Χόρεψαν συρτάκι στο Λονδίνο για την Στεφανίδου. Χρυσό με άλμα 4,82

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Χόρεψαν συρτάκι στο Λονδίνο για την Στεφανίδου και μάλιστα 2 φορές οταν τα μεγάφωνα έπαιζαν σε κάθε πετυχημένη προσπάθειά της..


.Συγκεκριμένα:
Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ στέφθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λονδίνο, κάνοντας για άλλη μια φορά την Ελλάδα περήφανη.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο κατέκτησε την πρώτη θέση με άλμα στα 4,82μ. καθώς ήταν η μοναδική αθλήτρια που πέρασε το ύψος αυτό.

Στεφανίδη
Δείτε το video με το χρυσό άλμα της Στεφανίδη:


Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις, η οποία προσπάθησε να περάσει τα 4,89μ. χωρίς όμως επιτυχία αφήνοντας τα 4,82μ. μετά το πρώτο αποτυχημένο της άλμα.

Η παγκόσμια, πλέον, πρωταθλήτρια έδειξε, μάλιστα, και την απόλυτη κυριαρχία της συνεχίζοντας τις προσπάθειές της και στα 4,91μ. περνώντας τον πήχη. Έτσι, πέτυχε ξανά την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο ενώ κατέρριψε και το πανελλήνιο πρωτάθλημα που ήταν στα 4,90μ. Δείχνοντας, δε, ότι τα όνειρά της και η πίστη στις δυνάμεις της δεν έχουν «ταβάνι»επιχείρησε τρεις φορές και στα 5.02μ. αλλά -στο συγκεκριμένο- οι προσπάθειες της δεν ευοδώθηκαν.

Το χρυσό σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν το μοναδικό που έλειπε από το παλμαρέ της Ελληνίδας επικοντρίστριας η οποία το 2016 αναδείχθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο ενώ έχει κατακτήσει πρωτιές και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανοιχτού (2016, Άμστερνταμ) και κλειστού στίβου (2017).

Μέχρι σήμερα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα είχε κατακτήσει μόνο την τρίτη θέση στην προηγούμενη διοργάνωση το 2016.

Η Στεφανίδη έχει πάρει και μια δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2014 και στο Ευρωπαϊκο Πρωτάθλημα Κλειστού το 2015.


Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια θα γίνει τη Δευτέρα στις 20:10.
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Προέδρου της Δημοκρατίας
«Η παγκόσμια χρυσή επιτυχία σας επισφραγίζει, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, την ήδη εμβληματική αθλητική σας πορεία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του στίβου» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε συγχαρητήριο τηλεγράφημά του προς την Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

«Τη μοναδική αυτή επιτυχία σας συμπληρώνει το διαχρονικώς κορυφαίο ήθος σας» σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος, εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια.
Θερμά συγχαρητήρια από τον πρωθυπουργό
«Θερμά συγχαρητήρια στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη που συνεχίζει με τις διακρίσεις & το ήθος της να μας κάνει υπερήφανους», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.



Θερμά συγχαρητήρια στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη που συνεχίζει με τις διακρίσεις & το ήθος της να μας κάνει υπερήφανους.


Kυριάκος Μητσοτάκης: Αχτύπητη!

«Συγχαρητήρια στην @KatStefanidi για το χρυσό στο #London2017. Αχτύπητη! Ανίκητη! Μας γέμισε περηφάνια ξανά!», έγραψε στα social media και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Tην ίδια ώρα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ σε ανάρτησή του στo Twitter έγραψε: «Στην κορυφή του κόσμου η Κ. Στεφανίδη. Η Ελλάδα που προσπαθεί, η Ελλάδα που νικάει. #London2017 #Κατερινα», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο διευθυντης του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μ. Λαζαρίδης.
Ποτάμι: Οι σημαίες δεν υψώνονται στην τύχη

«Μετά την ύψιστη αθλητική διάκριση που πέτυχε πέρυσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Rio, η Κατερίνα Στεφανίδη ήλθε σήμερα να επιβεβαιώσει πως είναι η κορυφαία αθλήτρια επί κοντώ των τελευταίων ετών. Η Ελληνίδα αθλήτρια, που συνδυάζει τις κορυφαίες αθλητικές επιδόσεις με σπουδές υψηλού επιπέδου, έρχεται να μας υπενθυμίσει πως η ικανότητα, ο προγραμματισμός, η στοχοπροσήλωση και πάνω από όλα η σκληρή προσπάθεια υψώνουν τις σημαίες στον ψηλότερο ιστό.

Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κατερίνα Στεφανίδη για το χαμόγελο που έφερε και απόψε στα ελληνικά σπίτια».

Eν τω μεταξύ σε ανάρτησή του στο Twitter o Στ. θεοδωράκης έγραψε: «Η αξία της Ελλάδας της αριστείας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο. Μπράβο Κατερίνα! 4,91 και συνεχίζουμε!»



Η αξία της Ελλάδας της αριστείας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο. Μπράβο Κατερίνα! 4,91 και συνεχίζουμε!  

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template