Μετά τον πατέρα του Παππά,σειρά στο Δ.Σ του ΟΑΣΘ η Ολγα Γιάννη που κυνηγούσαν να βι@σουν 9 αλλοδαποί

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Μετά τον πατέρα του Παππά,σειρά στο Δ.Σ του ΟΑΣΘ η Ολγα Γιάννη που κυνηγούσαν να βι@σουν 9 αλλοδαποί.Έτσι δείχνουν την συμπαράστασή των στην γυναίκα που έτρεχε μισόγυμνη απο τα νύχια των αρπακτικών σεξουαλικά πεινασμένων.Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που ξέσπασαν από τον διορισμό στον ΟΑΣΘ του Στέλιου Παππά, πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά, έ

και Ενημέρωσης Νίκου Παππά, έντονη συζήτηση έχει προκαλέσει η επιλογή της sexy παρουσιάστριας και πρώην υποψήφιας βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ολγας Γιάννη για την κάλυψη μίας από τις εννέα θέσεις του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού.

Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας στο νέο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ έγινε ύστερα από πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, των οποίων η Ολγα Γιάννη υπήρξε υποψήφια βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης.

Το όνομα της όμορφης δημοσιογράφου, η οποία παρουσιάζει την εκπομπή «Προσωπικότητες» σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης με καλεσμένους γνωστούς καλλιτέχνες, είχε βρεθεί στην επικαιρότητα τον περασμένο Νοέμβριο.


Στην υπόγεια διάβαση

Οπως είχε δηλώσει τότε στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην «Espresso», είχε πέσει θύμα απόπειρας βιασμού από ομάδα αλλοδαπών. Εννέα μελαψοί άνδρες την είχαν περικυκλώσει στην υπόγεια διάβαση που οδηγεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (όπου γινόταν το συνέδριο του κόμματος) και, αφού της έσκισαν το σακάκι και της έβγαλαν τη ζώνη, είχαν επιχειρήσει να την κακοποιήσουν σεξουαλικά! «Είδα εννέα άνδρες, ηλικίας από 19 έως 25 ετών, που άρχισαν να μου κάνουν προκλητικά και χυδαία σχόλια για την εξωτερική εμφάνισή μου. Ο ένας με τράβηξε από το χέρι, μου έσκισε τη ζακέτα και μου είπε ειρωνικά: “Είσαι πιο όμορφη τώρα”!» είχε δηλώσει η κυρία Γιάννη, συμπληρώνοντας ότι, παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις της για βοήθεια, κανείς δεν βρέθηκε για να αποτρέψει τους δράστες, αφού μέσα στην υπόγεια διάβαση δεν ακούγονταν οι κραυγές της.

Οι αλλοδαποί συνέχιζαν να την τραβούν λέγοντάς της ότι ήθελαν να τη γνωρίσουν, ώσπου σκέφτηκε να πετάξει προς τα πίσω το πορτοφόλι της για να τους αποσπάσει την προσοχή και άρχισε να τρέχει.

«Πήγα στο ΣΕΦ με σκισμένη ζακέτα, χωρίς ζώνη και το παντελόνι μου δεν είχε κουμπί, καθώς με τραβούσαν από τη μέση. Ένιωσα πολύ φόβο μέσα μου σε κάθε άγγιγμά τους. Ο ένας με έπιανε από τη ζακέτα, ο άλλος από το πρόσωπο. Μετά ένιωσα ένα χέρι και στη μέση μου, στο παντελόνι. Όταν θάνατος για μένα...» είχε δηλώσει.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template