ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 24 Ιουνίου 2017

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις υποθέσεις του σπιτιού, την ακίνητη περιουσία ή τα ζητήματα των προσώπων της οικογένειάς σου, έτσι λοιπόν επιθυμείς να κάνεις μια αλλαγή, να γυρίσεις σελίδα σε κάποιον από αυτούς τους τομείς, όμως ενδεχομένως να μην έχεις υπομονή να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή και αυτό σε οδηγεί σε λάθη. Φρόντισε λοιπόν προτού κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή να βεβαιωθείς ότι βλέπεις ρεαλιστικά όλα τα δεδομένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις πως έχεις περισσότερο ανάγκη από συμπαράσταση και ασφάλεια μέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και είναι πιθανό να ανακυκλώνεις τις ίδιες επιλογές, απλώς και μόνο γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι το εύρος των επιλογών σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επιλέγεις την πεπατημένη οδό για να τρέξεις τις υποθέσεις σου σήμερα τα ξημερώματα, θυμήσου όμως πως όσο επικίνδυνη είναι η βιασύνη, άλλο τόσο είναι και η ανασφάλεια που σε κρατάει πίσω.
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη σε ένα ζώδιο φιλικό προς το δικό σου, στοιχείο που σημαίνει ότι έρχονται νέα δεδομένα στις επαφές σου και στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σας, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο, ενώ παράλληλα διευρύνεται και ο κύκλος των γνωριμιών σου. Σιγουρέψου όμως πως βαδίζεις προς τη σωστή κατεύθυνση, διότι δεν αποκλείεται να παρασύρεσαι σε παρορμητικές αποφάσεις που τελικά σου κοστίζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα από τις επαφές, τις συναντήσεις και τις συζητήσεις που κάνεις, παίρνεις σημαντικές πληροφορίες, ενώ παράλληλα τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε βοηθούν να κάνεις σημαντικά βήματα προς τα εμπρός στα αισθηματικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν είναι μια καλή στιγμή για οικονομικά ανοίγματα, καθώς έχεις ροπή προς περιττά έξοδα, ενώ θα πρέπει να είσαι συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη, και όπως κάθε τέτοια σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα, ωστόσο οι συνθήκες μοιάζουν να μην είναι ξεκάθαρες αυτή τη στιγμή και εσύ δυσκολεύεσαι να αναγνωρίσεις τις πραγματικές ανάγκες και τα θέλω σου, παρά το γεγονός ότι αν είσαι γεννημένος το Μάιο μπορείς να εκμεταλλευτείς μια πληθώρα ευκαιριών που έρχονται στο δρόμο σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Άκουσε όσα έχουν να σου πουν τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος σήμερα και είναι πιθανό να βρεις διέξοδο σε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις ή ζητήματα σπιτιού που σε είχαν προβληματίσει έντονα. Βρίσκεσαι άλλωστε σε μια βοηθητική περίοδο πλέον με πολλές επαφές και συναντήσεις, παρόλα αυτά το αίσθημα της κτητικότητας είναι αρκετά έντονο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή η Νέα Σελήνη μιλά για νέα δεδομένα στα οικονομικά, ωστόσο η συμμετοχή του Άρη σε αυτή προειδοποιεί για λάθος εκτιμήσεις που τελικά ζημιώνουν την τσέπη σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, καθώς σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο Νέα Σελήνη που φέρνει σημαντικές αλλαγές σε κάποιο τομέα της ζωής σου. Ωστόσο ο Άρης από το ζώδιό σου χτυπάει καμπανάκια και σε προειδοποιεί να εξετάσεις ψύχραιμα τις επιλογές σου ως προς τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι πολλές οι απαιτήσεις που έχουν οι γύρω σου και εσύ από την άλλη είσαι αρκετά εριστικός και επικριτικός απέναντί τους, γεγονός που οξύνει τα πνεύματα. Γενικότερα όμως είναι μια περίοδος ευκαιριών ακόμη και αν βιώνεις κάποια στασιμότητα, παρότι κοντινοί σου άνθρωποι χρειάζονται τη βοήθειά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πρόσωπα κύρους είναι δίπλα σου, ωστόσο οι συνεργάτες είναι εκείνοι που ενδεχομένως να έχουν δεύτερες σκέψεις, ενώ εσύ προσπαθείς να βρεις λύσεις σε οικονομικές σου οφειλές.
ΛΕΩΝ
Η σημερινή Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ένα τομέα του ωροσκοπίου σου πιο μυστικό, πράγμα που σημαίνει πως προετοιμάζεις για το επόμενο διάστημα πολύ σημαντικές αλλαγές, ωστόσο δυσκολεύεσαι αρκετά να τηρήσεις προθεσμίες και να μείνεις πιστός στο πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις σε πέρας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου ανήκουν στα θετικά νέα της ημέρας, αρκεί να δίνεις και εσύ από την πλευρά σου τον ανάλογο χώρο έκφρασης στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες που δεν σε αφήνουν να χαρείς τα συναισθήματά σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να είσαι ιδιαίτερα κτητικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επωμίζεσαι και άλλες ευθύνες και αυτό δεν αποκλείεται να έχει έμμεσο αντίκτυπο και στην υγεία σου, ενώ τα οικονομικά σου σήμερα τα ξημερώματα είναι το μεγάλο αγκάθι, είναι λοιπόν προτιμότερο να αποφύγεις τα μεγαλεπήβολα σχέδια ως προς την τσέπη και το πορτοφόλι σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη σε μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, η οποία φέρνει νέα δεδομένα, αλλά και νέους στόχους, κυρίως για τους γεννημένους τον Σεπτέμβριο, θυμήσου όμως ότι θα πρέπει να βεβαιωθείς πως δεν σπαταλάς τις προσπάθειές σου σε παρορμητισμούς. Γενικότερα όμως, θα πρέπει σήμερα τα ξημερώματα να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον χειρισμό ακόμη και της πιο ασήμαντης υπόθεσης, καθώς είναι πιθανό να έρθουν απρόσμενες ανατροπές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις κάποια εσωτερική σύγκρουση καθώς είσαι με το ένα πόδι στο φρένο και το άλλο στο γκάζι, λόγω των συνθηκών, είναι όμως προτιμότερο να αφουγκραστείς τις καταστάσεις με ψυχραιμία, αποφεύγοντας τις βιαστικές αποφάσεις. Παράλληλα, σήμερα τα ξημερώματα ανοίγει ένας νέος κύκλος στις φιλικές σου σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιεσμένα και είναι προτιμότερες οι μετριοπαθείς κινήσεις από τις ακραίες αντιδράσεις που τελικά φέρνουν αμφίβολα αποτελέσματα.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, έτσι λοιπόν και εσύ επιδιώκεις να δείξεις προς τα έξω μια νέα πλευρά του εαυτού σου, ενώ παράλληλα επιδιώκεις μέσα από τις δικές σου ενέργειες να διευρύνεις τον κύκλο των κοινωνικών σου επαφών. Ωστόσο, η συμμετοχή του Άρη σε αυτή, μαρτυρά πως έχεις δυναμικές φιλοδοξίες σε σχέση με τις παρούσες συνθήκες και αυτό τελικά σε παρασύρει σε λάθη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα «πρέπει» καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το πλαίσιο στο οποίο κινείσαι σήμερα τα ξημερώματα και προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά που σε ευχαριστούν και αυτά που καλείσαι να κάνεις, ενώ παράλληλα είναι αρκετά έντονες και οι κοινωνικές σου επαφές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θέλεις να γυρίσεις σελίδα στην καριέρα σου, βεβαιώσου όμως ότι βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο, ενώ παράλληλα υπάρχει πολύ έντονος ηλεκτρισμός γύρω σου, οπότε είναι προτιμότερο να φυλάς τα νώτα σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη σε μια ιδιαίτερα βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας νέες ευκαιρίες για τις διαδικαστικές υποθέσεις που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα μπορείς με νέα δεδομένα να χειριστείς νομικά ζητήματα, θέματα σπουδών ή επαφές με εξωτερικό. Θυμήσου όμως πως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα σαφής και ξεκάθαρος στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος το δεύτερο δεκαήμερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η εύνοια της τύχης μπορεί να φέρει νέα πνοή στα ερωτικά σου, ωστόσο υπάρχουν κάποια αγκάθια στις επαφές σου με τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως ένας φίλος ή μια φίλη χρειάζονται άμεσα τη στήριξή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου, αν όχι στο σύνολό τους, τουλάχιστον σε ένα σημαντικό τμήμα, ωστόσο είναι προτιμότερο να είσαι πιο διαλλακτικός, αλλά ταυτόχρονα και σε εγρήγορση σήμερα τα ξημερώματα σε θέματα καριέρας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη σε ένα τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται περισσότερο με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων, παρά με τις δικές σου, ωστόσο εσύ δυσκολεύεσαι αρκετά να δεις τις δικές σου πραγματικές επιθυμίες καθώς μεταθέτεις τις ευθύνες σε άλλους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά κτητικός και ελεγκτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ το στοιχείο της ζήλιας δε λείπει, ωστόσο πλέον είσαι σε μια περίοδο αρκετά ευνοϊκή για τη διάθεσή και τα προσωπικά σου, έστω και αν σήμερα τα ξημερώματα μένεις παρατηρητής ώστε να βγάλεις κάποια συμπεράσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η ημέρα σε προειδοποιεί να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που θα κάνεις στην καριέρα, αλλά και στον τρόπο που προσεγγίζεις πρόσωπα κύρους, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προστριβές και ρήξεις. Επιπλέον, αυτή η Νέα Σελήνη δείχνει νέα δεδομένα σε οφειλές ή οικονομικές υποχρεώσεις, ωστόσο είσαι επιρρεπής σε λάθη που τελικά ζημιώνουν αρκετά την τσέπη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται απέναντί σου Νέα Σελήνη που φέρνει νέα δεδομένα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ωστόσο το γεγονός ότι συμμετέχει και ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σου δείχνει πως οξύνονται τα πράγματα σε σχέση με τις επιλογές σου και με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα προσωπικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα ερωτικά σου αφορά άμεσα αυτή η Νέα Σελήνη, φέρνοντας νέα πρόσωπα ή νέες εξελίξεις στα ζητήματα καρδιάς, είτε είσαι ελεύθερος, είτε βρίσκεσαι ήδη σε σχέση. Θυμήσου όμως πως ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα και χρυσός, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που υιοθετείς μια πιο απερίσκεπτη συμπεριφορά που σε βάζει σε μπελάδες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καλείσαι να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις επωμιστεί, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ευκαιρίες σταθεροποίησης αλλά και δράσης για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, αρκεί να είσαι καθόλα νομότυπος.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή Νέα Σελήνη αγγίζει την καθημερινότητά σου, τονίζοντας την ανάγκη σου για νέα δεδομένα που φέρνουν κάποια αλλαγή στη ρουτίνα των υποθέσεων που εκκρεμούν, βεβαιώσου όμως ότι βαδίζεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Παράλληλα όμως μπορείς να βασιστείς και στην εύνοια των συνθηκών για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα τα ξημερώματα δυσκολεύεσαι αρκετά να συντονίσεις τις δικές σου επιθυμίες με των άλλων και έχεις έντονες συναισθηματικές εξάρσεις απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ οι εντάσεις λόγω ζήλιας και ελεγκτικότητας στα προσωπικά σου, οξύνουν το κλίμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η ημέρα σήμερα τα ξημερώματα τονίζει την ανάγκη για λογική και σύνεση, ενώ στον επαγγελματικό χώρο θα πρέπει να είσαι ρεαλιστής μπροστά στα νέα βήματα που σχεδιάζεις. Παράλληλα, πιέζεσαι αρκετά από χρέη, οικονομικές υποχρεώσεις ή υποθέσεις άλλων που σχετίζονται έμμεσα και με τη δική σου τσέπη.
ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο φιλικό προς το δικό σου, δίνοντας νέα πνοή σε δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά, εντούτοις θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να βεβαιωθείς ότι οι στόχοι που έχεις θέσει έχουν ρεαλιστική βάση και μπορούν να έχουν εξέλιξη μέσα στις παρούσες συνθήκες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και όσο φορτωμένο και αν είναι το πρόγραμμά σου, εσύ ξεκλέβεις λίγο χρόνο για να τον μοιραστείς με τους δικούς σου και να περάσεις όμορφες στιγμές, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, κάνεις ουσιαστικά βήματα για να διορθώσεις κακώς κείμενα σε μια σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στηρίζεσαι τους συνεργάτες σου για να προωθήσεις τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ ρίχνεις ένα μεγάλο μέρος των ενεργειών σου στο εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο μπορείς να δεις την αξία σου να αναγνωρίζεται.  astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template