεν εξελίχθησαν γι'αυτούς εξίσου ιδανικά, όπως και το ματς με τους Παριζιάνους, με αποτέλεσμα να δουν την πορεία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ να τερματίζεται στην προημιτελική φάση.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Ενρίκε έπαιξε με τη φωτιά και αυτή τη φορά... κάηκε, καθώς οι Ιταλοί άντεξαν στην πίεσή τους και, αποσπώντας λευκή ισοπαλία (0-0) στο «άντρο» των Καταλανών, προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκεί φυσικά θα βρεθεί και η Μονακό του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Πιο συγκεκριμένα οι Μονεγάσκοι, έχοντας «προίκα» την επικράτησή τους με 3-2 στη Γερμανία, όχι μόνο κατάφεραν να υπερασπιστούν το εν λόγω σκορ, αλλά επικρατώντας με 3-1 και στο δεύτερο μεταξύ τους ματς, που διεξήχθη στο Πριγκιπάτο, σφράγισαν κι αυτοί το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Το ματς, που ξεκίνησε με πεντάλεπτη καθυστέρηση λόγω της κίνησης που συνάντησε το πούλμαν της αποστολής των Βεστφαλών, είχε ουσιαστικά τελειώσει πριν το πρώτο 20λεπτο, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, χάρη στα τέρματα των Εμπαπέ (3΄) και Φαλκάο (17΄).

Οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα στο δεύτερο μέρος, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 48΄ με τον Ρόις. Τρία λεπτά πριν το φινάλε ο Ζερμέν «έσβησε» τις όποιες ελπίδες είχαν οι Γερμανοί για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Yπενθυμίζεται ότι στα ημιτελικά είχαν προκριθεί από την Τρίτη οι δύο ομάδες της Μαδρίτης, η Ρεάλ και η Ατλέτικο.

Μονακό – Μπορούσια Ντόρτμουντ 3-1

Μετά τα χρόνια του Βενγκέρ και του Ντεσάν, η Μονακό μπαίνει επισήμως στη... χρυσή εποχή του Λεονάρντο Ζαρντίμ! Οι «Μονεγάσκοι» καθάρισαν 2-1 τη Ντόρτμουντ και στο «πριγκιπάτο» για να βρεθούν έτσι σε ημιτελικό Champions League για τέταρτη φορά και πρώτη μετά το 2004!

Μονακό: Σούμπασιτς, Τζέμερσον, Γκλικ, Τουρέ, Μεντί, Μπακαγιοκό, Μοουτίνιο, Λεμάρ, Μπερνάντο Σίλβα, Εμ'Μπαπέ (81' Ζερμέν), Φαλκάο (67' Ντιράρ)


Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Γκερέιρο (72' Πούλισιτς), Πίστσεκ, Βάιγκλ, Καγκάουα, Σαχίν (46' Σμέλτσερ), Ντουρμ (27' Ντεμπελέ), Ρόις, Ομπαμεγιάνγκ






Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους 0-0


Οι δύο Μαδριλένες, Ρεάλ και Ατλέτικο, προκρίθηκαν τα ημιτελικά του CL και μένει να μάθουμε ποιες εκ των Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Μονακό και Ντόρτμουντ θα σφραγίσουν τα άλλα δύο εισιτήρια για τους "4". Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος σας περιμένει στο Live Chat για σχόλια και ερωτήσεις.





Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο (78' Μαστσεράνο), Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα (75' Μπαρτσάλι), Κουαδράδο (84' Λεμινά), Ιγκουαΐν (88' Ασαμόα)
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template