Αστρολογία-Τα ζώδια σήμερα 28 Ιουλίου 2017

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.....

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα διαπιστώσεις ότι τα δεδομένα δεν είναι έτσι όπως τα υπολόγιζες και αυτό έχει σημαντικές συνέπειες στα σχέδιά σου. Θα χρειαστεί να προσαρμοστείς και εσύ και τα πλάνα σου. Επίσης, η αναστάτωση θα σε βγάλει εκτός προγράμματος με αποτέλεσμα να μην διευθετηθούν εγκαίρως όσα είχες κατά νου. Μην ανησυχείς, όμως, γιατί δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα καταφέρεις άμεσα να τα φροντίσεις.

Αισθηματικές
Η ημέρα σήμερα διευκολύνει την επικοινωνία στη σχέση σου και θα έχεις τη δυνατότητα να ανοιχτείς στον σύντροφό σου και να του μιλήσεις από καρδιάς για όλα αυτά που σε προβληματίζουν. Επωφελήσου της ημέρας και πες του όσα ήθελες. Αν πάλι είσαι μόνος, η γοητεία που εκπέμπεις και η άνεση στον λόγο σε κάνουν πολύ ελκυστικό και σε βοηθούν να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Η καριέρα σου αρχίζει να βελτιώνεται και κάποιες υποθέσεις παίρνουν τον δρόμο τους. Ωστόσο, σκέψου καλά πριν πάρεις αποφάσεις ή κλείσεις συμφωνίες, καθώς εκεί θέλει πολύ σοβαρότητα και σκέψη. Τα οικονομικά σου δεν είναι πολύ καλά, αλλά αργά και σταθερά αρχίζουν να ισορροπούν.


ΤΑΥΡΟΣ
Η ημέρα θα σε απασχολήσει με θέματα που αφορούν τον στενό οικογενειακό κύκλο, φίλε Ταύρε. Υπάρχουν ζητήματα που βλέπεις ότι δεν αντιμετωπίζονται με την δέουσα σοβαρότητα και σκέψη. Αυτό προκαλεί τον εκνευρισμό σου, γεγονός που θα πρέπει να διαχειριστείς αποτελεσματικά, καθώς πολύ σύντομα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν. Μην κάνεις ή πεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις σύντομα.

Αισθηματικές
Άφησε το συναίσθημα να σε κατευθύνει σήμερα. Φρόντισε να βγάλεις στην επιφάνεια όλο τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό , έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο κλίμα για εσένα και το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, άφησε τα συναισθήματά σου να σε κατευθύνουν και μην μπλοκάρεις κάτι νέο που προσπαθεί να προκύψει.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις μια σταθερότητα και να μην υπογράψεις συμφωνίες που μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε έναν δρόμο διευθέτησης , αλλά από την δική σου πλευρά πρέπει να σταματήσεις να ξοδεύεις και μάλιστα αλόγιστα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Σε γενικές γραμμές η καθημερινότητά σου είναι αρκετά καλή για εσένα, φίλε Δίδυμε. Ωστόσο, όπως παρατηρείς κάποια μικρά εμπόδια δημιουργούνται αυτή την περίοδο, γεγονός το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με τον σωστό τρόπο. Δεν αξίζει να μεγαλοποιείς τα πράγματα, καθώς οι αναποδιές είναι παροδικές και πολύ σύντομα η κατάσταση θα αποκατασταθεί. Νέες δυνατότητες προκύπτουν, τις οποίες θα πρέπει να τις αναλύσεις με προσοχή και ύστερα να αποφασίσεις.

Αισθηματικές
Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί μια απόσταση στη σχέση σου, την οποία θα πρέπει να την διαχειριστείς με καλή διάθεση. Εκφράσου στον σύντροφό σου και μίλα του για τα συναισθήματά σου. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, η εύνοια που δέχεσαι είναι καθοριστική και πολύ σύντομα θα πάψεις να δηλώνεις μόνος.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου προχωρούν αρκετά καλά και έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τις επικοινωνίες που θέλεις , έτσι ώστε να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν αρκετά και μάλιστα το επίκεντρο της ανησυχίας σου είναι ο όγκος των εξόδων. Κάνε σωστό προγραμματισμό και δείξε πειθαρχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, βγαίνεις από μια περίοδο αρκετά ταραχώδη που σε κλόνισε συναισθηματικά και σου δημιούργησε μια ανασφάλεια για το μέλλον. Η αποκατάσταση θα έρθει με αργά βήματα και υπομονή. Επίσης, θα δεις ότι θα σου δοθούν ευκαιρίες για να προχωρήσεις με τον καλύτερο τρόπο, βάζοντας πολλά πράγματα στη θέση τους. Μείνε ψύχραιμος, ακολούθησε με προσοχή τις εξελίξεις και σύντομα θα καταφέρεις να δεις πιο καθαρά ό,τι σε απασχολεί.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή είναι λίγο φορτισμένη συναισθηματικά και νιώθεις τα νεύρα σου να δοκιμάζονται από κάποιες καταστάσεις που υπάρχουν στη σχέση σου. Δεν μπορείς να συνεχίσεις έτσι, για αυτό με ηρεμία και κατανόηση κάνε μια συζήτηση με τον σύντροφό σου και όλα θα λυθούν. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, σε προβληματίζει η κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Μην επιτρέπεις να συμβαίνει άλλο και βγες έξω για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Κάτι καλό σε περιμένει!

Επαγγελματικές
Μέχρι τώρα έχεις εργαστεί σκληρά και θέλεις να αποδείξεις την αξία σου. Σύντομα θα σου δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά σου, θα παρατηρήσεις μια στασιμότητα σε κάποια ζητήματα που σε απασχολούν. Κάνε υπομονή και συνέχισε την προσπάθεια.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέων, τα νέα δεδομένα διαδέχονται το ένα το άλλο και βλέπεις γύρω σου τα πράγματα να αλλάζουν. Αυτό θα σε ωφελήσει αρκετά και πρέπει να το διαχειριστείς με εγκράτεια. Είναι λογικό η χαρά να σε συνεπάρει, αλλά πρόσεξε μήπως φερθείς αλαζονικά τώρα που βλέπεις ότι τα πράγματα κυλάνε καλά για εσένα. Εκμεταλλεύσου την κατάσταση όσο περισσότερο μπορείς, έτσι ώστε μελλοντικά να απολαύσεις τους καρπούς χωρίς πικρία.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται περισσότερη προσοχή από μέρους σου. Δείξε στον σύντροφό σου αυτά που νιώθεις, γιατί νιώθει παραμελημένος. Αν πορεύεσαι μόνος στη ζωή, η εύνοια που δέχεσαι από τη θέση των πλανητών σε βοηθάει να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενδιαφέρει πολύ.

Επαγγελματικές
Το κλειδί της επιτυχίας στη δουλειά σου σήμερα, θα είναι η συνεργασία. Μέσα από εκεί θα καταφέρεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα σε προβληματίζουν και σου προκαλούν ανασφάλεια. Μην ανησυχείς, γιατί σύντομα η κατάσταση θα καλυτερεύσει και θα έρθουν και κάποια παραπάνω έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα δεις μεγάλες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου και θα νιώσεις ότι θα έρθουν τα πάνω κάτω. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για τα όσα συμβαίνουν και άφησε τις εξελίξεις να τρέξουν. Ο χρόνος είναι αυτός που θα σου αποδείξει ότι όσα συνέβησαν , έγιναν για καλό δικό σου και προς όφελος των συμφερόντων σου. Το γενικότερο κλίμα θα σου φτιάξει τη διάθεση και αυτό θα σε αναζωογονήσει.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, η προσοχή σου θα στραφεί στο ταίρι σου, στο οποίο έχεις την ανάγκη να του προσφέρεις πολλά και αυτό θα το κάνεις με πολύ ξεκάθαρο τρόπο. Εσύ που πορεύεσαι μόνος στη ζωή, άφησε την εύνοια των πλανητών να σε ευεργετήσει και θα δεις ότι κάτι νέο και αναπάντεχο γεννιέται στη συναισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Στα εργασιακά σου ζητήματα, πρέπει να σταθείς με πολύ προσοχή απέναντι σε θέματα που ζητούν ξεκαθάρισμα και αποφασιστικότητα. Ευνοούνται συνεργασίες, επικύρωση συμφωνιών και γραφειοκρατικά ζητήματα. Στα οικονομικά σου, μπορείς τώρα να διευθετήσεις νομικά θέματα που δεν έχουν κλείσει ακόμη.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η στάση ζωής που έχεις επιλέξει να κρατήσεις απέναντι σε θέματα που σε οδηγούν στους στόχους σου, σύντομα θα επιβραβευθεί εκ του αποτελέσματος. Αναμένονται επιτυχίες για το ζώδιό σου και αυτό θα λειτουργήσει θεραπευτικά και αναζωογονητικά για την ψυχική σου διάθεση. Άφησε τους ανθρώπους που σε αγαπούν να χαρούν και να γιορτάσουν μαζί σου. Το μέλλον είναι ευοίωνο και φρόντισε να κινηθείς με σωστά δομημένα σχέδια.

Αισθηματικές
Η ημέρα σε βοηθάει να ανοιχτείς στον σύντροφό σου και να του μεταφέρεις τις σκέψεις και τα σχέδιά σου σχετικά με την σχέση σας. Με τον τρόπο αυτό, θα δεις το μεταξύ σας κλίμα να βελτιώνεται κατά πολύ. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, άφησε την εύνοια των πλανητών να σε κατευθύνει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα, νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Σήμερα στα επαγγελματικά σου θα λειτουργήσεις «θεραπευτικά», δίνοντας λύσεις σε καταστάσεις που καθυστερούσαν ή περιελάμβαναν πολλά προβλήματα. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις σε κρατούν σε εγρήγορση και δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με ψυχραιμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, το μέλλον αναμένεται πολύ ικανοποιητικό για εσένα, καθώς θα εισπράξεις μεγάλη χαρά από τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Έχεις προσπαθήσει αρκετά τελευταία για διάφορους τομείς της ζωής σου και τώρα ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς για τη στάση σου αυτή. Μοιράσου τη χαρά σου με τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό σου και άφησε την καλή σου διάθεση να σε καθοδηγήσει. Ζήσε το τώρα και κάνε τα νέα σου σχέδια με ξεκάθαρη σκέψη και χωρίς βιασύνη.

Αισθηματικές
Εδώ και καιρό θέλεις να εκφραστείς στον σύντροφό σου σχετικά με τις σκέψεις που κάνεις αναφορικά με τη σχέση σου. Προσέγγισέ τον και μίλησέ του. Θα βάλετε σε νέες βάσεις τη σχέση και θα καταφέρετε να έρθετε πολύ κοντά. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η γοητεία σου δεν μπορεί να κρυφτεί και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που έρχεται για να ταράξει την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Σήμερα έχεις τη δυνατότητα να επικεντρωθείς σε υποθέσεις που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να διευθετηθούν. Μπορείς να τις επιλύσεις πλέον αποτελεσματικά και δια παντός. Στα οικονομικά σου, ο όγκος των υποχρεώσεων σε αγχώνει και κατ’ επέκταση σε κάνει νευρικό. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να λειτουργήσεις με ψυχρή λογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η ανασφάλειά σου για το μέλλον και η έντονη ανάγκη να εξασφαλίσεις την ευημερία σου σε κάνουν να λειτουργείς παρορμητικά και χωρίς πρόγραμμα. Πάρε μια ανάσα, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και είναι σίγουρο ότι θα καταφέρεις να βρεις τον ιδανικό τρόπο δράσης. Διαφορετικά θα κάνεις σφάλματα που πιο κάτω θα αναγκαστείς να διορθώσεις, εάν αυτό είναι εφικτό σε εκείνη την χρονική στιγμή. Στην προσπάθειά σου αυτή μην κλείσεις την πόρτα σε βοήθεια που θα σου προσφερθεί.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλείσαι να λειτουργήσεις με πολλή κατανόηση και αγάπη, έτσι ώστε να στηρίξεις τον σύντροφό σου που αυτή την περίοδο προσπαθεί με πολύ κόπο να ικανοποιήσει τους δικούς του στόχους. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, άφησε τα πράγματα να κυλήσουν και θα δεις ότι θα προκύψει μια νέα γνωριμία που αναμένεις καιρό τώρα.

Επαγγελματικές
Αργά και σταθερά, πολλά θέματα στον τομέα της εργασίας σου, αρχίζουν να βρίσκουν τον δρόμο τους και να επιλύονται. Μπορεί μέχρι τώρα να καθυστέρησαν ή να μην μπορούσαν να ξεμπλοκάρουν, αλλά τώρα όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν απρόσμενα έξοδα, αλλά με σωστό προγραμματισμό θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σου και σε αναστατώνει. Ο κύριος υπεύθυνος για αυτό είσαι εσύ, επομένως αναλογίσου τις ευθύνες σου. Ο λόγος που νιώθεις έτσι είναι η μοιραία σύγκριση με παρελθοντικές καταστάσεις. Μην υποκύπτεις σε αυτό το παιχνίδι του μυαλού. Κράτα τις εμπειρίες που χρειάζεσαι για να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη, αλλά μέχρι εκεί. Μην επιρρίψεις ευθύνες εκεί που δεν αναλογούν.

Αισθηματικές
Σήμερα, στην προσωπική σου ζωή, νιώθεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς και να κάνεις παρέα μόνο με τον εαυτό σου. Καλό είναι να μην κλείσεις την πόρτα στον σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να του εξηγήσεις πως νιώθεις και γιατί. Έτσι και εκείνος δεν θα νιώσει εκτός παιχνιδιού και εσύ θα νιώσεις πιο ανάλαφρα. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αφήνεις την άσχημη ψυχολογία σου να σε κλείσει στο σπίτι. Βγες, διασκέδασε και μέσα από νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψει κάτι που δεν περιμένεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα, φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και εγκρατής, γιατί θα υπάρξουν εντάσεις και αναπάντεχα προβλήματα. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος για να μην σε πιάσουν εξαπίνης. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται στην καλύτερη περίοδο, μπορείς όμως να τα διαχειριστείς με πρόγραμμα και αυτό να σε κάνει πολύ αποτελεσματικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το κλειδί της επιτυχίας, φίλε Υδροχόε, είναι ο λογικός τρόπος σκέψης. Αν τον ακολουθήσεις θα καταφέρεις να οδηγηθείς στην επιτυχία. Αυτό θα γίνει, γιατί θα έχεις καταφέρει να κρατήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων, να καταστρώσεις σωστό πλάνο δράσης και να πειθαρχήσεις σε αυτό.

Αισθηματικές
Η ημέρα δεν σε βοηθάει να κάνεις συζητήσεις από καρδιάς με το ταίρι σου. Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να εξετάσετε και να αναλύσετε τα προβλήματα της σχέσης. Αν πάλι είσαι μόνος, έχεις την τύχη με το μέρος σου και εύκολα μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Η επίτευξη των στόχων θα είναι πολύ εύκολο έργο για εσένα. Αν νιώσεις ότι σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει κάποιο άτομο εμπιστοσύνης μη διστάσεις να του ζητήσεις βοήθεια.

ΙΧΘEIΣ

Διανύεις μια περίοδο, αγαπητέ Ιχθύ, η οποία χαρακτηρίζεται από εξελίξεις και έντονη δραστηριότητα σε κοινωνικό επίπεδο. Αυτό βοηθάει και εσένα έμμεσα, ώστε να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να επιλύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν με επιτυχία. Μη διστάσεις να εμπλακείς σε συζητήσεις, καθώς μέσα από εκεί θα πάρεις πληροφορίες που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πας πολύ καλά και έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Αν πάλι δεν έχεις βρει το πρόσωπου που θα σε συγκινήσει, οι πλανήτες σε επηρεάζουν θετικά και βοηθούν να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Η ημέρα στα επαγγελματικά θα είναι φορτισμένη και έντονη. Φρόντισε να τη διαχειριστείς αντίστοιχα και να μην προβείς στη λήψη αποφάσεων που θα επηρεάσουν το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν πολύ, ενώ έχεις την ευχέρεια να διευθετήσεις φορολογικά και νομικά θέματα.

Πηγή: tlife.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template