Κυπραίος αστυνομικός έσωσε Βρετανή τουρίστρια στην Πάφο!

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Τίμησε και με το παραπάνω τη στολή του ο αστυνομικός που βρισκόταν σε καθήκον, όταν κλήθηκε από κόσμο να...
βοηθήσει γυναίκα η οποία

βρισκόταν στη θάλασσα στα Δημοτικά Μπάνια στην Κάτω Πάφο και καλούσε σε βοήθεια.
Η γυναίκα η οποία κατάγεται απο τη Βρετανία κάτω απο άγνωστες συνθήκες ενώ καλούσε για βοήθεια, έχασε τις αισθήσεις της.

Ο κόσμος παρακολουθούσε μη μπορώντας να βοηθήσει μέχρι τη στιγμή που νεαρός αστυνομικός απο την Πάφο, της ομάδας "Ζ" χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξε στη θάλασσα με τα ρούχα της υπηρεσίας και έσωσε την κολυμβήτρια απο βέβαιο πνιγμό.

Η γυναίκα βρισκόταν εγκλωβισμένη στα βράχια με το κεφάλι μέσα στο νερό και την κτυπούσε το κύμμα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν κτυπημένη και αιμοραγούσε μέχρι τη στιγμή που ενημερώθηκε ο αστυνομικός που βρίσκεται στο σπιτάκι μπροστά απο τα Δημοτικά Μπάνια ο οποίος έδρασε άμεσα και σωτήρια. "

Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θαμώνων οι οποίοι κολυμπούσαν και απολαμβαναν την αργία του Δεκαπενταύγουστου στις γειτονικές καφετέριες. "Όλα έγιναν αστραπιαία" ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο PafosPress και "κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει", πράγμα που έπραξε έγκαιρά ευτυχώς ο νεαρός αστυνομικός. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν και οι ναυαγοσώστες της περιοχής οι οποίοι βοήθησαν τόσο στο να βγει η γυναίκα απο το νερό αλλά παράσχοντάς της και τις Πρώτες Βοήθειες. Αμέσως μετά στη σκηνή έφτασε ασθενοφόρο με το οποίο η Βρετανίδα διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου για περαιτέρω εξετάσεις.
Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της είναι εκτός κινδύνου χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του αστυνομικού, ο οποίος χωρις υπερβολή της έσωσε τη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στα Δημοτικά Μπάνια υπήρχε κόκκινη σημαία πράγμα που σημαίνει ότι οι κολυμβητές έπρεπε να αποφεύγουν να μπουν στο νερό.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου τους, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης
, μιλώντας στο PafosPress.com συνεχάρη τόσο τον αστυνομικό όσο και τους ναυαγοσώστες για την άμεση αντίδρασή τους καλώντας για πολλοστή φορά τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να πειθαρχεί στις υποδείξεις των ναυαγοσωστών και τους κανονισμούς ασφαλείας της περιοχής.
Πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template